Архів чату за 15.08.2024 чт (52)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1395 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

EVGENIY 08:48
Доброго ранку, всім гарного дня

* 09:02
Добрий ранок

Олена 09:33
Доброго ранку. Підкажіть по постанові 650 . Прийняття і звільнення подаємо всіх працівників, чи лише заброньованих?

EVGENIY 09:34
Олена, https://buhgalter.com.ua/news/zvitnist/ ... iv-do-pfu/

олада 09:58
Доброго дня.Підкажіть будь ласка як у 2024 році розрахувати середньомісячні

олада 10:01
середньомісячну мат допомогу на вирішення соц-поб питань? Це держслужба. Збиває з пантелику розрахунок грошової (оклад, ранг. в.р у 2024 році) Чи беремо як звичайно по пост.100 за 2 попередні місяці?Дякую.

4321 10:04
олада, зміни з минулого року...за 12 місяців...там незвичайний розрахунок, особливо для новоприйнятих

олада 10:05
Згадала. Дякую. Пошукаю.

Таня 10:42
добрий день! підкажіть будь ласка,для стипендії базовий місяць же грудень 2023? а то одні пишуть січень 2024,інші грудень 2023

EVGENIY 10:42
Таня, https://buhgalter.com.ua/articles/indek ... 2024-roku/

Таня 10:43
EVGENIY, нажаль мій роботодавець не оплачує підписку на сайт

EVGENIY 10:46
Таня, на сайті не можливо оплатити підписку роботодавцю це можете лише ви самі зі своєї картки як і всі інші користувачі

Юлія 10:57
Чи проходять платежі по казначействі? А саме адміністративний збір Кекв 2800.

EVGENIY 11:08
Юлія, це ж в бюджет платиться , як і податки такі платежі повинні проходити без жодних проблем, це внутрішній платіж для казначейства

наталі 11:18
у вас СДО працює?

Юлія 11:21
наталі, так працює

Olga 11:40
Добрий день. Підкажіть будь ласка які наслідки від отриманих від Казначейства попереджень?

Олена 11:40
Підкажіть ще по 650 постанові... Хто має подавати повідомлення про прийняття та звільнення? Бухгалтер, який нараховує з/п на підставі наказів директорів чи сам директор ( у якого знаходяться трудові книги своїх працівників). У нас централізована бухгалтерія.

Юлія 11:42
Олена, а не кадри це роблять?

Ганна 11:47
Олена, у мене на підприємстві це робить бухгалтер по заробітній платі

Олена 11:54
Юлія, в тому і проблема, що не роблять... вони ніякого відношення до ПФУ не мають ,навіть по лікарняним

Наталія 12:15
Добрий день.Підкажіть будь ласка, закупівля водостічної системи (ринви) на суму 60тис. грн. по якому кекв 2210 чи 3110 закупляти.вартісний критерій для мнма 20000,00грн.

Галина 12:33
Олена, у нас це все робить бухалтерія (і повідомлення і лікарняні)

4321 13:57
Олена, ми відділи це кадрам, зробили ключ працівнику і він вносить...там всі дані відомі кадровику, особливо номер підприємства...хай теж попрацюють

Ірина 14:08
Олена, у нас теж кадри

Галина 14:09
Olga, в принципі ніяких. В наступному році, коли головбух подає Анкету, там вони напишуть, що не 100% виконано якийсь пунктик, а наприклад 90%.

Светік 14:11
Добрий день підкажіть людина вийшла з декретної відпустки в середині березня в серпні іде у відпустку березень фактично нараховано берем суму? і дні календарні також фактичні?

керр 14:17
Светік, згідно Порядку беремо 08.23-07.24 виключаємо дні "декретної" з того що залишилось обраховуємо)

Светік 14:18
керр, дякую

Маша 14:21
СДО працює????

Іванна 14:33
Маша, дуже сильно завісає

Ірина 14:34
Доброго дня! Може хто стикався з облікомвійськових жетонів?

Юлічка 14:45
Доброго дня. Питання до колег з мистецьких шкіл, у яких є концертмейстера. Як ви приймаєте їх на роботу? Код професії в класифікаторі є, проте немає для них професійного стандарту... Кадровик у мене новий, тому це питання лягло на мої плечі😕

Ната 15:06
Доброго для. якщо Книга "Журнал-Головна" ведеться електронно, то чи потрібтно прошивати, нумерувати та скріплювати печаткою роздрукований її варіант?

Ольга 15:06
Потрібна допомога. Яка різниця між соціальний працівник і соціальний працівник (допоміжний персонал). В штатному написано просто соціальний працівник. Оплату робили по 8 розряду як для соц.праціаник (допоміжний персонал). Як дізнатися як правильно має в людини бути 8 чи все таки 9 розряд?

керр 15:12
Ольга, коди КП різні, адже перший це категорія професіонали, другий - це фахівець...

Елена ТЦ 15:26
Ольга, це все через те що в 1298 добавили ці посади а в наказ 308/519 залився без змін

Елена ТЦ 15:28
Ольга, в постанові 1298 там лише вилка розрядів, без уточнень кому який, а посадові вставлювати треба з наказу 308/519

Елена ТЦ 15:30
Ольга, на мою думку треба відштовхуватись від посадових обовязків з посадової інструкції, якщо вони відповідають соціальному працівнику, то міняти їм тарифний розряд, а якщо навпаки мініти назву посади

МЕДИК 15:36
Підкажіть будь-ласка, якщо робітник був у відпустці з 1 числа місяця, і жодного дня не відпрацював, ЄСВ на відпускні за цей місяць сплатили у минулому місяці. ЄСВ менше від мінімального внеску, чи потрібно донарахувати ЄСВ у цьому місяці? Буду дуже вдячна за відповідь

EVGENIY 15:38
МЕДИК, да

Ольга 15:39
Елена ТЦ, дуже вам дякую.

МЕДИК 15:40
EVGENIY, а якщо робіник пішов після щорічної відпустки у відпустку за власний рахунок (2 останні робочі дні місяця)? Тоді теж потрібно? иДякую

EVGENIY 15:42
МЕДИК, https://buhgalter.com.ua/articles/zvitn ... ituatsiyi/

МЕДИК 15:49
Дякую велике

Ольга 15:50
Елена ТЦ, ви дали мені ідею. Можливо подивитися у д.5 звіту ЄСВ який код стоїть у неї при прийомі на роботу? Бо подивилася і бачу, що в ці два соц.працівника йдуть по різних кодах. Можливо так можна? П.С.це не моя працівниця, знайома просить допомогти визначити чи правильно її встановили розряд, а у мене таких посад не має, тому прошу поради.

Елена ТЦ 15:55
Ольга, це можливо просто від недостатньої обізнаності (внесли різні коди)

Елена ТЦ 15:57
Ольга, тоді правильніше буде порівняти все ж таки посадові обовязки з класифікатором, і там же різні вимоги до освіти.

Елена ТЦ 15:58
Ольга, а взагалі я думаю, що керівництво просто пропустило ці законодавчі зміни

Ольга 16:26
Елена ТЦ, дякую. Говорила з їхнім бухгалтером про дану ситуацію, то для них було шоком, що у 2020 році були зміни в законі. Що її поставили 8 розряд "бо так раніше було" Сказали, дякую, і будуть дивиться тепер як правильно має бути.

Елена ТЦ 16:35
Ольга, так у багатьох, бо не внесли зміни до наказу 308/519

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”