Архів чату за 24.06.2024 пн (88)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1395 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:24
Всім привіт)))

ссд 07:55
Доброго ранку, Україно!

EVGENIY 08:55
Доброго ранку, всім гарного дня

Олена 08:58
Добрий ранок.

Наталія 09:15
Добрий ранок ))

Оксана1 09:35
з останнім тижнем перед квартальною звітністю всіх нас)))

Оксана 09:42
Доброго всім ранку! Чи проходять у вас платежі в казні?

Оксана1 09:43
Оксана, ні. з 13 числа нічого крім авансу

ФСН 09:48
Оксана1, а навіщо псувати настрій? ЩЕ цілий тиждень спокою та проплат!!!

цнсп 09:50
ФСН, можна глянути на ситуацію з іншого боку - ще тиждень до можливого підняття окладів за ЄТС

EVGENIY 09:51
цнсп, не буде підняття, з початку з'являється проект а через місяць його ухвалюють, проекта не має отже як мінімум ще місяць не буде ніякого підняття, і скоріш за все взагалі не буде

цнсп 10:03
EVGENIY, звісно ви маєте рацію, просто я не бачу логіки, кошторис планували з ними, не вірю що хтось поверне до бюджету

Іра 10:06
чи я правильно зрозуміла, категорія застрахованої особи у звіті ЄСВ працівник ОМС в мене було 25, встановили особі інвалідність то тепер буде 32?

Іра 10:11
а лікарняний тепер який код?

EVGENIY 10:12
Іра, коди ці не змінювались

Іра 10:15
працівнику ОМС встановили інвалідність, то щоб правильно рахувало ЄСВ коди в мене поміняються

EVGENIY 10:15
Іра, да поміняються але вони такі як і були раніше

Іра 10:18
просто в мене крім коду 25 раніше ніяких не було😏, то і хотіла себе провірити чи правильно я повизначала, тепер в мене зявляться 32 і 36)

EVGENIY 10:20
Іра, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/esv/p ... datkovogo/ ось тут є таблиця кодів там все легко знаходиться

Ірина 10:21
Доброго дня. Таке питання: в ході перевірки було виявлене понаднормове списання пального. Пальне було внесено в натуральних показниках винною особою, про що був складений акт приймання-передачі з копіями чеків з заправної станції. Як правильно мені оприбуткувати це пальне. (ми бюджетна установа)

Іванка 10:24
Доброго дня, колеги! Чи проходять у вас якісь платежі?

EVGENIY 10:26
Ірина, а у перевіряючих не питали як би вони порадили? Мені здається тут може відновлення каси робити якщо це цьогорічні витрати, або як надходження в натуральній формі, цікава тема, от як би перевіряючи сказали як правильно ціни би їм не було

Ірина 10:29
EVGENIY: перевіряючі нічого не сказали... але я також думаю що потрібно робити довідку в натуральній формі

Галина 10:57
цнсп, Нам вже сказали (фіндепартамент і мункульт, що і в 2025 році підняття не буде. А ті кошти, які запланували на підвищення можемо перерозподілили на енергоносії (через зростання тарифів) та збільшення штатної чисельності (у зв'язку з реорганізацією закладу), на яку зразу коштів не дали

Ж. 11:00
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи обов'язково оплачувати добові за відрядження працівнику, якщо всі витрати взяла на себе приймаюча сторона?

EVGENIY 11:02
Ж., https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... ora-shcho/

Міла 11:43
Доьрого дня підскажіть будь-ласка як в звіті ЄСВ показати мобілізовіаного працівника?

Ірина 11:49
Іванка, ні, нічого не проходить з 13-го числа

Оксана1 11:54
Ірина, а комуналка у вас також висить? чи встигли оплатить?

Ірина 11:59
Оксана1, висить теж.

Катерина 13:09
Доброго дня,хтось може підказати як робити 17 знос?

Ліцей 13:31
Добрий день, підкажіть будь ласка як запоняти табель обліку робочого часу для педагогів. Не впевнені в правильності форми. Дякую

Міла 13:36
Вова: в додатку 1, код категорії працівнака ставимо код 47, заробітна плата 0,00

Олена 13:40
Доброго дня! На який субрахнок внести лавку садово-паркову комплект, вартість 20700,00 грн. Дякую.

EVGENIY 13:48
Олена, комплект це типа декілька лавок чи комплект це все одна лавка?

Ірина 13:48
Доброго дня! Підкажіть будь ласка працівник хоче забрати додаткову відпустку за 2022 рік згідно колективного договору. Чи не має заборони на надання відпустки? Дякую.

Олена 13:48
В комплекті 2 лавки.

EVGENIY 13:49
Катерина, що таке "17 знос"? Це шифровка якась?

EVGENIY 13:51
Олена, я що у вас в обліковій який вартісний критерій? Дивитись треба на вартість однієї лавки а не двох, а КЕКВ ви визначили ?

Олена 13:52
Вартісний критерій 10000,00 грн.

Олена 13:53
КЕКВ відносно вартісного критерію 3110.

EVGENIY 13:54
Олена, ну тоді це основні засоби для вас

Катерина 13:54
EVGENIY, меморіальний ордер 17

EVGENIY 13:54
Олена, шукайте ось тут в класифікації куди віднести https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... h-zasobiv/

EVGENIY 13:55
Катерина, а що не зрозумілого? Проводку 8014 1411 записати в 17 ордер, що вам пояснити?

Катерина 13:59
EVGENIY, вперше його треба робити( там відображається тільки амортизація?

EVGENIY 14:00
Катерина, як це вперше? Там ще багато чого в нього потрапляє, наприклад закриття рахунків доходів і витрат

EVGENIY 14:01
Катерина, https://i.imgur.com/4wSH6lw.jpeg ось як варіант, суми біля рахунків можна не писати а винести в суму

Катерина 14:01
EVGENIY, дякую!!!!

Валентина 14:07
Скажіть будьласка. де набрати мережу і як віправити по СДО?

EVGENIY 14:22
Валентина, на сайті ДКСУ є окрема програми по створенню мережі відправити її можна в СДО старій версії

EVGENIY 14:22
Валентина, https://www.treasury.gov.ua/file-storag ... kh-koshtiv

EVGENIY 14:23
Валентина, не думаю що ви самі зможете розібратися в цій програмі, там потрібні витяги з єдиного реєстру бюджетників в дбф форматі

Валентина 14:27
а де взяти стару версію?

цнсп 14:30
Підскажіть, до якого часу працюючі жінки з медичною освітою (працюють не за фахом) мають стати на військовий облік

Ірина 14:32
Доброго дня! Підкажіть будь ласка працівник хоче забрати додаткову відпустку за 2022 рік згідно колективного договору. Чи не має заборони на надання відпустки? Дякую.

EVGENIY 14:33
Валентина, та хтось кидав колись тут в чаті, може у вас в закладках в браузері залишилось посилання, в мене не має

EVGENIY 14:34
Ірина, якщо він має право на таку відпустку і вона не згорає то ніяких заборон не має і ніколи не було

Marina 14:55
Доброго дня.Скажіть будь ласка чи має право викладач зовніш.сумісник прийнятий на навчальний рік на мат.допомогу на оздоровлення?

ФСН 14:55
Валентина, https://sdo.treasury.gov.ua/ibank/login.aspx?lang=UK

керр 15:06
Marina, є давня позиція пед сумісникам згідно закону не даємо... за єтс інша обмежень не має

Marina 15:10
керр, дякую.

просто таня 15:21
Ірина, на 10,21 а в чому саме понаднорма?

Світлана 15:26
Доброго дня. Потрібна допомога. Потрібно частково ліквідувати основний засіб, який йде як комплект. Може хтось може дати ссилку на статті в журналі.

Інна 15:26
Чи є обов'язковим наказ на організацію внутрішнього контролю в комунальній установі? Чи достатньо в сільській раді розпорядження чи рішення?

EVGENIY 15:44
Світлана, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... ikovuyemo/

Галина 16:03
EVGENIY, чи має право ПФ не зараховувати працівникам періоди роботи за які не сплачено ЄСВ ?

Галина 16:03
Тобто у звітність все подано, але є заборгованість зі сплати ЄСВ через затримку фінансування

Галина 16:04
В кабінеті ПФ дійсно в довідці про стаж за останні квартали по працівниках де стаж стоять нулі

Оля 16:12
підкажіть на який рахунок віднести алкотестер?

Любов 16:18
Добрий день. Благодійник виконав поточний ремонт підвального приміщення за грантові кошти. Як показати у бухобліку? Як благодійка?

EVGENIY 16:21
Любов, за ваші грантові кошти?

Лілія 16:21
Любов, натуральна форма з купою довідок. А по факту результат буде 0. Бо дохід від благодійки буде рівний витратам на ремонт

EVGENIY 16:22
Любов, https://buhgalter.com.ua/articles/shpar ... -ta-oblik/

EVGENIY 16:23
Балгодіник і грантові кошти, тут два питання, ви отримали кошти як грант від благодійника і заплатили комусь за ремот, чи ремонт хтось зробив за власний рахунок і тепер ви його називаєте благодійником тоді звідки грантові кошти ?

EVGENIY 16:24
змішалось в купу все

Лілія 16:26
EVGENIY, напевно благодійник за грантові кошти працює.

EVGENIY 16:28
Лілія, так для установи тоді це просто благодійник а які там кошти грантові чи ще якісь тоді нам це не відомо як установі

Лілія 16:28
Але чи є логіка показувати і доходи і такі самі витрати? І купу довідок складати?

Лілія 16:29
Не розуміла цього ніколи. Ну ще коли якісь ОЗ чи МНМА чи запаси отримує установа то залишається на балансі в обліку. А так. Результат від послуг отриманих як благодійка все рівно = 0

Любов 16:30
кошти через нас не проходили. Ми отримали готові послуги

EVGENIY 16:30
Лілія, я вище дав статтю там все написано,

Лілія 16:31
Любов, купа довідок, і потім звітність по натуральній

EVGENIY 16:31
Любов, тоді звідки вам відомо що вони грантові, може вони від продажу наркотиків )) Для вас вони не грантові це вони для них грантові

Любов 16:38
Із договору про партнерство та співпрацю

Лілія 17:10
EVGENIY, які санкції якщо не показати благодійну в обліку ?

EVGENIY 17:41
Лілія, ну це порушення закону про бухоблік як мінімум, не знаю що там світить

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”