Доброго ранку
111 08:10
Людмила 08:15
Доброго ранку!
Любов 08:30
Доброго раночку )) і смачної кавусі ))
Тат_яна 08:33
Доброе утро!
Тат_яна 08:33
111, вы чего, годовой сдали досрочно?
*** 08:36
Здравствуйте, подскажите пожалуйста сроки на проведения натуралки по казне с момента получени товара))) Спасибо
Ольга 08:46
Доброго ранку! Колеги як правильно буде працівник з 08.11 відсторонений як бути з нарахуванням ЄСВ ?
Тат_яна 08:47
Ольга, отдать и не грешить! Сюда ещё изменения не успели внести
ОМС 08:50
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))
керр 08:53
Ольга, до 8.11. дохід був, має бути не менше мінЄСВ)
Ольга 08:55
Тат_яна, керр, дякую
ll 09:02
здравствуйте. как узнать приняли проект про отстранение ОМС ?
Тат_яна 09:03
ll, по-моему, вчера было "про внесення змін до наказу..."
ll 09:06
Тат_яна, это нужно в урядовом курьере искать ?
Анна 09:06
ll, знаходите чинний наказ про обов*язкову вакцинацію і дивитесь перелік
Анна 09:06
ll, на сайті МОЗ має бути
EVGENIY 09:06
Доброго ранку! Гарного всім дня
EVGENIY 09:10
ll, ще не прийняли, точніше може і приняли але ще не оприлюднили! Там здається вступає в силу через місяць, тому навіть якщо прийняли ще точно не вступив в силу! Останні зміни вступлять з 09.12.2021
EVGENIY 09:11
тобто офіційно це як був проект так і залишився
Ольга* 09:13
Доброго ранку. Відправила повідомлення про виплату коштів в ФСС, серед електронних лікарняних був один паперовий. Повідомлення не прийнято. Помилка - номер паперового лікарняного повинен складатися з номеру у форматі від 1 до 14 цифр -(дефіс) від 1 до 35 цифр.
Тат_яна 09:16
Ольга*, заявка на е-больничные отдельно, на бумажные - отдельно. У вас всё в одной?
Ольга* 09:16
Тат_яна, не заявка, а повідомлення про виплату коштів
Любов 09:18
Ольга*, так повідомлення теж окремо на е-лікарняні і папер ові
Ольга* 09:18
Любов, дякую
Куся 09:25
Потребую допомоги щодо звітування за відрядженням. Працівник надав рахунок на проживання у ФОП разом з чеком терміналу щодо безготівкого перерахування коштів, без надання чеку РРО або квитанції. Чи можна відшкодувати йому ці витрати?
Любов 09:27
Знаю, тут є бухгалтери терцентрів. Сьогодні прочитала про подачу до Держпраці заявки на проходження працівниками медогляду. У нас соц.працівники проходять його щорічно. Але такої заявки не подаємо. Виникло питання чи мусимо ми це робити?
*** 09:27
Ответьте пожалуйста на 8:36
Вадим 09:28
***, поточний місяць
*** 09:28
Вадим, т.е. до конца месяца есть время. Спасибо!
EVGENIY 09:30
***, здається до 25 числа місяця, читайте ось тут
керр 09:32
Любов, "мусите" це передбачено Порядком організації медоглядів)
111 09:32
Добрий ранок, на підставі чого уповноваженій особі в ОМС треба робити доплату ( функцію поклали на головного спеціаліста)?
Марія 09:32
Добрий день! Підскажіть будь ласка. Провели капітальний ремонт вуличного освітлення, але на обліку в нас нічого не стоїть. Як можна поставити на облік це освітлення?
Олена 09:32
Доброго дня! При інвентаризації виявлено що сума зносу ос в відомостях менша (є вірною) чим у головній книзі. Як відобразити вірно це?
Олена 09:33
І які проводки будуть? Підкажіть будь ласка!
Любов 09:33
керр, дякую ))
Інна 09:35
За яким КЕКВ закуповувати продуктові набори підопічним терцентру за власні кошти?
Анна 09:38
111, так як наша зарплата регулюється постановою 268, в якій такої доплати нема, можемо хіба що збільшити премію. В нашій організації сказали нічого доплачувать не зби раються
Марія 09:39
За яке число виплкачують лікарнянян ФСС?
Анна 09:39
111, треба прописати в положенні про уповноважену особу
ОМС 09:39
Марія,
Тат_яна 09:41
Інна, что имеете в виду "за власні кошти"? спецфонд или деньги клиента?
111 09:42
Анна, дякую
Інна 09:43
Тат_яна, за рахунок загального фонду
натли 09:44
Любов,на 9,27 ми теж не подавали ніколи.а також потрібно зпа медогляди оплачувати работодавцю.
Тат_яна 09:47
Інна, у вас стационар, наверное, или программа каккая по поддержке?
Лариса 09:48
Доброго дня! Чи буде підвищення тарифних ставок з 1.12.21р?
керр 09:51
Лариса, постанову КМУ від 20 січня 2021 р. № 29 не скасовували з 1 грудня 2021 р. - 2893 гривні.
Сіра 09:54
Інна, які кошти у вас є? у вас стаціонар і надходить частина пенсії?
Аля 09:56
доброго ранку. підкажіть,будь ласка, чи мають право на матеріальну допомогу на соцпобут працівники культури та соцробітники? Дякую
Інна 09:57
Тат_яна, ні в нас нема стаціонара, ми плануємо продуктові подарунки до дня похилого віку одноразово
Лариса 09:58
керр, дякую!
керр 09:59
Аля, культура - постанова КМУ від 9 грудня 2015 р. № 1026
Сіра 09:59
Інна, використовуйте загальний фонд. якщо вам надають благодійну допомогу - можете використати її
Інна 10:01
Сіра, за яким КЕКВ використовувати? 2210 чи 2230?
Аля 10:01
Керр,дякую
просто таня 10:02
Інна, кекв 2730
Сіра 10:03
Інна, КЕКВ 2230. уточніть в казні, можливо через відсутність стаціонарного відділення ви закупите за КЕКВ 2210
Тат_яна 10:08
Інна, по-моему, нужна бюджетная программа под это дело. Потому что в утриманни установи и такие расходы будет мягко говоря бредом.
Сіра 10:11
Тат_яна, якщо їх КПКВКМБ 0113104 Забезпечення соціальними послугами за місцем проживання громадян, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю;
Сіра 10:12
Тат_яна, це безпосередня діяльність
Тат_яна 10:27
Сіра, я о том же, чтоб не путать с 0113241 или с чем ещё
Антон 10:45
Добрий день колеги! Підскажіть, як налаштувати роботу СДО, де я можу знайти необхідне програмне забезпечення?
EVGENIY 10:48
Антон,
789 10:49
Підскажіть будь ласка як відправити повідомлення про виплату коштів у ФСС якщо лікарняний електронний?
Н.А 10:50
Олена, бухг.довідкою. Виберіть по ОЗ в яких є помилка і подивіться різницю = зробіть табличку = де треба + донарахуйте де треба - зніміть. Загальний результат відобразіть в бухг.довідці і г.книзі
Антон 10:55
EVGENIY, дякую, цю інформацію я уже вивчав, але незнайшов, де б я зміг завантажити програмне забеспечення
EVGENIY 10:56
Антон, яке програмне забезпечення вам треба? Там сторінці входу є посилання
Олена: 11:00
Н.А, дякую! На наявні ОЗ помилок немає все вірно. Тягне з минулих періодів після списання. (в головній книзі більше на 100 грн).
Олена: 11:01
Н.А. На даній посаді кілька місяців і намагаюсь зрозуміти як виправити це
Антон 11:05
EVGENIY, ну наскільки я розумію мені для чогось потрібна система Cisco AnyConnect
Н.А 11:10
Олена:, якщо все звірили, то зробіть сторно, треба пояснити в пояснюючій, бо це буде тягти фін.результат, що це помилка минулих років
EVGENIY 11:10
Антон,
Олена: 11:15
Н.А, Дт 1411 Кт 8014?
Н.А 11:19
Марія, кап.ремонт списується на витрати зв.періоду, якщо це дійсно відноситься до робіт по кап.ремонту.
Антон 11:24
EVGENIY, зрозуміло, дякую)
Наталія 11:57
EVGENIY, подскажите, пожалуйста, в 02.2021 проведено переговорну процедуру на тепло.за договором залишилось 315000 грн. У 10.2021 ціна виросла у 2,5 рази. Що робити з договором? Розпорядник у 12.2021р. виділить додаткові кошти. Допоможіть , будь ласка!
Просто_Бух 12:16
Подскажите, пожалуйста, человек устроился 05.10.21, в ноябре идет на больничный, соответственно его в реестре застрахованих осиб нет, больничный не открыается,что делать?
fkk 12:28
Просто_Бух, лікарняний відкриють. Але на даний час, проблема що в таких працівників лікарняний не потрапляє в кабінет підприємства. Поки на гарячу лінію пенсійного не прийде жалоба від працівника, нічого не зробите. До цього не вирішите - ні пенсійний,навіть з корегуючим про прийняття, ні соцтрах, ні лікар
fkk 12:33
А взагалі - з електроними лікарняними ще більше проблем, ніж з паперовими.
Ірина М 12:47
Добрий день! потрібна порада!!! чи потрібно змінювати штатний розпис у звязку із збільшенням фонду заробітної плати??
SHS 12:50
Добрий день, підскажіть, будь ласка, коледж, переєструвались з вищої освіти на фахову передвищу. Який код ДКПП вказувати в податковій накладній (оплата за навчання)?
Gemma 12:58
Ірина М, МОН в нас вимагає це робити
я 12:58
Олена:коли будете у грудні нараховувати знос тоді відкорегуйте різницю
ВІКА 12:58
Доброго дня, підскажіть, директора звільнено, обов'язки покладено на заступника, чи нараховується дооплата до ставки директора?
Gemma 13:00
ВІКА, заступнику немає доплати
ОМС 13:00
ВІКА, якщо покладено обовязки, то ні. Бо він і так його заступник і виконує обовязки в разі відсутності. А якщо призначено виконуючим, то да.
ВІКА 13:03
ОМС, Виконання обов'язків покладено на заступника (розпорядження голови)
ВІКА 13:04
ОМС, де можна прочитати?
ОМС 13:07
ВІКА, в трудову запис робитися не буде? Значить, без оплати. В його посадовій написано, що на час відсутності заміняє директора? Я так розумію він у вас 1 чи декілька?
ОМС 13:09
ВІКА, погугліть, десь написано.
Алла 13:11
Добрый день! На предприятии суммарный учет рабочего времени. Учетный период - год. В конце года у некоторых сотрудников появились часы переработки. Не могу понять, почему я их должна оплатить в двойном размере, если в течение года эти часы один раз уже были оплачены? Помогите разобраться пожалуйста
Ірина М 13:22
ми ОМС,
ВІКА 13:30
ОМС, Дякую
керр 13:48
Алла, читайте уважно ст.107 кзпп, тепер робите доплату раз)
Лариса 13:51
Зовнішній сумісник був на лікарняному. В кабінеті пенсійного фонду його лікарняний по сумісництву не відображається. Як оплатити лікарняний?
Н.А 13:58
Олена:, 1411- 5512, так як 8014 був закритий на фін.результат
керр 13:59
Лариса, без підтвердження в установленому порядку не оплатите. теоретично може бути витяг з Реєстру, а практично "наразі ведуться роботи по налаштуванню системи")
Алла 14:01
керр, ст.107 о работе в праздничные дни, я спрашивала о другом
керр 14:01
Алла, упс, ст.106)
Алла 14:13
керр, я читала статью 106, но все равно не поняла. У нас почасовая оплата труда, значит мне нужно оплатить двойную почасовую ставку. Но я же ее уже оплатила в течение года
Валерий 14:21
Добрый день! Подскажите по какому кекв утилизация шприцов?
керр 14:21
Алла, якщо у Вас так "цікаво" скористались підсумованим обліком, що оплачували роботу понад визначену у графіку норму, тоді залишається зробити ще раз доплату за надурочні з врахуванням зробленої оплати за такі години, як є то вже є)
я 14:25
як провести оплату за людино-дні?
Лариса 14:26
керр: то виходить пока ми не побачимо лікарняний в своєму кабінеті, його ніяк оплачувати, як це пояснити співробітнику..., хочуть як краще, а виходе, як завжди
ОМС 14:32
Лариса, мало того. Доки не побаче ФСС заявку не приймають
Маринчик 14:49
Подскажите, у кого есть администраторы в школе? он работает на 0,5 ставки по выходным, как его табелировать?
я 14:53
/
керр 15:01
ОМС, яка ж заявка-розрахунок якщо комісія по соцстраху не бачить лікарняне)
ВІКА 15:07
Доброго дня, індексація листопад 80,89, базовий січень 2021?
керр 15:09
ВІКА, чому ж сумніваєтесь?)
я 15:10
ВІКА: так, 80грн 89 коп
ВІКА 15:19
я, керр, Дякую
Людмила М 15:39
Плату за доступ до об"екту можно отримати на спец.рахунок плата за орнду майна?
YYYY 15:45
помогите с работой в СДО, пожалуйста! Импортировала юры, фины и платежки, все подписала и подвязала сканы, но платежки нигде не видно, после подписания, чтобы отправить в Казну. Что я делаю не так(((
Марина 15:48
скорее всего вы какой-то подписью не подписали платежки, проверьте под каждым ключем подпись
оксана_бух 15:51
YYYY, натисніть кнопку перечитати
YYYY 16:01
оксана_бух, не помогало, оказывается надо зайти под печатью и там их ви дно
YYYY 16:02
а еще вопрос, на договорах вместо штампа казначейства, что то надо писать?
Людмила 16:08
Добрий день!!!! Украли на підприємстві процесор от компа як тепер оцінити монітор?
тата 16:11
Кто подскажет мои действия если мне с баланса исполкома на баланс управления ( все омс) передают основные. Проводки нашла, а саму прцедуру фин.управл. казна ( доідку нашла) не могу понять
св 16:22
Добрий вечір, а нагадайте будь ласка,може бюджетна установа покупати послуги у ФОП 2 групи?
Н.А 16:25
тата, нічого не треба ні в казну ні в фінуправління = акти передачі і рішення чи інший документ
тата 16:49
Н.А. Дякую, але пишуть що треба довідка про натуральні надходження (ж-л Бюдж.бух. №7 2020)
Оксі 16:49
тата, а, подскажите, пожалуйста, проводки)))
тата 16:50
Оксі,а вам тих хто передає чи приймає?
Оксі 16:51
Хотя, мне передают в оперативное управление кабинет
Оксі 16:51
Я принимаю)
тата 16:52
Оксі: и на баланс ставите или позабаланс?
Оксі 16:53
я не знакома с єтим участком работі- поєтому- не знаю....
1234 17:01
тата, якщо вам передають ОЗ в межах одного головного розпорядника, то довідка в казну не потрібна, якщо головні розпорядники різні - подаєте довідку про надходження в натуральній формі в казну не пізніше останнього дня звітного місяця, спитайте в казни, вони вам все підкажуть
Тат_яна 17:14
тата, у вас есть сумма в акте передачи? Если определена сумма, то на баланс