Всім привіт)
Олена 08:12
Добрий ранок!
EVGENIY 09:00
Доброго ранку всім гарного дня
Софія 09:20
Доброго ранку! Вперше треба заповнити додаток 2 в обєднаній звітності. Чоловіку нараховано виплату по догляду в сумі 2210,00грн. В 4 додатку показую з кодом 128, питання які суми треба проставляти в додатку 2 (кол.14,15,16) і кол.12- який тип нарахувань ставити?
Наталя 09:21
не можу ніяк зрозуміти чому на Є-звітність печатки не ставимо, але юридичні і фінансові мусимо підписувати і печаткою ?
Елена ТЦ 09:25
Добрий ранок, чи пряцює у вас СДО, в мене видає "Помилка: Помилка: не вдалося накласти підпис, оскільки TSP-сервери не доступні"
EVGENIY 09:25
Софія, ви УПСЗН?
Оксана 09:25
Добрий день.Підкажіть будь ласка,до якого благодійного фонду може звернутися бюджетна установа( відділ освіти) що б отримати допомогу у вигляді генераторів.Можливо в кого є досвід.Завчасно дякую.
Софія 09:27
Ні, ми ОМС, але відкрився відділ по призначенням соц.виплат.
Ксю 09:27
Добрий день! підкажіть добові на відрядження за кордон переводяться в гривні по курсу НБУ в день реєстрації в казні? і чи завкругулюються?
Валентина 09:36
Наталя, вообще КАЗНА загадка в усьому
Світлана 10:08
в додатку 2 обєднаної звітності (кол.14,15, мінімальна зарплата за місяць за який проводиться виплата по догляду в колонці 16 самостійно розраховує ЄСВ
наталі 10:26
працівника прийнято 18.12.23, а звільняється 18.07.24. чи правильно я розумію, що 1 день компенсації за 2023 рік я розраховую з виплат 2023 року (тобто з окладу), а решту виходячи з виплат за останні 12 місяців (тобто з січня по червень)
EVGENIY 10:41
наталі,
Софія 10:52
Світлана, дякую. А в колонці 12 тип нарахувань - що проставляти?
Валя 11:16
Доброго дня! Допоможіть з проплатою за оренду нерухомого майна. По яких КЕКВах проводити проплату? Якщо 50% платимо балансоутримувача, а 50% в держбюджет?
Катерина 11:18
Як правильно прийняти від головного розпорядника коштів з поза бансового рахунку
Ксю 11:42
Працівник їде у відрядження за кордон у вихідний для супроводження дітей. Цей день буде рахуватись як робочий і оплачувати в подвійному розмірі? якщо так то одноденний оклад множити на 2 чи одноденний заробіток зі всіма надбавками помножити на 2? Допоможіть розібратись в цьому питанні!
Юрій 12:28
Валя, 2240
Валя 12:32
Юрій Дякую! Казна говорить що тих 50% що платимо в бюджет іде через 2800
Ольга 12:48
Якщо весь місяць на лікарняному, в об'єднаному звіті кількість днів в труд.відносинах ставити в рядку з лікарняними, чи вводити окремий рядок для цього?
ОКСАНА ТЦ 12:52
Доброго дня, підскажіть будь ласка, в нашій установі є невикористані кошти по КЕКВ 2275 (ПММ для генератора), ми придбали автомобіль, чи можемо ми цей залишок перенаправити на КЕКВ 2210 і придбати ПММ яке буде використовуватись і для авто і для генератора?
Інна 12:55
Валя, нехїай покажуть на підставі чого.
Елена ТЦ 13:04
ОКСАНА ТЦ, можете, тільки зміни до кошториса потрібні
Оксана 13:26
Наталя, тому що коли робили в паперовому вигляді на юридичні і фінансові ставилася печатка, а на звітах не ставили.
Таня 13:32
Оксана, це ж в якому році на фіни на юри ставилася печатка?
ОКСАНА ТЦ 13:36
Елена ТЦ: зміни я зроблю, а чи буде це вірно (не буде це розцінено як нецільове використання)?
Олена 13:43
добрий день підкажіть по постанові 650 де дані подавати
EVGENIY 13:44
ОКСАНА ТЦ,
EVGENIY 13:49
Олена,
Валентина 13:52
Я вже не люблю ЛІТО !!!
Марина 14:05
Валентина,
ОКСАНА ТЦ 14:17
EVGENIY:дякую
Ната 14:27
Привіт! Підкажіть будь ласка. Стягуємо борг за постановою Приватного виконавця. Перераховуємо однією сумою йому на рахунок. В об'єднаному звіті ставити ознаку "157"? Чи обов'язково вимагати в нього довідку 34-ОПП (про взяття на облік як платника податку..) ЧИ можна автоматом звітувати по ньому з озакою 157 маючи на руках лише Постанову?
Тетяна 14:43
EVGENIY, а можно у Вас уточнити? В статті про залишок палива написано, що використовують залишок палива,який вже ПРИДБАНО дял генератора. Як в такому випадку зміни до кошторису вносити, якщо вже по казні пройшли видатки?
EVGENIY 14:46
Тетяна, я не автор статті ))
Тетяна 14:49
EVGENIY, зрозуміло))
Ю.В. 14:55
Доброго дня! Працівника відправляють у відрядження до іншої місцевості у вихідні дні (суб, нед). Як оплачувати вихідні? Як рекомендують у подвійному розмірі чи є якісь нюанси?
Ю.В. 14:58
Ксю, вам так і не відповіли? У мене така ж проблема, тільки відрядження в межах України...
Світлана 15:01
Софія Обєднаний звіт додаток 2 в 8 колонці тип 33, а 12 не активна
Юлічка 15:01
Доброго дня, чи коректно сьогодні у вас працює Медок? Тому, що при перевірці 1-3
Юлічка 15:02
Тому що при перевірці таблиць не вказує на помилки, хоча вчора показував
Оксана 15:06
добрий день підкажіть будь ласка як у додатку 5 до звіту єсв показати трудові відносини з фізичною особою по договору ЦПХ.Роботу виконує на підставі акту.Договір заключений 01.05.2024 діє 31.12.2023 виконувала роботу у травні (відповідно акт був) у червні робота не виконувалася)
EVGENIY 15:14
Ю.В.,
Ю.В. 15:19
EVGENIY, дякую!
Валентина 15:45
Скажіть будь ласка! Ті хто провів класифікацію посад у січні (державні службовці) індексація буде стосуватися?
EVGENIY 15:49
Валентина, читайте статтю все розжовано далі нікуди
NeProzorro 15:52
Чому КНЕДП ДКСУ не продовжує (на час дії воєнного часу) автоматично дію сертифікатів ключів ?
Лілія 15:55
EVGENIY, ОКСАНА ТЦ, а як внести зміни до кошторису минулого року (по якому проводил ися видатки) ?
Ксю 15:56
Ю.В., ні чекаю, може Євгеній підкаже?
Лілія 15:56
Якщо пальне для генератора придбавалося у вигляді талонів то це ж КЕКВ 2210, вірно?
Ю.В. 15:57
Ксю, Євгеній надав посилання о 15.14
Тетяна 16:02
Лілія, це Ви маєте в себе в кошторисі бачити - який кекв ви планували та за яким здійснили видатки. Талони тут ні до чого.
Богдан 16:03
Лілія, а який ще варіант може бути?
Тетяна 16:03
талони лише кажуть про те, що паливо, яке ви придбали, зберігається на азс до моменту заправки (в ємності, в бак тощо0
Ксю 16:08
Ю.В., побачила, але мене цікавить як мені рахувати виїзд у вихідний. людина супроводжує дітей в дорозі. це по суті її робота? я думаю, що так.і брати тільки з окладу получається без рангу, вислуги і т.д.?
Ю.В. 16:14
Ксю, от і мене це питання більше всього бентежить. З окладу подвійна оплата чи з усі ма доплатами....
керр 16:20
Ю.В., ст.107 КЗпП в розмірі подвійної годинної або денної ставки зверх окладу, якщо робота провадилася понад місячну норму... це ж відобразиться іншим стовпчиком поряд з іншими надбавками і доплатами за місяць)
Ксю 16:59
керр, я рахую в екселі з/п. само не відобразиться. ніде немає розяснень.