Всім привіт)
Новенька 08:29
Добрий ранок! Підкажіть будь ласка, чи треба видавати наказ по школі про те що робітниця на лікарняному по вагітності та пологам 126 днів? Чи підствою її відсутності і є сам лікарняний? Дякую за допомогу))
Юлія 08:31
Новенька, раніше ми не видавали, але уже більше двох років робимо саме так. У мене школа, то педгодини розділяються на підставі такого наказу. Як на мене, то доцільніше зробити такий наказ.
Новенька 08:35
Юлія, дякую))) А як правильно сформулювати цей наказ?)
керр 08:47
Новенька, надати ... відпустку у зв'язку з вагітністю та пологами тривалістю.. з .. підстава листок НП..
ірина 08:50
підкажіть до якого числа треба було подати звіт про чисельність працюючих на воїнкомат, який за це штраф
Новенька 08:53
керр, дякую велике))))
EVGENIY 09:01
Доброго ранку, всім гарного дня
Оксана 09:11
У працівника закінчується альтернативна служба. Чи потрібно виплачувати компенацію за невикористану відпуску і як це зробити? Якщо по закону він був у відпустках по 15 к. дн. Дякую
керр 09:19
Оксана, не має таким компенсації, якщо "заробив" відпустку у межах 15 к.д. за рік давайте дні
ТВ 09:28
Добрий день! Підкажіть,будь ласка,в повідомленні про виплату коштів ЗО дату виплати коштів ставимо дату платіжки чи коли людині зараховано банком? Дякую
ФСН 09:42
ТВ, коли зараховано людині
ФСН 09:42
Доброго ранку всім!
УПСЗН 09:46
ФСН, ТВ,
Тамара 09:48
Доброго дня! Колеги, підкажіть, будь ласка, кореспонденцію рахунків: 27.02.2023 Повернення невикористаного авансу за послуги - кредит 150 000,00; 28.02.2023 - Повернення до бюджету коштів минулих років, які надійшли 27.02.2023 - дебет 150 000,00. Завчасно дякую. Всім гарного і спокійного дня!
EVGENIY 09:50
Тамара,
Тамара 09:52
EVGENIY, щиро дякую!
Надя 10:07
доброго дня. вчитель має педнавантаження 9 годин і її нарахована зп менше 6700. чи потрібно доплачувати до МЗП?
керр 10:09
Надя, у неї за місяць вийшло 3350 грн. ? знач не потрібно
Марина 10:09
Народ, як ви визначаєте справедливу вартість, якщо гуманітарка іде без ціни і документів????
ТВ 10:10
УПСЗН.Щиро дякую за допомогу!
Ірина 10:14
Всім добра, чи варто ставити на 1013 побутову будівлю вартістю 7000 грн, якщо в обліковій політиці зарахування до ОЗ з вартістю більше 20000 грн?
EVGENIY 10:14
Марина,
Наталя т-ц 10:15
Марина, без ціни і документів-то благодійка. ми ставимо чуть нижче ринкової вартіості ,якщо це основні засоби , 50грн. за кг.одягу,за продукти трішки менше ніж в магазині
Марина 10:16
EVGENIY, Дякую!
Марина 10:16
Наталя т-ц, дякую.
Наталя т-ц 10:16
а гуманітарка у нас заходить тільки по документам, за 1 грн. чиза 1 коп.але завжди з ціною
Марина 10:22
Наталя т-ц, тобто гуманітарка завжди з ціною?
Марина 10:22
а благодійна? як їх розрізняти?
Л.В. 10:24
Доброго ранку всім ! Хто вже заходив у СДО , все нормально ? У мене не працює. Не можу пояснити, як саме - витворяє що попало !
Оксана 10:25
Колеги підскажіть проводки обліку запасів благодійної допомоги?
Л.В. 10:25
То я цікавлюсь - це лише в мене, чи якісь системні глюки ?
Оксана 10:25
В Нас З СДО все гаразд
Марина 10:27
EVGENIY, в тій статті просто написано що за справедливою вартістю, а як саме її визначити немає.... чи тоя так дивлюсь?)))
Наталя т-ц 10:27
Марина, ну гуманітарку ми отримуємо лише з гуманірарного центру або з оперативного штабу, в документах вона зазначається як гуманітарка.а благодійку отримуємо від населення чи організацій
Л.В. 10:28
Я встигла імпортувати БФЗ і приєднати скани. На етапі візування почалося .... Тормозить, потім викидає, потім взагалі не заходить. То вже токен не бачить.
Л.В. 10:28
А з інтернетом наче все норм.
EVGENIY 10:30
Марина, знайдіть в інтернеті вартість на декількох сайтах роздрукуйте прикладіть до акту, в акті пишіть на підставі цих даних визначити таку то вартість
Марина 10:32
EVGENIY, дякую, так і збиралась робити. Обрати щос середнє.
Юлія 10:55
Л.В., у мене теж не бачило токени, перезаписували Cisco якісь зміни були
Анна* 10:56
Добрий день скажіть у Всіх з нафтогазом договір по березень 2023р. що робити далі?
Л.В. 11:19
Юлія, а де і хто це робив- оте перезаписування ?
Світлана 11:41
Добрий день! Підкажіть будь ласка як закупити лампочки згідно постанови 590?
Марина 92 11:56
Доброго дня. Можливо хтось підкаже, що робити. Перевстановили віндовс встановлюємо барскриптор а він працює дві секунди й пропадає. Запускаю по новому, а він не хоче запускатися. Видаляю, перезагружаю комп'ютер встановлюю й не працює. Можливо знає хтось, що його блокує??? Антивірус на ком'ютер не встановлено
Марина 92 11:57
Дзвонили на Київ у техпідтримку вони нічим не допомогли
віка 12:02
Анна*, в мене так само по березень. А що далі не знає
Алла 12:04
Світлана, ми закуповували - то писали "придбання матеріалів для господарської діяльності" (так вказали у договорі і у платіжці, а до договору додавали специфікацію - що саме купували)
Світлана 12:16
Алла,дякую
Натуся 12:18
чи потрібно здавати щорічну декларацію у податкову головним бухгалтерам бюджетних підприємств?
Валентина 12:31
Світлана, В платіжній інструкції пишіть призначення платежу пп.2п.19РКМУ590;"Матеріали для енергозбереження(LED лампи )
Валентина 12:31
...зробила помилку ПКМУ звісно
Ж 12:51
Чи підходить дирокол під 590 постанову,захищені?
Нат 12:59
Вітаю товариство, поділіться досвідом, отримала акт наданих послуг від 28.02.2023 року в березні, відобразила в м/о№6 в лютому, отримала не підтверджену в казні кредиторку по головній книзі, що можу з цим зробити?
Юлія 12:59
Л.В., я телефонувала в центр сертифікації, де генерували ключі, та сказали, що на нашу організацію прийшло оновлення. Потім із токенами зверталася до них
Валентина 13:03
Нат, Поставте вхідний номер на документі березнем і проведіть у березні по головній і зареєструйте в казні в березні
Нат 13:07
Валентина, дуже дякую!!!
Ольга 13:13
Доброго дня, колеги Ви оплачуєте сумісникам перші 5 днів за рахунок установи......?
EVGENIY 13:21
Ольга, зараз чуть нижче чата дві новини про це від 03.03.2022
Танюшка 13:50
Підскажіть. Як закрити дебіторку 2022р. по 6211? Аже кошти повертаємо до бюджету. Ось що знайшла:
Ірина 14:08
Підскажіть, чи потрібно зараз подавати Довідковий звіт по ЄСВ для того, щоб подати заявку по лікарняним в ПФУ?
Ольга 14:10
Доброго дня! Допоможіть зробити правильні бух. проводки. Державний заклад отримав централізоване постачання основних засобів які зробити потрібно зробити проводки???? Дякую
EVGENIY 14:10
Танюшка, розкажіть що це у вас за дебеторка, я ж вам дав вище посилання на проводки чим вони вас не влаштовують що ви шукаєте далі?
EVGENIY 14:11
Ольга, пункт 1.12
EVGENIY 14:12
Танюшка, є дебеторка по доходах є по видаткам, є ще багато підводних каменів, треба розуміти що у вас
Оксана 14:17
Підскажіть довідка в натуральній формі дод.38 чи дод.25 ,який казна прийме????
EVGENIY 14:17
Оксана, з якого ви бюджету фінансувєтесь такий і приймає один для держ інший для місцевого
Оксана 14:17
місцевий
EVGENIY 14:17
Оксана, 38
EVGENIY 14:18
Оксана, сорі місцевий це 25
Оксана 14:18
ОК
Ольга 14:25
EVGENIY, дякую. Рідко буває, виникли сумніви.
Сергій 14:26
А є нова картка із зразками підписів?
EVGENIY 14:27
Сергій, а тут стара?
Сергій 14:31
EVGENIY, так, там за 2021 рік. Скачав з Ради, а вона з виносками, і корегувати потрібно для нормального відображення, от і запитав, можливо сам не знайшов на сайті .
Танюшка 14:33
EVGENIY, Дебіторка по 6211 КЕКВ 2274 на 01.01.2022р.
Л.В. 14:33
Юлія, дякую за інфу. Хоча у мене була якась інша проблема. На даний момент все норм. Але нервів вимотало чимало...
EVGENIY 14:33
Сергій, оновив картку, там прибрали одне слово
EVGENIY 14:35
Сергій, оновіть сторінку і дивіться в свіжих оновленнях
EVGENIY 14:36
Танюшка, що це за ДЕБЕТОРКА?? Чоу дебеторка на рахунку обліку кредиторки якщо вона деьетеорка?
Сергій 14:40
EVGENIY, і на зворотній стороні, в таблиці, назва колоники "Найменування посади"
EVGENIY 14:58
Сергій, дякую, виправив і це
віка 15:01
Ірина, я подавлв
Іра 15:06
Підкажіть! В школі заступник переводиться на вчителя, в таблиці 5 потрібно вказуватипереведення?
Світлана 15:19
Іра, так, треба відображати, міняється посада.
Ольга 15:36
Добрий день! Не знялася щомісячна оплата, з ким можно вирішити данне питання.
EVGENIY 15:38
Ольга, ось тут є чат з фахівцями
Танюшка 15:45
EVGENIY, Дебіторка виникла по рах. 6211 оскільки оплата прошла по рахунку за газ (16тис.грн). А акт закрили в січні (15,5тис.грн). Тепер нам повернули по заг.фонду (держава) кошти 500 грн. І ми їх повертаємо в бюджет
EVGENIY 15:50
Танюшка, і я вам одразу надав посилання на проводки які треба зробити там саме така ситуація і описана, в чому проблема?
Танюшка 15:57
EVGENIY, вибачаюсь, але не бачу
марія 16:05
Як правильно списати продукти харчування ? І який має бути акт на списання ?
EVGENIY 16:09
Танюшка,
Танюшка 16:12
EVGENIY, дякую
ЛЕСЯ 16:24
Сума за даними СПОВ не збігається з розрахунком лікарняного що робити?
марія 16:58
нам головний розпорядник передав протерміновані соки є розпорядження .як нам їх списати
EVGENIY 16:59
марія, вас проводки цікавлять чи що саме?
марія 17:00
марія, взагальному як правильно списати .якщо нам головний розпорядник передав протерміновані соки .дії комісії
марія 17:00
EVGENIY, загальному як правильно списати .якщо нам головний розпорядник передав протерміновані соки .дії комісії
EVGENIY 17:11
марія, от цікаво а навіщо ви їх приймали? Навіщо вони вам? Вони не знають як списати так передали вам?
EVGENIY 17:12
марія, по продуктам харчування у кодного можуть бути свої правила і свої документи затверджені в обліковій політиці
марія 17:12
EVGENIY, та напевно що так . і щоб ви порадили нарахунок списання?
EVGENIY 17:17
марія, акт на списання робите і списуєте там в акті указуєте причину проводка 8013 1511