Інформація по темі "" | Публікації по тегу
07.12.23
3571 0
Друкувати
Обране

Реєстраційну картку розпорядника бюджетних коштів викладуть у новій редакції

Мінфін на своєму сайті оприлюднив проект наказу, яким вносяться зміни до Порядку формування Єдиного реєстру розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів, затвердженого наказом Мінфіну від 22.12.2011 № 1691.

Мінфін пропонує внести зміни до Порядку № 1691 в частині узгодження положень Порядку № 1691 із законами України «Про електронні довірчі послуги», «Про електронні документи та електронний документообіг»

Також передбачається затвердження нової форми Реєстраційної картки розпорядника бюджетних коштів (одержувача бюджетних коштів).

Зокрема, у новій формі рядок «Повна адреса» замінять на рядок «Місцезнаходження, зареєстроване в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» та доповнять рядком «Фактичне місцезнаходження».

Але новий рядок «Фактичне місцезнаходження» не треба буде заповнювати у разі, якщо адреси фактичного та зареєстрованого в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань місцезнаходження збігаються.

Крім цього передбачається, що розпорядники бюджетних коштів подаватимуть Реєстраційну картку до  Казначейства за місцезнаходженням:

  • в електронній формі
  • або в паперовій формі (два примірники) разом із електронним носієм інформації, на якому записано файл проєкту Реєстраційної картки.

Нагадаємо, що наразі Реєстраційну картку подають до Казначейства в електронному вигляді та на паперовому носії інформації (два примірники).

Зміни пропонують ввести з 01.01.2024.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі