Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, чи може виконуючий обов'язки директора школи(директор у відпустці) приймати на роботу нового працівника?
EVGENIY 09:13
Доброго ранку, всім гарного дня
Ольга 09:26
Доброго ранку ! Підскажіть будь ласка ,що треба робити при зміні директора ?
Леся 09:27
У когось казана щось платить по незахищених?
EVGENIY 09:30
Ольга, звертатись до держреєстратора
Ірина 09:31
Леся, ні не проходять платежі
Інна 09:39
Ольга, вносити зміни до ЄДРПОУ, а потім оновлювати дані в Казні, банках. Міняти підписи
Ольга 09:50
А у Казні ,це зміна Картки з зразками підписей ?
Олена 09:58
Леся, у нас вчора пройшла оплата комуналки. решта - так і "висить"
Інна 10:03
Ольга, так. Внесення змін у реєстраційну справу установи І випуск клюів на підпис в СДО
Ольга 10:08
Інна, Дякую Вам ! Гарного дня
EVGENIY 10:11
Ольга, ось тут читайте про строки в казні і документи які туди треба
Тетяна 10:19
Де можна знайти текст розпорядження КМУ № 493-р від 18.03.2015 ?
EVGENIY 10:20
Тетяна,
Тетяна 10:26
EVGENIY, не знаходить. І в інтернеті немає тексту ніде
EVGENIY 10:29
Тетяна, тому що вона для службового користування
Тетяна, що ви в ній хочете знайти?
Тетяна 10:29
EVGENIY, щось дуже секретне?
Тетяна 10:29
перелік посад треба
Тетяна, я звідки ж знаю я не служу в КМУ
EVGENIY 10:30
Тетяна, думаю що вона до переліку посад не має відношення ви явно щось плутажете, назовіть точну назву що вам треба
Тетяна 10:31
Перелікпосад і професій військовозобов’язаних, які підлягають бронюванню на період мобілізації та на воєнний час, затвердженим розпорядженням КМУ від 18.03.2015 р. № 493
Тетяна 10:31
У всіх статтях по військовому обліку і бронюванню на це розпорядження є посилання, але йоготексту для вивчення немає доступного
EVGENIY 10:32
ви явно щось сплутали
Тетяна 10:34
EVGENIY,
Тетяна 10:34
ось тут в статті на вашому сайті є в тексті згадка про те розпорядження
EVGENIY 10:35
Тетяна, ну дивіться уважно я вже побачив що ви помилилсь в номері
Таня 10:35
підкажіть, будь ласка, в установі проведена класифікація з 01.01.2024, і потім при виявленні помилок повторно ще виправили і провели класифікацію в лютому....який місяць правильно вважати базовим для проведення індексації?
Тетяна 10:36
EVGENIY, просто № 493, а не 493-р ?
Новенька 10:36
EVGENIY, як можно на деякий час відмовитись від підписки Factor? (щоб не знімало 40 грн)
EVGENIY 10:37
то відать мінекономіки щось наплутало або вони бачили те розпорядження і воно стосується лише міністерств
EVGENIY 10:37
Новенька, ніяк , якщо відмовитись то потім підписка по актуальній ціні
Новенька 10:38
це по якій?
школа_1 10:39
Доброго дня! СДО у всіх не працює чи тільки в мене?
EVGENIY 10:40
Новенька, зараз 60 грн
Інна 10:46
По темі бронювання. Може хтось є з освіти. Підкажіть чи підлягає бронюванню завідувач , завгосп та інструктор з фільзкультури ДНЗ ?
Ірина 10:47
школа_1, плохо працює
натли 10:54
вітаю.у кого як з зарплатою?пройшли податки,інше вісить,лікарняні не оплочені ще з 22.07
катерина 11:03
ДД, після встановлення ПП Мережа не можу внести довідки про зміни, пише відсутній файл FPO dbf. подивилась старі версії програми - його теж немає. Підскажіть де його можна знайти?
EVGENIY 11:04
катерина, шукайте в старих без цього файлу кошторис ніколи не набирався, або просіть у свого головного такий файл
EVGENIY 11:04
катерина, а чому не користуєтесь ФІТ Бюджет там все це безкоштовно і без всяких заморочик таких
катерина 11:06
Дякую за відповідь, питати у головного розпорядника чи казначея ?
EVGENIY 11:06
катерина, ца файл з програми МЕРЕЖА РОЗПОРЯДНИКІВ КОШТІВ от хто вас включив в свою мережу у того є цей файл
катерина 11:09
Дякую Євгеній за оперативність, кожного року надіюсь розпрощатись з цією програмою, вона ну дуже специфічна
Оля 11:19
школа_1, СДО майже працює (((((
berezka 11:24
Сьогодні в 9.30 провелись податки, а в 11.00 карткові рахунки)
Галина 11:58
добрий день, поділіться будь ласка інформацією про порядок списання автомобіля в органах омс
EVGENIY 12:00
Галина,
Юлічка 12:33
EVGENIY, чи можна в Fit вести лише зобов'язання та платіжки? Тобто без кошторису та довідок? Бо у нас з міської ради є ЄІСУБ, де вони кидають зміни, і робити довідки .одночасно в 2х програмах буде трудозатратно.
Галина 12:57
Інна, ні. В нас головного бухгалтера мобілізували
Інна 13:32
Галина, а вищестояща (Управління освіти) може якось на бронювання вплинути? Подати пропозицію якусь , клопотання?
NeProzorro 13:46
Юлічка, мусите робити паперові довідки змін і носити туди-сюди на підписи ? Чи міська рада має електронний документообіг і ЕЦП ?
EVGENIY 14:01
Юлічка, да можна
Тетяна 14:03
Добрий день! В мене є питання щодо застосування ПРРО у випадках, коли покупець переводить гроші зі своєї особистої картки на картку ключ до рахунку, саме за номером картки, а не за IBAN (в нашому випадку картка ПриватБанку) Чи потрібно фіскалізувати таку операцію, чи це вважається подвійним доходом?
EVGENIY 14:08
Тетяна, ви бюджетна установа?
Наталя 14:11
Добрий день. Підкажіть будь-ласка в кого на підприємстві був померлий мобілізований працівник? Чи нараховували ви ЄСВ на компенсацію за невиплачену відпустку? Дякую наперед.
Юлічка 14:15
NeProzorro, так, носимо на папері напідпис головному розпоряднику
Тетяна 14:19
EVGENIY, ні, ФОП на єдиному податку
12345 14:26
Доброго дня, може хто знає - начальник військової адміністрації - це який код класифікатора професій?(для формування додатку Д5 в об'єднаному звіті)
EVGENIY 14:33
Тетяна, ви розумієте що на сайті для бюджетних установ знаходитесь? Тут як би зовсім інший бухоблік, вам на бухглетр911 треба йти там такий самий чат
EVGENIY 14:34
12345, спробуйте пошук
Міра 16:04
Добрий день! Відсторонення від посади державного службовця як по оплаті праці проводити?
EVGENIY 16:21
Міра, думаю ніяк, як і відпустка за власний рахунок
Світлана 16:26
Наталя,
Орися 16:30
Добрий день!Підкажіть будь ласка як відобразити заробітну плату у об'єднаному звіті за червень місяць .Ситуація наступна було нараховано і виплачено заробітну плату повністю за 23 роб.дні але у в кінці місяця йде у відпустку на 3 дні. Знімаю надлишково нараховану суму у липні місяці.
Міра 16:32
EVGENIY, lzre.
EVGENIY 16:35
Орися, якщо звіт ще не здано то показуйте як і треба 20 днів праці і три дні відпускати