Інформація по темі "" | Публікації по тегу
03.03.15
1467 0
Друкувати
Обране

Як населеним пунктам на території АТО перераховуватимуть міжбюджетні трансферти: порядок від Кабміну

Кабмін затвердив Порядок перерахування міжбюджетних трансфертів за місцевими бюджетами у населених пунктах Донецької та Луганської областей, що розташовані на території проведення антитерористичної операції.

Цей Порядок визначає механізм перерахування міжбюджетних трансфертів (базова дотація, додаткові дотації, субвенції, реверсна дотація) за місцевими бюджетами у населених пунктах Донецької та Луганської областей, що розташовані на території проведення АТО.

Встановлено, що Казначейство не перераховує:

—  міжбюджетні трансферти з державного бюджету місцевим бюджетам населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, згідно з переліком, затвердженим розпорядженням КМУ від 07.11.2014 р. № 1085;

— реверсну дотацію з обласних бюджетів Донецької та Луганської областей до державного бюджету в період проведення АТО.

Перерахування вказаних трансферів відновлюється у тижневий строк з дня набрання чинності актом КМУ про виключення населеного пункту на тимчасово неконтрольованій території з вищезазначеного переліку.

Неперераховані обсяги міжбюджетних трансфертів з державного бюджету місцевим бюджетам населених пунктів на тимчасово неконтрольованій території перерозподіляються шляхом збільшення обсягу:

— міжбюджетних трансфертів місцевим бюджетам населених пунктів, на територію яких переміщуються особи (споживачі гарантованих послуг) з населених пунктів на тимчасово неконтрольованій території;

— видатків державного бюджету на відновлення (будівництво, капітальний ремонт, реконструкцію) інфраструктури у Донецькій та Луганській областях.

Порядок затверджено постановою КМУ від 25.02.2015 р. № 68, яка набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготування замітки документ офіційно не опубліковано

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі