Архів чату за 12.12.2024 чт (63)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1395 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

EVGENIY: 08:31
Доброго ранку, всім гарного дня

Тетяна: 08:49
Добрий день.Бюджетна установа. Працівниця вийшла з відпустки по догляду за дитиною до 3-х років 17.07.2024р..В грудні вона іде у відпустку з виплатою матеріальної допомоги на оздоровлення.Підскажіть будь ласка,чи включати до розрахункового періоду місяць липень 2024 р.

Олена: 08:50
Добрий ранок!

EVGENIY: 08:54
Тетяна, https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... apitannya/

Ольга: 08:55
Доброго ранку, колеги як вірно зробити, було недораховано доплату за листопад, утримувати військовий збір 5% чи 1,5%?

Тетяна: 08:56
EVGENIY, дякую

Юлія: 09:09
Доброго ранку

Юлія: 09:14
Добрий ранок! Підкажіть, будь ласка. Працівник звільняється зг. п.6 ст.36 Кзпп,використав наперед 5 к.д. відпустки (наприклад 2000 грн.) Кошти за ці дні згідно закон-ва не повертаються. А самі дні відраховуються при розрахунку компенсації як використані?

керр: 09:25
Юлія, якщо мова про розрахунок СЗП то дні наданої відпустки в розрах періоді і оплата відпустки враховується...

Юлія: 09:31
керр, тобто кошти за ці дні я не утримую, але враховую як використані. Наприклад мені потрібно компенсувати їй 20 днів, 5 вона використала ..Компенсую 15 к.д.? і кошти не утримую, вірно?

Світлана: 09:33
Добрий ранок. Якщо заклад культури хоче провести за участю гуртків худ самодіяльності платний концерт , ця послуга оподатковується ПДВ?

EVGENIY: 09:40
Світлана, https://buhgalter.com.ua/articles/shpar ... stanovami/

Інна: 09:57
Добрий день! Заклад культури, будемо по наказу вищес. установи проплачувати за захід до Дня Миколая. Подія вже відбулась, договір буде наступним тижнем. Підкажіть,чи потрібно такі договори оприлюднювати на Прозорро?

Юлія: 10:00
Інна, договори від 1 копійки до 50 тис. грн. на Прозорро не публікуються, лише плани протягом 5 роб.днів з дня затвердження.

Інна: 10:02
У нас наказ буде пізніше ніж подія, і біля 100,0 тис.

Тетяна: 10:03
Добрий день. Колеги, підкажіть будь ласка - хтось прибуткував вже поштові марки з пдв? по 5.11 наче має на 2213 йти без пдв (по логіці), але не написана фраза, що без пдв

Юлія: 10:05
Інна, я не розумію до чого наказ при закупівлях? Якщо сума договору від 50-100 тис. грн., публікується річний план ( 5 р.д.); звіт про укладений договір про закупівлю (10 роб.днів з дня укладання).

Інна: 10:07
Юлія, я це розумію, але подія вже відбулась, подарунки вручили, а ми тільки договір укладаємо.

Юлія: 10:09
Інна, для Прозорро має значення укладений договір, а не подія. При цьому у договорі може бути зазначено термін події...

Інна: 10:10
Юлія, дякую.

евгения: 10:19
доброго дня !! Таке питання, Чи зараховується служба в ЗСУ до педагогічного стажу, якщо працівник немає педагогічної освіти і не здійснював педагогічну діяльність до служби в армії Може в когось є така ситуація теж

Юлія: 10:20
Житомир підскажіть чи працює Казна чи підписуються нормально документи?

Галина: 10:24
евгения, https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/78-2001-%D0%BF#Text

Галина: 10:25
Юлія, поки, наче, нрмально

Галина: 10:27
Інна, прозоро тут ні до чого. а ось робити так Ви не мали права. як вам казна пропускає?

керр: 10:46
Юлія,все ж таки мова про дні) у наказ прописують за який період надавалась, але ж є невикористані дні за минулий періоди вони й залишаються в такій кількості...

Ірина: 11:02
У кого формульна ціна по електроенергії. За грудень беремо акт з приблизною сумою. Ціна теж буде приблизна (а не правильно визначена за цілий місяць). Чи це не буде порушенням закупівельного законодавства ?

Інна: 11:08
Галина, прописуємо ст 631 ЦКУ

Орися: 11:48
Добрий день! Премія обдарованим дітям, є якісь обмеження в сумі винагороди??

керр: 12:02
Орися, передбачають у положенні про таку премію

Олена;;;;: 12:04
Добрий день колеги потрібна допомога. працівниця 1 вересня вийшла з відпустки по догляду за дитиною до3-х років. я беру і йде у відпустку з 20грудня. я беру зарплату за вересень-листопад і ділю на 91 день?

ПТУ: 12:07
евгения, До стажу роботи, що дає право на надбавку за вислугу років, зараховується не лише стаж, набутий на посадах, визначених у Переліку № 963, а також й періоди, передбачені пунктом 2 Порядку № 78, іншими нормативними актами України. До таких періодів слід віднести: час перебування громадян на військовій службі (ст. 8 Закону України «Про соціал

ПТУ: 12:07
евгения, військова служба в Службі безпеки (абз. 2 ст. 27 Закону України «Про Службу безпеки України»); Відповідно до Порядку № 78 до стажу педагогічної роботи зараховується час перебування громадянина України на військовій службі (незалежно від того, коли працівник проходив службу).

керр: 12:13
Олена;;;;, з періоду 12 міс виключаємо дні відпустки, і далі з того що залишилось...)

Олена;;;;: 12:17
керр, в мене виходить повних три місяці це 91 день ділю на зарплату і виходить середня так?

керр: 12:18
Олена;;;;, так

Олена;;;;: 12:18
керр, Дякую

Олена: 12:48
Доброго дня, я одразу вибачаюсь, але це просто ЖЕСТЬ, СДО знову померло..це просто якесь знущання !!

Оля: 13:22
СДО хоче залишити нас без здоровихнервових клітин

Юля: 14:06
Всім доброго дня! Хтось вже відправив МЕРЕЖУ через СДО?

Л.Л.: 14:10
чи можна зараз перерахувати ЄСВ з 22% НА 8,41% ЗА 2023 р. так довідку здали лише тепер

*: 14:28
Наше казначейство бере мережу в паперовому і електронному варіанті без СДО. Каже, що не було подвоєння

Юля: 14:29
В мене щось не виходить коректно імпортувати

EVGENIY: 14:33
Л.Л., так здається ставка 8,41 з дня коли ви отримали довідку а не дати довідки

Марина92: 14:36
Юля, ми відправляли. завантажили три файли й сканкопію. все пішло

Олена: 14:58
Доброго дня. Підкажіть будь ласка по рішенню суду 3% річних та інфляційні сплачувать по 2800? Дякую

віка: 15:02
Л.Л., ви нараховуєте від дня отримання довідки. на ній ставите дату та печатку. а до того часу 22%

Оксана: 15:03
Працівниці надали відпустку по усиновленню дитини, Під час цієї відпустки вона захворіла , Чи продовжується відпустка і чи оплачується лікарняний?

Ната 1: 15:03
В грудні донараховано зарплату працівнику за листопад (робота у вихідний 30 листопада). Військовий збір утримувати 1,5% чи 5%?

Оксана: 15:05
За листопад нараховуємо 1,5% незважаючи що нарахування у грудні. Я так зрозуміла з пояснень до постанови

Ната 1: 15:06
Оксана, дякую

керр: 15:07
Оксана, не продовжується, це не щорічна, і не соціальна працівникам, які мають дітей

Іра: 15:16
Юля, я тільки що передала мережу через сдо, все норм

Ольга: 15:21
Добрий день! Працівниця звільняється державний службовець, має невикористану соціальну відпустку на дітей за 2022-2023 роки. Дана відпустка компесується також із заробітку 2023 року чи ні. Дякую.

керр: 15:36
Ольга, у тому абзаці мова про усі відпустки за які нараховується грошова компенсація, тому й так...

123: 16:24
Добрий день. Підкажіть. благодійники провели свято дітям і роздали їм подарунки. Подарунки в коробках. Вміст коробок був різний. Роздали вони умовно 100 подарунків. Благодійники скинули на нас акт передачі подарунків, в якому вказано в кілограмах, умовно 250 кг. і загальна вартість. Як правильно це провести? На мою думку ми складаємо акт приймання

123: 16:27
і в ньому ділимо кілограми на кількість дітей і множимо на вартість щоб вийти на загальну суму. прописуємо, що коробки сформовані благодійниками і списуємо.

Катерина: 16:41
Добрий день, архів упорядковує нам документи, ми для цього купили необхідні канцтовари, яким документом передати їх архіву? накладною-вимогою?

Олена: 16:50
Добрий день, підкажіть премію в розмірі середньомісячної зарплати можна виплатити?

Галина: 17:14
Олена, дивіться свої документи

Олена: 17:19
Галина, в колдоговорі немає обмеження

керр: 17:29
Олена, це ж не про обмеження мова, а про спосіб встановлення (визначення)...)

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”