Всім гарного і легкого дня! При реєстрації в казні авансу на відрядження, який номер ставити юридичного і фінансового? Що потрібно зазначати в призначенні платежу в платіжці?
Маша :08:15
Доброго ранку! СДО працює?
Танюша :08:15
Маша, так. Хмельницька обл.
Інна :08:25
Танюша, раніше в юридичних ставили номер реєстру авансових звітів. У нас давно не було відряджень, тому спитайте в казні
Танюша :08:28
Номер наказу,якщо авансом оплата (ЮЗ,ФЗ). Якщо прозвітували, то номер реєстру звітів або авансового звіту (ЮЗ,ФЗ)
EVGENIY :08:34
Доброго ранку, всім гарного дня
Оксанка :08:42
Доброго ранку. Щось СДО знов лягло відпочивати...
Наталія :08:57
Добрий ранок, колеги! Підкажіть будь ласка бухгалтери сфери культури, за яким КПК проводити поточний ремонт пам'ятника?
Наталя :09:11
Доброго ранку!Підкажіть будь ласка буде підвищення заробітної плати з 1 липня?Буде підвищення тільки мінімалки,чі тарифні розряди теж підвищаться?
EVGENIY :09:12
Наталя, нічого не буде, читайте уважно новини
EVGENIY :09:18
Наталя, останній абзац написали спеціально для Вас
Наталя :09:23
Дякую,дуже б хотілось
EVGENIY :09:24
Наталя, в 2025 році ніяких підвищень не буде
Галина :09:36
Наталія, КПКВК МБ 4084
Тетяна :09:49
Підкажіть, чи встановлено термін на затвердження авансового звіту керівником?
Наталія :09:49
Галина, а поточний ремонт теж можна за цією програмою можна проводити? Бо я читала таку думку експертів, що поточні видатки на утримання пам'ятників це витрати благоустрою. Я з цими пам'ятниками зовсім заплуталась
Галина :09:56
Наталія, 1. це об'єкт культурної спадщини? якщо так, то лише за цим кодом видатки і здійснюються. 2. Я Вас зараз розстрою. Якщо це об'єкт культурної спадщини, то по ньому взагалі не може бути поточних ремонтів. Лише реставрація
Валентина :10:00
Підскажіть будь ласка чи повинна бюджетна установа звітувати про одержання благодійної допомоги ще кудись окрім Казначейства.Дякую
Людмила))) :10:05
Було придбано МНМА нагадайте будь ласка проводки, буду дуже вдячна
Наталія :10:05
Галина, тобто всі витрати за об'єктами культурної спадщини ідуть по 4084? А якщо якість поточні витрати, наприклад, прибирання прилеглої території, здійснення обстеження фізичного стану? Можливо порадите, де конкретно про ці моментиможна прочитати, бо з пам'ятниками зіштовхуюсь вперше.
Людмила))) :10:07
2313 7011
Людмила))) :10:07
2313 7011, 6211 2313, 1312 6211
Людмила))) :10:09
2313 7011, 6211 2313, 1312 6211, 1113 1312, 5411 5111, 8014 1412, як закрити на фінансовий результат?
EVGENIY :10:09
Людмила))), 2313 5411
EVGENIY :10:10
Людмила))),
Людмила))) :10:20
І ще одненьке, як поставитина баланс придбане програмне забезпечення
EVGENIY :10:31
Людмила))),
EVGENIY :10:31
абсолютно все є на сайті в розжованому і зрозумілому вигляди, користуйтеся пошуком по сайту
Яна :10:53
Доброго всім дня! Ч потрібно до подорожніх листів підкріпляти чек, як факт використання пального. Чи достатньо списувати пальне на основі подорожніх листів?
Яна :10:54
*тільки на основі подорожніх листів без чеків
ШКОЛА :10:57
Добрий день. Підкажіть, будь ласка. Після лікарняного (після хірургічного втручання) працівник виявив бажання взяти відпустку. Є побоювання, що після відпустки, можливо, надійде заява на звільнення. Як правильно прописати в наказі, адже це буде відпустка пропорційно відпрацьованому часу. Це може бути: "... надати щорічну основу відпуст
ШКОЛА :10:58
"... надати щорічну основу відпустку тривалістю 16 каландарних днів...", чи такої тривалості відпустка не може називатись "щорічною основною"? Завчасно ДЯКУЮ.
1 :11:01
ШКОЛА, надати частину щорічної основної відпустки за період роботи...,так писати у заяві працівника і в наказі
EVGENIY :11:04
Яна, подорожній лист це про ВИТРАТИ пального, а чек це про купівлю пального
EVGENIY :11:06
Яна, багато хто із експертів вважає що пальне списують Актами на підставі подорожнього листа
ШКОЛА :11:07
1, ДЯКУЮ.
EVGENIY :11:11
Яна,
Галина :11:13
Наталія, прилегла територія і пам'ятник це різні речі. Я Вам про пам'ятник сказала. прилегла може й повинна йти за благоустроєм. А нам взагалі фінуправління все "незрозуміле" накидує в 4082. Ми так навіть розкопки кургану проводили, бо там мало б бути за держ.бюджетом як наукова діяльність
Аня :11:16
Прийшла друга квитанція звіт не прийнято код помилки 05, що це значить? Чи треба подавати повідомлення повторно?
Яна :11:17
EVGENIY, виходячи з цього я можу не вимагати від водіїв чеки для списання, правильно розумію. Дякую! Можливо у когось була перевірка і цікавить, що кажуть аудитори, потрібен чек чи ні?
EVGENIY :11:19
Яна, чеки це для оприбуткування пального а не списання
EVGENIY :11:20
Аня, відповів там
Лариса :11:34
Добрий день, не можу відправити повідомлення про виплату лікарняного листа сумісника.Система його не формує. Може хто знає в чому проблема?
Аня :11:39
EVGENIY, уже бачу, дякую
бухгалтер :11:51
EVGENIY, чеки для підтвердження використання. Перевірка вважає, що чеки обов'язково повинні бути.
бухгалтер :11:54
Яна, чеки для підтвердження використання. Перевірка вважає, що чеки обов'язково повинні бути.
Яна :11:55
бухгалтер, дякую вам, саме що кажуть перевіряючі я і хотіла почути
EVGENIY :12:13
бухгалтер, а як чек підтверджує використання? Чек підтверджує що водій заправився а не викростиав пальне
EVGENIY :12:15
бухгалтер, в подородньому листі форми якого не існує до речі, є пункти про заправку от для підтвердження заправки до листа додають чеки, але ж це не витрати пального , де логіка взагалі поділась?
EVGENIY :12:19
якщо за власний кошт заправлявся можна до авансового звіту чеки додати, але це не витрати пального це витрати працівника які треба відшкодувати, тому розберіться з початку що вам потрібно і трішки в поняттях теж
бухгалтер :12:36
EVGENIY, використання талонів на пальне, що підтверджує, що водій заправився
бухгалтер :12:37
EVGENIY, чек - це підтвердження заправки авто.
бухгалтер :12:39
EVGENIY, витрати пального - це подорожні листи і акт списання запасів
бухгалтер :12:40
EVGENIY, використання талонів на пальне, що підтверджує, що водій заправив авто
EVGENIY :13:11
бухгалтер, так я вам все це вище написав ))) Що чек це не витрати пального а купівля його, тепер ви все що я написав знов написали
бухгалтер :14:05
EVGENIY, я не писала, що чек - це витрати пального! це використання талонів на пальне! знов написала, щоб правильно зрозуміли.
EVGENIY :14:10
бухгалтер,
Аня :14:27
Працівник зовнішній сумісник надав довідку про середню зарплату з основного місця роботи за період вересень24-березень25 (лікарняний був у квітні). Чи цього достатньо, чи потрібна ще довідка з його попереднього місця основної роботи за березень-серпень 24р.? І як бути, якщо він у літні місяці ніде не працював?
ЛЮДМИЛА :14:29
Добрий день, підкажіть будь ласка, чи портрібо оподатковувати компенсацю харчування спортсменів в додатку 4 дф ?
керр :14:33
Аня, у Вас він працює з березня 2024?
Аня :14:41
керр, ні, з вересня
керр :15:19
Аня, досить з вересня), адже сумарна заробітна плата розраховується (порівнюється) за місяцями розрахункового періоду за основним місцем роботи та за місцем (місцями) роботи за сумісництвом...
Іванка :15:20
Добрий день! Якщо внутрішній сумісник звільняється, чи потрібно оплачувати компенсацію соц.відпустки, якщо за основним місцем вона її братиме літом?
керр :15:21
Іванка, що вона братиме за основним значення не має, адже це інший договір... потрібно
Іванка :15:23
керр, тобто, працівник по сумісництву скористається правом на соц.відпустку, а потім літом ще раз на 10 днів???
керр :15:25
Іванка, літом не буде ще раз) це буде відпустка за відповідний календ рік за трудовим договором за основним місцем роботи)
Іванка :15:31
керр, а якщо працівник піде на третю роботу, то там теж матиме право на соц.відпустку?
керр :15:39
Іванка, звісно, якщо має право, і там дадуть та оплатять, виходячи із заробітку, що там заробила...)
Аня :15:59
керр, дякую
Іванка :16:01
керр, дякую
Віта :16:07
Доброго дня, підскажіть будь ласка , після останніх оновлень податкової, у когось лишилась 1 квітанція , коли подавали повідомлення про прийняття працівника з 01.05.?
Світлана :16:09
Доброго дня.Ми управління соц.захисту.Здійснюємо соц.виплати по кекв 2730.Відповідно до отриманого виконавчого листа казна заблокувала рух коштів по незахищ.статтям до вирішення питання про стягнення коштів.Рух по захищ.видаткам продовжується.При цьому на рахунок управління повернулися кошти соц.допомоги на кекв0000.Чи можемо ми їх відн.на кекв2730
Марія :16:51
Добрий день! Акт технічного стану для списання треба робити на кожну одиницю майна?
EVGENIY :17:14
Марія, якщо мова про ОЗ, то ТАК, як ви уявляєте в одному акті трактор і будинок?