Alla Semenyuk писав:доброго дня! Підкажіть будь ласка, до нас на роботу прийшла людина, і потрібно внести зміни в графік відпусток. Сам графік у нас затверджено наказом керівника, отже і зміни вносяться наказом? і може в когось є зразок такого наказу? дякую!
Відпустки
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 146 разів
- Подякували: 1379 разів
- Контактна інформація:
-
- Мандрівник
- Регіон: Закарпатская область
- Дякував (ла): 6 разів
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
mdbi53@ukr.net писав:Добрий день.Чи є таблиця коригування відпускних за липень-серпень?
Підскажіть будь ласка. Якщо у нас на роботі працівниця написала заяву на відпустку по догляду за дитиною до 3 річного віку і також паралельно заяву на роботу вдома відповідно до кодексу закону про працю. То як мені їй нараховувати заробітню плату за цю роботу що вона вдома працювати буде. І де про це можна почитати. Бо я щось всюди дивилась і не знайшла. Про неповний робочий день і тиждень є багато чого розписано а от про роботу на дому нічого.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Роботи на дому бувають різні, так само як і системи оплати праці, а ви ні те ні інше не вказали! Тому тут важко щось сказати!ніка1988 писав: ↑04 червня 2020, 11:00Підскажіть будь ласка. Якщо у нас на роботі працівниця написала заяву на відпустку по догляду за дитиною до 3 річного віку і також паралельно заяву на роботу вдома відповідно до кодексу закону про працю. То як мені їй нараховувати заробітню плату за цю роботу що вона вдома працювати буде. І де про це можна почитати. Бо я щось всюди дивилась і не знайшла. Про неповний робочий день і тиждень є багато чого розписано а от про роботу на дому нічого.
-
- Квартирант
- Регіон: Луганская область
- Дякував (ла): 1 раз
Педагог пішов у відпустку з 01.07.2020 на 42 к.д.,а 22.07.2020 він їде на волейбольні змагання і просить перервати відпустку на 4 дні,а потім продовжити відпустку на 4 дні.Як рахувати робочі дні і відпускні?
Перенесення відпустки через хворобу.
Працівник був на лікарняному під час відпустки, чи може працівник продовжити відпустку під час лікарняного по частинах?
Працівник був на лікарняному під час відпустки, чи може працівник продовжити відпустку під час лікарняного по частинах?
ТЕРМІНОВО!!! Прошу допомоги спеціалістів)))
-
- Квартирант
- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 3 рази
Добрий день. Рішенням сесії міської ради стрворили окрему юридичну особу Управління ЖКГ міської ради. Перед створенням був відділ ЖКГ міської ради в штаті міської ради. Працівників, які працювали у відділі ЖКГ звільнили 31.12.2023 року і виплатили компенсацію за невикористану відпустку. З 01.01.2024 цих працівників прийняли на роботу в управління ЖКГ міської ради (окрема юридична особа). Деякі працівники хочуть іти у відпустку в січні, березні і т.д.. Наскільки я розумію, то право працівника на щорічну основну відпустку повної тривалості у перший рік роботи настає після закінчення шести місяців безперервної роботи у новій установі (мене цікавлять особи, які не мають пільг, з пільговиками все зрозуміло). Дякую!