Інформація по темі "" | Публікації по тегу
11.08.14
1453 0
Друкувати
Обране

Відкориговано порядок використання бюджетних коштів для виконання міжнародних науково-технічних програм ВНЗ та науковими установами

Кабмін постановою від 06.08.2014 р. № 319 вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виконання міжнародних наукових та науково-технічних програм і проектів вищими навчальними закладами та науковими установами.

Даний Порядок не буде розповсюджуватися на амбулаторне медичне обслуговування працівників Кримської астрофізичної обсерваторії. Натомість дія Порядку буде розповсюджена також на підготовку наукових кадрів.

Встановлено, що бюджетні кошти також будуть спрямовуватися на фінансову підтримку функціонування національних контактних пунктів, створених на базі ВНЗ та наукових установ, що віднесені до сфери управління МОН.

Службові відрядження за кордон за рахунок бюджетних коштів здійснюються з урахуванням положень постанови КМУ від 01.03.2014 р. № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету».

Змінами уточнено, що головний розпорядник бюджетних коштів, розпорядники нижчого рівня та одержувачі бюджетних коштів дотримуються положень законодавства щодо попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти, встановлених Бюджетним кодексом України та постановою КМУ від 23.04.2014 р. № 117 «Про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти».

Постанова № 319 набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготування замітки документ офіційно не опубліковано.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×