ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))))
Алла 08:26
Добрий ранок!!! ПФУ знов не працює.....
Оксана/я 08:30
привіт , а що трапилося з ПФ сайтом , бо вчора не була на роботі
Людмила 08:33
Добрий ранок, хто що чув коли ми побачим електроні лікарняні сумісників
Тат_яна 08:38
Доброе утро!
Тат_яна 08:40
Оксана/я, то, что и должно случиться - лёг, не выдержал такого счастья, как общение с большим количеством "собеседников"
ОМС 08:47
Тат_яна, "лежачего" не бьют)))
ОМС 08:48
Алла, технические работы
Тат_яна 08:48
ОМС, в таком случае, чуть что -ложимся?
EVGENIY 08:54
Доброго ранку, всім гарного дня )
ОМС 08:58
Тат_яна, ага))))
ОМС 09:18
EVGENIY, можно заказывать подарки Деду Морозу?
EVGENIY 09:19
ОМС, конечно
Тат_яна 09:21
ОМС, (09.18) может, не надо?
Юлия 09:22
ОМС, а надолго, не знаете?
ОМС 09:30
Тат_яна, (9.21)а что так?
ОМС 09:31
Юлия, (Портал Електронних Послуг Шановний користувач Веб-порталу! Веб-портал з технічних причин тимчасово не працює. Вибачте, будь ласка, за незручність та спробуйте увійти пізніше). У мене пише так
Тат_яна 09:32
ОМС, может, пощады попросим у Деда Мороза? А то он не то мстит, не то прикалывается последнее время...
Люда Кошкіна 09:34
ОМС, у мене таке теж пише з самого ранку.
ОМС 09:34
Тат_яна, чтобы не скучно было
ОМС 09:35
Люда Кошкіна, будем ждать покращення, зайдем позже)
Юлия 09:36
ОМС, я думала Вы звонили в ПФУ. у меня тоже такое пишет.
ЛЕСЯ 09:36
Доброго ранку !!!! Ми бюджетна установа і платимо матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань, чи ця допомога оподатковується? Дякую
Тат_яна 09:36
ОМС, да третий день пенсионный так посылает...
ОМС 09:37
ЛЕСЯ, на загальних підставах
ОМС 09:37
Тат_яна, неееее, я вчера пару раз заходила
ЛЕСЯ 09:38
ОМС, попалась в руки стаття і пише що 22% не нараховуємо і ще є особливість по ВЗ і прибутк.
ОМС 09:39
ЛЕСЯ, не вірте
ЛЕСЯ 09:39
ОМС, Дякую
ЛЕСЯ 09:40
ОМС, я теж так думаю, бо це якось не правильно
ОМС 09:41
ЛЕСЯ, у нас ця допомога майже обовязкова (умовно), тому все нараховується і всим оподатковується, 100%
ЛЕСЯ 09:42
ОМС, дуже дякую так і робимо
Тат_яна 09:42
ЛЕСЯ, это совсем другое. Вы же из фонда оплаты платите, вот все налоги и начисления идут как положено
ЛЕСЯ 09:43
Тат_яна, дякую все заспокоїлась, все оподатковуємо
Лінк 09:44
І нафіга я вакцинувався, обовязків відстороненого працівника докинули, з цивільно правовими договорами невацкиновах працівників махайся (працівники звільняються і хочуть оформити цивільно правові)
ОМС 09:50
Лінк, все "беды" почему-то отражаются на бухгалтерах((((
Лінк 09:51
ОМС, думаю може не показувати сертифікат
Любов 09:51
ОМС, і всі "шишки" на ни х же ж
ОМС 09:52
Любов, звісна річ
Тат_яна 09:54
ОМС, к 09.50 читаем ваш ответ на 09.34 Интересно девки пляшут...
ОМС 09:56
Тат_яна,
Лінк 09:57
А сайт пфу зовсім ліг навіть сторінка не відкривається
Лінк 09:58
точно сертифікат треба викинути і йти відпочивати
Тат_яна 10:01
Лінк,
Лінк 10:02
Тат_яна, а що варіант
Тат_яна 10:02
Лінк, иначе никак
ОМС 10:02
Лінк, Тат_яна, Я з вами!!!
ОМС 10:02
Лінк 10:05
ОМС,
Лінк 10:07
ось так і спився чат)
EVGENIY 10:08
чат пішов в запой
оксана_бух 10:11
Лінк, ви там обережніше з цпх, бо можуть приписати заміну трудових відносин на цивільно-правові, а це штраф
Лінк 10:11
одного не розумію не вакцинованих працівників відсторонювати потрібно, а по цивільно правовому договорі можна і без вакцини де логіка.
Лінк 10:11
оксана_бух, а мене що питають
Лінк 10:12
оксана_бух, перед фактом ставлять
оксана_бух 10:12
цпх це разові роботи, прийшли зробили і все, а якщо по цпх людина кожного дня ходить на роботу то це порушення трудового законодавства
Лінк 10:13
оксана_бух, говорив переконують що я дурак
Тат_яна 10:13
EVGENIY, нет, не в запой, в кабинет психологической разгрузки
оксана_бух 10:13
звісно рішення приймає керівництво, але і штраф платити йому
оксана_бух 10:14
ну тоді прийде даржпраця і популярно пояснить
к 10:14
Добрий ден.EVGENIY, а можна зараз переглянути другу частину книги по проводках
EVGENIY 10:17
к,
Оксанка 10:18
Добрий день! Яке число фінансує соц.страх?
Лінк 10:18
Оксанка, 22-23 жовтня
Оксанка 10:19
Лінк, дякую) Гарного дня!
к 10:21
EVGENIY, дякую
Оксанка 10:24
Підкажіть чи є зміни у Типовій програмній класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету? Це мені потрібно на мережу 2022.
EVGENIY 10:26
Оксанка, здається є, зараз перевірю
Оксанка 10:27
EVGENIY, дякую, чекаю
к 10:30
EVGENIY, доки не проплачу не можу переглянути книгу повністю, чи я щось не так відкриваю.
Таня 10:30
Доброго ранку! Блін, пока бігала по договора, люди вже поснідали! Я з вами!
ОМС 10:31
Таня, ))))))))))
EVGENIY 10:32
Оксанка, оновіть сторінку сайта і дивіться в свіжих оновленнях, додав на 2022 рік в довідник
EVGENIY 10:33
к, якби можна було книгу повністью почитати то навіщо за неї тоді платити? Там є здається пару сторінок подивитись можна і опис є що там в книзі
Оксанка 10:34
EVGENIY, дякую))))
Валентина 10:37
EVGENIY, А якщо дві книги разом купити то яка буде вартість?
EVGENIY 10:39
Валентина,
к 10:41
EVGENIY, зрозуміло, може під ялинку а так туговато, але корисно. Я заплуталась у відновленні з/п по сф., щось сперечаємось із казною. Працівник був на лікарняному і за власний рах. а виплатили аванс, він звільнивсь, короче вніс з/п. які проведення?
EVGENIY 10:55
к, 6511 2313 виплатили аванс, 2313 6511 повернув аванс, відновили касу по 2111, по спецфонду теж можна робити відновлення, в чому проблема? Може він кинув на доходний рахунок?
к 11:02
EVGENIY, ну все так, гроші на видатковому, відновлення робили. У мене в казні не йде сума фін.зоб. і касових вид.(по їхніх рах.) кажуть що ми щось не доробили.
123 11:07
заработал ПФУ
ОМС 11:08
123,
Оксанка 11:10
Підкажіть, як з позабалансу перенести майно на баланс і списати, які документи необхідні?
EVGENIY 11:10
Оксанка, а навіщо на баланс його переносити? Щось новеньке
Оксанка 11:12
EVGENIY, тому що нам необхідно його списати, воно непридатне, назад його не приймуть, там все ліквідоване, і говорять, що вони нам його передали повністю, по документам майно дане договором позики, крайніх не знайдеш, підприємства змінилися, працівники теж.
Оксанка 11:13
EVGENIY, допоможіть його здихатись
EVGENIY 11:14
Оксанка, так списуйте з позабалансу, навіщо на баланс ставити і потім списувати
Оксанка 11:15
EVGENIY, на основі яких документів його списати? там велосипеди, спецодяг, комп'ютер і принтер допотопні
ОМС 11:16
123, рано обрадовалась, ни фига не грузится(((((((
Оксана 11:25
а что с СДО?
ОМС 11:30
Оксанка, (11.15) удружили вам((( Сами списать не захотели при ликвидации, а вам свинью подсунули
Люда Кошкіна 11:31
народ, підкажіть будь-ласка в такому питанні: голова міської ради ОТГ сказал нашому главбуху( ми відділ освіти , підпорядковуємось міській раді ОТГ) , щоб ми ( бухгалтери по з/п) надали інформацію по з/п керівників шкіл та садочків за 11 місяців цього року. У мене питання чи маю право я розголошувати з/п керівників , вони ж не держслуба.
Люда Кошкіна 11:32
123 11:32
у меня заработло...даже больничніе посмотрела
Тат_яна 11:39
ОМС, 11.16 голос Хазанова за кадром: "рано радовался..."
Тат_яна 11:41
123, вот так и работаем, наскоками, точечно... пока одно "поймаешь", можешь забыть, что у тебя ещё "подгорает"
ОМС 11:47
Тат_яна, это точно
Люда Кошкіна 11:53
коллеги , будь-ласка підкажіть відповідь на моє питання в 11:31
Оксанка 11:56
ОМС, да, і що тепер з цим робити, незрозуміло. Каже бухгалтер звідти, ми хотіли списати, керівник не дав добра, тепер керівник змінився, і він не при ділах, і ми тоді не працювали, а тепер треба списати, а незрозуміло як
Оксанка 11:57
ОМС, що нам з цим майном робити, не підкажете?
Тат_яна 12:14
Оксанка, та организация совсем-совсем ликвидирована, или в процессе?
Наталья К 12:16
EVGENIY, А можно дві книги разом купити по перечислению?
ЛюдКа 12:31
Всім привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!!добралась
Ірина IF 12:36
Доброго дня. EVGENIY чи буде знижка до Миколая на другу частину альбому)))
керр 12:46
Люда Кошкіна, Ви ж готуєте і подаєте інформацію за підписом нач вищестоящій посадові особі, а не публікуєте у фб, от коли такі особи викладуть таку інф у фб тоді будуть до них питання, а не до Вас)
ЛюдКа 12:57
перечиласа сайт, приєднуюсь
ЛюдКа 12:57
перечитала
Оксанка 13:05
Тат_яна, совсем
Оксанка 13:06
Тат_яна, ця позика була ще у 2018 році, тоді і ліквідація.
Тат_яна 13:16
Оксанка, значит, должно быть уже той организацией списано... Учитывалось у вас на позабалансе, у них должно было всё равно оставаться на балансе. Выходит, что они списали? А вышестоящая никак не может по этому поводу ничего сказать? У них же все акты приёма-передачи однозначно
Тат_яна 13:24
Вполне возможно, что бухдовидка "помилково обликовувалось повернуте майно..." И выкинуть... На фин.результат не влияет, а что-то делать нужно однозначно
мар 13:26
к: 11:02 Надо на сумму кассовых выставить финансовые (при відновленні убираются и финансовые)
Люда Кошкіна 13:28
керр,дякую
EVGENIY 13:31
Наталья К, там на сайті є телефони зателефонуйте запитайте, я не знаю
EVGENIY 13:32
Ірина IF, та хто ж про таке скаже ))
Н.А 13:32
Оксанка, бух.довідкою або типу доповідної описати, як воно було і є і комісією під інвентаризацію і списати. Дівчата праильно пишуть воно забалансово обліковується і ні нащо не вплине. Єдине з металобрухтом розібратися. Це в казні виясніть. Іншого і не придумаєш.
Оксанка 13:36
Н.А, Тат_яна, дякую за допомогу.
Енгрібьорд 13:38
портал Пенсійного у всіх не працю? чи це тільки я такий щасливий
Тат_яна 13:40
Енгрібьорд, читаем чат за сегодня... (и за вчера, позавчера...) и убеждаемся, что счастья у всех достаточно, а сайт "лягли и просять"
Оксанка 13:47
Енгрібьорд, зранку не працював, тільки що впустив
Енгрібьорд 13:47
щастье для всех, даром. и пусть никто не уйдет...
Енгрібьорд 13:48
доречі, теж тільки що пустило
к 13:53
мар, дякую, вже розібрались. Ні фінансові не змінюються і при відновленні, вони будуть більші на суму віднов.(це в казні )
Бухгалтер ОСВІТА 13:57
Люда Кошкіна, я вважаю, повинен бути письмовий запит про надання інформації про заробітну плату керівників закладів освіти.
123 14:01
Бухгалтер ОСВІТА, правильно хто ж такий голова отг не хай, як усі пише запит і чекає )))
Таня 14:02
Люда Кошкіна, ми надавали на запити
Голді 14:03
Підскажіть щодо такого нюансу. Земельний податок орендодавцю ми відшкодовуємо по КЕКВ 2240 (викладаємо в акті як плата за користування земельною ділянкою), а екологічний податок і податок з нерухомості аналогічно, чи все ж по КЕКВ 2800? Може хто знає позицію казни, а то я заплуталась читаючи всі наявні статті...
Бухгалтер ОСВІТА 14:03
123, у нас колись був депутатський запит.
Тат_яна 14:05
Голді, 2800. А почему "за користування"? Это не налог на землю? Налог по 2800...
123 14:09
Бухгалтер ОСВІТА, існує різниця між депутатом і головою отг, який очолює виконком. мені за таку відмову голові відразу показали б де ЦЗ знаходиться)))
Голді 14:10
Тат_яна,
Тат_яна 14:13
Голді,
Тат_яна 14:15
намудрили законодатели, намудрили... Чтоб заплатить налог на землю, арендодателю нужно сто...пятьсот бумаг в казну? Спасибо, что раньше было проще
Люда Кошкіна 14:16
дякую всім
Голді 14:18
Тат_яна, ми орендар і відшкодовуємо орендодавцю сплачений ним податок. По роз"ясненням орендодацець як власник сплачує по 2800, а ми - орендарі - відшкодовуємо йому по 2240... яка логіка - можливо, щоб при аналізі коду 2800 не були задвоєні податки, чи сама суть - податок сплачують з 2800, а відшкодування це не сплата податку...
Голді 14:20
Хто відшкодовував екологічний податок і податок на землю орендодавцю, будь ласка, відгукніться. Аналогічно з земельним по 2240 відшкодування йде, чи 2800? Як казна проводить?Де почитати?
Оля 14:20
Добрий день отримали безкоштовну гуманітарну допомогу, як у звітності (яка форма) відобразити і згідно якого документу Дкую
EVGENIY 14:21
Оля,
Голді 14:21
*екологічний податок і податок за НЕРУХОМІСТЬ
EVGENIY 14:22
відшкодовувати треба на той КЕКВ і витрати повинні пройти по тому КЕКВу по якому були касові видатки, якщо оренлар плате податок по 2800 ті і той хто орендує повинен сплатити свою частку по 2800
Голді 14:24
EVGENIY, ми відшкодовуємо не бюджетній установі. Орендар - не бюджетник.
Голді 14:24
*орендодавець))
Ірина IF 14:26
EVGENIY: думала що Миколай вже приймає замовлення)))
Ганна 14:28
колеги,хто може поділитись порядком отримання оз від іншого органу влади?
EVGENIY 14:40
Голді, ви ж відшкодовуєте податок, платити треба з того по якому ви би самі платили
EVGENIY 14:44
Ганна,
НАТАША 14:47
Працівниця вийшла 2 жовтня 2021 року (по наказу) з відпустки по догляду за дитиною. В грудні бере відпустку з мат. допомогою. Як правильно нарахувати правильно мат. допомогу
ТОП 15:10
Скажіть будь ласка не вчасно була подана об'єднана звітність за 3 квартал будеш штраф?
EVGENIY 15:12
ТОП, скоріш за все да
ТОП 15:12
а яка сума приблизно?
EVGENIY 15:14
ТОП, от 340 грн до 1020 грн
EVGENIY 15:15
ТОП,
EVGENIY 15:16
ТОП, 1020 :(
Юлія 15:52
ЧИ були тут на сайті Норми тривалості робочого часу на 2022 з перенесеними вихідними?
Бух 15:57
Колеги, Нафтогаз Трейдинг ком усь акти за листопад вже надсилав?
Бух 15:57
На ел.пошту не відповідають, на телефони теж
EVGENIY 15:58
Юлія,
EVGENIY 15:59
Юлія, переносити вихідні то рекомендації вони ніколи в нормах не показуються адже у кожного свої переноси
ALLA 16:02
Бух: У нас Нафтогаз Трейинг- тишина, я за декабрь уже переживаю- как будем снимать юр.обязат.(( они раньше 12-15 января акты не дадут(((
марі 16:15
Чи дораховується ЄСВ на заплату відсторонених осіб /державна служба/ в листопаді відпрацьовано 5 днів, грудень - 0
Юлія 16:19
EVGENIY, дякую. Зрозуміла
Елена 16:23
Бух, обещали 10 числа
Бух 16:23
ALLA, аналогічно. Чекаємо , а жодної інформації немає.
Оксанка 16:25
Люди, здала тест уповноваженої особи! Видрукувала питання з відповідями, питання йдуть по черзі тільки з викинутими між ними, шукати лешге нікуди! Удачі всім. Не такий страшний вовк, як його малювали)))
Бух 16:29
Оксанка, планую завалити тестування щоб забрали обов'язкиУО
Тат_яна 16:29
Бух, НЕ ВЫЙДЕТ!!!
Бух 16:30
Тат_яна, чому ? такі легкі тести? чи кількість спроб нео бмежена?
Тат_яна 16:34
Бух, желающих быть УО не найдут. А без сдачи тестов ни один договор организация не заключит (не опубликует, т.е.)
NeProzorro 16:36
Тат_яна, нехай директор тоді виконує функції УО :))))) Якщо так переживає за роботу установи
Голді 16:39
EVGENIY, казна спирається на цей лист і сплачуємо по 2240
Голді 16:42
Бух, сьогодні говорила з ними, сказали, що 9го будуть поштою направляти акти за листопад, пізніше - рахунок за грудень. На моє питання, чи буде в рахунку прописано, що він вважається актом приймання-передачі, бо ми по рахункам не можемо проводити оплату, мені так і не відповіли. Як і на питання, коли надійде той акт. На пошту не скидають...
Оксанка 16:44
Бух, у нас начальник УО, а я здавала))) Ото такі пироги
Бух 16:44
Оксанка, а хто фактично робить роботу?
EVGENIY 16:45
Голді, так у вас у складі орендної плати, тоді це не відшкодування! Або я не вірно зрозумів питання
Оксанка 16:48
Бух, я
Оксанка 16:49
Бух, якщо Ви на доплату намікаєте, то її нема
Бух 16:49
Оксанка, а підписуєте його підписом
Оксанка 16:49
Бух, так
Бух 16:49
А в разі чого- штраф буде хто сплачувати? Начальник дозволить за рахунок установи?
Оксанка 16:50
Бух, в нас тільки звіти про укладені договора, я надіюсь штрафу не буде
Бух 16:50
Оксанка, а світло, газ, охорона?
Бух 16:51
Якщо тільки звіти- то вам легше. Я от у кого є всякі ремонти і будівельні роботи- завал повний- тільки тех.вимоги написати
Оксанка 16:51
Бух, в нас такого немає, ми світло відшкодовуємо, "мілко плаваєм"
Оксанка 16:52
Бух, я Вам співчуваю, у нас такі установи є з подібними клопотами, слава Богу ми туди не входимо
Марія 16:54
За яке число фінансує ФСС?
EVGENIY 17:12
Марія,