Архів чату за 21.10.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Тат_яна 08:10
Доброе утро!

Тат_яна 08:11
Люди, не пугайте меня. Что за тишь в чате?

ФСН 08:13
Добрий ранок всім!!! Вдалого дня.

ФСН 08:13
Тат_яна, до роботи ще треба дістатися. Не всі автобуси ходять.

Тат_яна 08:15
ФСН, ну, это да. Транспортный коллапс, однако.

Оксанка 08:31
Добрий ранок усім! Приємного дня)

EVGENIY 08:53
Доброго ранку ! Всім гарного дня

Людмила 08:54
Доброго ранку!

спортшкола 08:59
кто может подсказать будем принимать на работу медработника- на основании какого нормативного документа устанавливать оклад,разряд,категорию,доплаты,если таковые положены ???

ОМС 09:01
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))))

Саша 09:16
Доброго Всім плідного дня. Питаннячко у працівника 2 лікарняних перший закрився 08 числа наступний відкрився теж 8 (різні випадки непрацездатності) . Я не враховую цей день в 2 лікарняному при розрахунку?

777 09:29
EVGENIY, заплуталась в індексації. В серпні підвищення окладів було менше за індекс.Розрахувала різницю індекс. В вересні і жовтні фіксована різниця та що була в серпні? Наприклад за повністю відпрацьований місяць різниця 100 грн. А якщо неповністю відпрац. то фіксована розрах. проп. відпр. часу? і до наст. підвищ. я рахую тільки різницю індек ?

Оксанка 09:30
В мене вже 2 лікарняних не висвічуються на сайті пенсійного, працівники будуть нести паперові. Система заглючила. От вам і нововведення)

Оксанка 09:31
Паперові, в розумінні видрукувані з лікарні.

Ірина 09:31
Підскажіть будьласка набирає в ПМ платіжку, ввожу розрахунковий рахунок контрагента вибиває помилку значення рахунку, що значить?

EVGENIY 09:38
Ірина, не вводіть а додайте в довідник і обирайте із довідника

luda 09:44
там де МФО поставте нуль і тоді набирайте р/р

EVGENIY 09:49
777, ось класна стаття все вам нагадає https://buhgalter.com.ua/articles/indek ... 10-pravil/ і да фіксована платиться пропорційно відпрацьованого часу

Тат_яна 09:49
Оксанка, я тоже жду, когда система е-больничных "ляжет". и не потому, что вредина, а потому что все наши "е-шки" лежачими были больше, чем рабочими. Вот только как соцстрах отнесётся к произвольной распечатке?

Тат_яна 09:52
если система крутила фиги вчера и сегодня, то при занесении завтра данных и число больничного будет соответственное. Я думаю, соцстрах видит то же, что и мы, в пенсионном. И в данном случае бумажная версия, по-современному выражаясь, просто нелегитимна.

Оксана/я 09:56
Добрий день підкажіть як ви рахуєте нічні , оклад ділиться на норму тривалостя місячну ? чи середньорічну норму триваалості робочого часуДякую

Оксана/я 10:06
Будь ласка ..... 09.56...

777 10:07
EVGENIY, дякую. І фіксована 100 грн. не змінюється навіть якщо % премії коливається.

EVGENIY 10:08
777, так не змінюється

EVGENIY 10:13
Оксана/я, https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... ni-godini/

EVGENIY 10:13
Оксана/я, в пошуку по сайту напишіть нічні і там багато всього є

Ната 10:20
Підкажіть лікарняні електронні закриті 13 жовтня коли можна подати на заявку сьогодні чи завтра?

Марина 10:23
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, як в об'єднаному звіті зазначається материальна допомога на оздоровлення та матеріальна допомога на соціально-побутові потреби?

Ната 10:24
Марина:Як заробітна плата

Марина 10:24
код нарахувань "1"?

Ната 10:25
Так

Марина 10:26
дякую, окремо зазанча ємо лише суму нарахованих відпускних?

Тоня 10:28
Колеги, підкажіть, з Закону про Держбюджет виключили ст.26. Нам що тепер необхідно перераховувати з/пл з січня?

Оксана/я 10:30
EVGENIY, прописала, шукала ...хотіла почути думку бухгалтерів , тобто потрібно брати місячну норму

Лс 10:30
Оксана/я, брати місячну норму

Оксана/я 10:39
Лс, дякую

Ганна 10:41
Дезинфікатор для обробки підлоги та поверхонь за яким КЕКВ?

EVGENIY 10:47
Ганна, 2210

Ганна 10:47
Дякую

Тоня 10:51
EVGENIY, питання 10:28....

EVGENIY 10:54
Тоня, а що там було у статті 26??

Таша 11:06
EVGENIY, Стаття 26. Установити, що у 2021 році для всіх категорій працівників державних органів застосовуються розміри та умови оплати праці, що діяли на 1 вересня 2020 року.

EVGENIY 11:10
Таша, зараз підійму Закон подивлюсь що ж трапилось, перший раз чую від вас

Таша 11:15
EVGENIY, он, у статті "Уряд врегулював питання оплати праці посад.осіб .. Держмитслужби" про це згадано.

ГАННА 11:17
працівнику нарахов зп менше мін єсв нарах з мін як правильно показити в обєднаному звіті, ставлю з кодом 13 нарах=0 і допл до мін =0, пише помилку, що роблю не так?

спортшкола 11:28
какое число ФСС оплачивает???

ОМС 11:35
спортшкола, https://t.me/s/socialfund

Бухгалтер ОСВІТА 11:39
підскажіть, будь ласка, 12% за шкідливі умови праці кухарю в школі під час канікул нараховувати?

спортшкола 11:40
Ната, "закритий" ще не можете відправлять заявку,от коли буде " готовий до сплати" тілики тоді

Н.А 11:42
Ната, на 8 день після "готовий до сплати"

ОМС 11:58
спортшкола, і що, частинами заявляти? А як зрозуміть подовження чи первинний?

спортшкола 12:04
якщо номер випадку непрацездатності однаковий,тоді так це подовження,

ОМС 12:06
спортшкола, дякую). Уже 3 людини захворіли і по 3 лікарняних "висить". Ми так розуміємо, що це подовження. Але готовий до сплати тільки перший.

ОМС 12:07
спортшкола, жать поки всі стануть готові?

спортшкола 12:07
перший можна відправлять заявку,не чекая всіх інших.

ОМС 12:09
спортшкола, дякую)))

Світлана 12:09
А через скільки днів закриті листи стають готовими до сплати?

спортшкола 12:09
ОМС, скільки разів людина приходить до лікаря,стільки буде лікарняних і навіщо вони так зробили,нам тільки плутанина

ОМС 12:09
спортшкола, але ж перший за рахунок підприємства

спортшкола 12:10
так ,якщо там тільки за ваш рахунок,то заява не подається на перший лист

ОМС 12:10
спортшкола, оце точно. І навіщо "закрити"? Для того, щоб знать, що відкритиЙ

спортшкола 12:12
ОМС, може ви мені допоможете з питання 8:59 ?

ОМС 12:15
спортшкола, на жаль, ні. У нас інша сфера діяльності(((((

Галина 12:17
Здрастуйте, скажіть будь ласка "Встановлення поручнів на вході як правильно оприбутковується КЕКВ 2240 на сумму 49900грн.

Юля 12:26
Добрий день! Допоможіть будь ласка розібратись в такому питані. В 2 кварталі по обєднаному звіті заробітну плату працівника занесла одним рядком а він працює ще за сумісництвом потрібно було 2 рядками ,як виправити таку помилку .

Ірина 12:34
Добрий день! Хтось може допоможе в моєму питанні? Оклад прибиральниці було зменшено у зв'язку з втратою чинності наказу 77 Мін.економіки, натомість вийшов наказ 609. Змни в штат.розкладі були тільки в вересні, а вступає в дію з 01.01.2021 року. Чи потрібно робити перерахунок доплати за дез.засоби (10%), що нараховується зверх мінімалки?

Ірина 12:35
...та чи потрібно перераховувати відпускні, мат.допомогу на оздоровлення, яку вона отримата в травні?

Ірина 12:36
Галина, це ж послуги, вони списуються одразу на витрати

Галина 12:40
Да,це услуга 6415 80123

Ірина 12:47
Галина, на д 8013 К6415

Ольга 12:52
Юля, формуєте новий звіт за 2 квартал уточнюючий. У д.1 набираєте невірну строку з ознакою 1, і дві нові як вам треба. Відправляєте.

Юля 12:57
Ольга, пробувала, пише помилку кількість рядків з ознакою 0 більше чім з ознакою 1 .

Ірина 12:58
Юля, в мене так було. Я змогла відкорегувати тільки в звітному наступному кварталі, ознаками 2. 3. Консультувалась з працівником ПФУ

Юля 13:01
Ірина, Дякую.

я 13:10
Чи можно виплатити мат.доп. на оздоров.держ.сл. при взятті днів відпустки за фактично відпрацьований час якщо не пропрацював 6 місяців

Катя 13:24
добрий день! Здала обєднаний звіт і виявила помилку що робити все копіювати і відправляти як новий звітний, допоможіть.

я 13:28
новий звітний лише той додаток де помилка .В тій строчці,що помилка кол.10 ставими позначку "1" ,а що вірна "0"

Елена 13:34
як роздрукувати лікарняний з ПФУ?

Тоня 13:36
Елена, клавіша Print Screen на клавіатурі

Елена 13:49
Тоня, поняла

Галина 14:20
Спасибо

Тетяна 15:14
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, як правильно списати дерева?У міській раді нам повіодмили, що ми не отримаємо Ордер(про який написано в Положенні 1045), так як це територія нашого учбового закладу і ми маємо право самі списувати ці дерева без дозволу.

Ирина 15:25
Доброго, кто уже оприходовал НУШ 70 и 30 процентов на разных КПКВК? помогите советом

Наталія 15:33
Доброго дня! Допоможіть будь ласка Нам надо для тендерного забезпечення відкрити в казначействі рахунок 3551. Вони хочуть від нас якусь підставу, Закон про закупівлі не підходить

Оксанка 15:55
А у об'єднаному звіті,якщо працівники посадові особи ОМС потрібно заповняти 6 таблицю з спецстажем? І яку графу потрібно обрати?

Ирина 15:59
Наталія, так пусть и об'ясняют по какой причине они не открывают вам счёт,

++ 16:26
яка сума індексації на жовтень?

EVGENIY 16:27
Оксанка, відкрийте любий звіт з ЄСВ за останні 10 років і подивіть ті коди підстав не змінювались сто років

EVGENIY 16:28
++, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/indek ... en-jovten/

EVGENIY 16:28
Оксанка, viewtopic.php?t=1960&start=20 ось тут писали

провідний бухгалтер 16:30
В чому різниця між обліковою та середньообліковою кількістю штатних працівників?

EVGENIY 16:38
провідний бухгалтер, https://i.factor.ua/ukr/law-242/section ... cle-13575/

Оксанка 16:38
EVGENIY, дякую.

провідний бухгалтер 16:45
EVGENIY : ДЯКУЮ

786 17:02
скажіть у обєднаній звітності компенсація за невикористані дні відпусток який тип нарахувань

EVGENIY 17:09
786, це зарплата тобто разом з заробітної плату показується

світлана 17:33
EVGENIY: Як у вашій ексель ведомості нарахування лікарняних додать строчку щоб і формули не сбить, бо якщо продовжений лікарняний, то розрахунок залишається з первинного

EVGENIY 17:36
світлана, зробіть копію листа і на другому листі робіть що хочете :)

EVGENIY 17:36
світлана, а навіщо строчку додавти?

світлана 17:40
Щоб додати потрібний місяць. наприклад серпень 2021р вибиває, а мені потрібен серпень 2020р

EVGENIY 17:42
світлана, а навіщо його додавати якщо в продовженні розрахунок не змінюється і місяці так само, я нічого не зрозумів :(

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”