Добрий ранок
Оксанка 08:25
Доброго ранку)
Оксана 08:26
Доброго дня! Підскажіть проводки для передачі ( безоплатно) ОЗ з залишковою вартістю
Любов 09:04
Доброго раночку. З першого числа не можу зайти в Е-звіт. Знов пише то про сертифікати, то про невірний ідентифікатор
Любов 09:09
Підкажіть, до якого числа місячні звіти? Бо я не можу зайти подивитися навіть
Оксана 09:11
Любов, до 10 числа
Любов 09:13
Оксана, дякую фух, ще є час домучати то все
Оксана 09:14
Любов, У Вас все вийде
Наталія 09:20
Доброго ранку. Не можу зайти в Є-звітність. Помилка: Сертифікат не знайдено. Можливо в когось була така проблема, виявили в чому справа?
EVGENIY 09:29
Доброго ранку всім гарного дня
EVGENIY 09:30
Оксана,
Ірина 09:36
Добрий день! Колеги, потрібна підказка. Статус лікарняного не змінюється вже 4 робочі дні. Дзвонила до ФСС-чекайте. Як у Вас?
Юлька 09:40
Ірина, у мене мало б змінитися на "готово до сплати" ще 26,11, а досі "закритий"
Любов 09:40
Наталія, те ж саме. В Казні сказали, що це можливо сетифікати, хоча вони у мене дійсні до кінця року. Зараз буду пробувати продовжити їх
Наталія 9002 09:41
Добрий день! Лікарняні суміснику (з декрету в декрет) з окладу чи мінімальної ?
Любов 09:41
Ірина, у мене теж так було. Наше ФСС сказало не звертать уваги, в ідрахували від дати закриття 8 днів і нараховуйте
Ірина 09:42
Юлька, співчуваю. робітник обурюється, а ми нічого не можемо зробити.
ВІК 09:42
Юлька, Ірина, в мене теж від 26.11 статус "закритий"
Юлька 09:44
Ірина, я нарахувала. Ще навесні чи влітку, коли були проблеми з сайтом, ФСС писали, що можна нараховувати через 8 днів після закриття.
Юлька 09:45
лікарі можуть внести зміни тільки протягом 7 чи 8 днів. Все
Ірина 09:46
Юлька, дякую. спробую подати.
Ю 10:06
підкажіть будь ласка чи можна пед.працівникам виплатити грошову винароду під час воєнного стану?
Інна 10:23
Добрий день, В балансі з 2019 р. не правильна вартість землі. Як краще виправити. Дт 5111- Кт 1011 на різницю? чи списати всю суму і оприбуткувати правильну вартість, Дякую
Костя 10:28
Доброго дня, чи можна мобілізованим виплатити матеріальну допомогу в розмірі окладу, чи можна більше?
Марина 10:34
Ми ж можемо списати ОЗ на які ще не нараховано 100% зносу?
EVGENIY 10:35
Марина, а чому ні?
Інна 10:59
Чи працює СДО?
Марина 11:01
EVGENIY, та фіг його знає)))))
77 11:04
Підкажіть, перераховую відпускні потрібно утримати 180 грн.(це з податками). Читала що тільки готівку можна утримати. А як тоді відомість зійдеться?
УПСЗН_Хм 11:13
Добрий день. Підкажіть, чи змінюються оклади в омс у прибиральниці та водія з 01.01.23?
Іра 11:22
УПСЗН_Хм, ні
ю. 11:31
77, працівник повертав гроші на рахунок тільки чисту суму, податки всі були зі знаком мінус і все зійшлось
Ірина 11:32
Марина, ПРОФЕСІЙНО!!!!
Наталія 11:35
Доброго дня, чому не активний модуль в СДО "Мережа"?
77 11:41
ю., він зараз йде знову у відпустку. чи можу за його згоди відмінусувати суму переплати від теперішніх відпускних.
Ірина 11:49
Всім доброго дня! підскажіть будь ласка, може хтось звертався до ДЕТЕК стосовно графіків відключення електроенергії в листопаді, для підтвердження роботи генераторів
Віктор-ія 13:02
Всім доброго дня. ПРОШУ ДОПОМОГИ. Як відзначити працівника (преміювати), якщо премію "поглинає" доплата до мінімальної зарплати (навіть якщо премія = 100% посад. окладу)?
Іра 13:17
Віктор-ія, В освіті ми платимо 200% премії
Василь 13:19
чи треба завантажувати скан копії довідок про внесення змін до розпису до СДО, чи доста електронного файлу? і чи є якийсь порядок цих завантажень?
СтефаНа 13:22
Василь, скани обов'язково. Підв'язуєте скан копію до першого рядка, далі вона автоматично підв'язується до усіх рядків
EVGENIY 13:22
Ірина, почитайте архів чату за п'ятницю або четвер
EVGENIY 13:23
Ірина, ви взагалі уявляєте скільки це таких справок повинен ДТЕК всім видати? Не розумію звідки такі дурниці, їм ніколи буде ремонтувати адже вони будуть справки всім писати
Олена 13:26
Добрий день, так в мережі СДО взагалі відсутній модуль Мережа, цікаво, а як подавати мережу до 15 грудня?
Василь 13:26
СтефаНа, згоден, так можна зробити з кошторисами, а з росписом ні, кожна позиція, кожне КЕКВ, окермий файл.
Віктор-ія 13:27
Іра, це освіта, але технічний персонал.
EVGENIY 13:28
Пуски ракет, йдіть в укриття
бух 13:31
чи працює СДО Київ
Світлана 13:32
Підкажіть чи в когось таке було при вході в Сisco anyconnect при вводі паролю пише login failed ? Що робити ввожу все правильно.
Віктор-ія 13:33
Іра, Дякую.
Ната 13:33
Світлана, зараз у мене теж саме
В 13:35
теж не працює Сisco anyconnect
ФСН 13:37
з 13:00 до 14:00 проводитимуться технологічні роботи, можливі перебої в роботі
ФСН 13:37
ЦЕ щодо СДО та доступу
культура 13:47
добрий день. колеги допоможіть розібратися. світильники лед на який рахунок оприбутковуєте? термін експлуатації є і по 12 міс і більше.
EVGENIY 13:53
культура, що він з себе представляє? Це окремий об'єкт або ж заміна лампочки?
Тетяна 14:09
Світлана, в нас також таке...(
Тетяна 14:15
Можливо хтось підкаже...скільки неправильних спроб вводу паролю до ключа казначейства?
Ната 14:17
Тетяна, 7 зв місяць
Ната 14:18
Тетяна, так було раніше точно
* 15:10
СДО не працює?
Олена 15:12
працює
EVGENIY 15:13
Працює ПВО
EVGENIY 15:13
*,
Тоня 15:18
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна преміювати працівників до Новорічних свят.
EVGENIY 15:27
Тоня,
EVGENIY 15:29
Тоня, чому просто не можна виплатити щомісячну премію у більшому розміри навіщо так ізвращаться?
EVGENIY 15:30
Тоня, премії до свят не враховуються при обчисленні середньої для відпусток
Тоня 15:34
Щомісячних премій в цему році не виплачували. Святкова премія нарахується понад мінімальну і її відчують всі працівники, тому керівник хоче прописати в наказі святкову
EVGENIY 15:34
Тоня, тоді почитайте статтю що я вам кинув, там про це йде мова
Лариса 15:35
Тоня, гарне питання про премії.Премії до Новорічних свят
Світлана 15:36
Підскажіть, будь ласка, Е-лікарняний закритий 22.11.2022. Було роз"ясн. ФСС, що із-за технічних проблем статус "Закритий" може своєчасно не змінюватися, тоді треба брати е-лікарняний в роботу на 8-ий день. А мені наше відділення повернуло з причиною, що статус е-лікарняного "Закритий". Сьогодні 13-й день, а статус такий же.У кого були такі випадки?
Тоня 15:37
В Положенні про преміювання в нас передбачена премія до свят і кожного року платили.А сьогодні вагаюсь чи це правильно
ю. 15:38
Тоня, можна разову премію за особливі заслуги в розмірі який перекриє доплату до мінімальної
EVGENIY 15:39
Тоня, відкрийте статтю що я вам дав, там є відповідь
EVGENIY 15:39
Тоня, свята різні бувають
Тоня 15:40
Дякую
Світлана 16:00
А з ситуацією 15:36 ніхто не стикався?
77 16:02
питання 11.41
EVGENIY 16:02
Світлана, готую зараз новини на завтра, завтра зранку про це буде новина )))
Світлана 16:02
EVGENIY, дякую.
EVGENIY 16:03
Світлана, тримайте по секрету поки свытло э
EVGENIY 16:03
Що роботи, якщо е-лікарняний не змінив свій статус із «закритий» на «готово до сплати» попри вичерпання строків?
EVGENIY 16:04
77, вам відповіли
Світлана 16:04
EVGENIY, да, це є в роз"ясненні ФСС. А на місцях: хто в ліс, хто по дрова.
EVGENIY 16:05
77, так можете за його згодою утримати ту переплату
77 16:08
EVGENIY пише, що працівник пише заяву на керівника, що не заперечує. А яка передумова. Можливо я спочатку маю написати доповідну . Керівнику чи працівнику?
EVGENIY 16:09
77, ну тут вже яка у кого хвантазія )))
EVGENIY 16:11
77, ви як мінімум повинні зробити перерахунок довідкою, працівника ознайомити з перерахунком, і він хай пише заяву, і тут як у кого заведено, якщо у вас доповідні ходять то робіть доповідну, як на мене це зайва бюрократія
77 16:13
EVGENIY, дякую! Бажаю вам 100 років без ремонту ;))
EVGENIY 16:14
77,
Ксю 16:15
У Е-звітності не дає підписати звіти по заборгованості.Пише "Помилка накладання підпису.Підпис не вірний"Що роблю не правильно?
Олена 16:17
барскриптор треба включити
Ксю 16:18
Олена,то як?
Олена 16:22
Програмне забезпечення BarsCryptor підтримує роботу з носіями ключової інформації, у вас ярличок у вигляді флешки, на нього треба нажати і запустити
Ксю 16:27
Олена,Дякую.Вже зрозуміли що дата стояла на компютері не правильна.Через відключення світла.
культура 16:29
EVGENIY, з приводу світильників лед. Це не лампочки, це такі штуки, що мають пластиковий корпус в середені якого розміщені світодіоди є різних розмірів.
EVGENIY 16:31
культура, вони вмонтовуються кудись наприклад в подвісний потолок, чи все ж такі функціонують як окремий об'єкт? я вже і питання забув )))
Олена 16:32
Підкажіть будь ласка, то як подає мережу до 15 грудня до УДКСУ, наша казна говорить що треба через "стару" програму СДО, яка діяла до 2022 року. Але де ж її взяти?
EVGENIY 16:33
Олена, там здається просто старе посилання відкрийте
культура 16:34
EVGENIY, функціонують як окремий обєкт
EVGENIY 16:36
культура, а у вас визначено в обліковій вартісний критерій для МШП?
культура 16:37
EVGENIY, ні, тільки термін експлуатації до 12 міс
EVGENIY 16:38
культура, а яка вартість тих світильників?
культура 16:39
250 грн
EVGENIY 16:40
культура, тю, ставте на ШМП не ломайте голову
ВІК 16:50
Мені тільки що ФСС прийняв заявку на лікарняний з статусом "закритий"
Олена: 16:57
В новій програмі СДО посилання на "стару програму" відсутнє, а в інтернеті тільки стара інструкція відкривається
Світлана: 17:00
ВІК, Вам повезло з вашим відділенням.