Інформація по темі "" | Публікації по тегу
20.02.20
5553 4
Друкувати
Обране

Приватизація земель комунальної власності у 2020 році - безкоштовний посібник для ОМС

Редакція журналу "Місцеве Самоврядування" підготувала методичний посібник розроблений для застосування в практичній діяльності органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб у 2020 році з урахуванням чинного земельного законодавства.

Посібник побудований за принципом «запитання-відповідь», містить відповіді на актуальні запитання, які виникають під час приватизації земель комунальної власності. Заванатажуйте та знаходьте відповіді на болючі питання.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
4
Эвген
20.02.2020
Дякую за посібник! Для себе знайшов відвповіді на питання в нашому ОТГ.
Яна Брусенцова Эвген
20.02.2020
Дуже раді, що змогли бути вам корисними. Майте на увазі, що в березневому номері журналу "Місцеве самоврядування" буде 22 відповіді на 22 запитання!
Марія
25.02.2020
Доброго дня. у цьому посібнику є посилання на відповідь по 8 питанню, але немає продовження починаючи з 6 питання. Кому треба продати душу, щоб отримати продовження? Бо грошей всеодно нема, на юриста в тому числі. Дуже треба.
Валентин. Марія
26.02.2020
В кінці посібника ж написано, що решта питань розкрито в березновому номері журналу Місцеве Самоврядування! Я вже передплатив видання тут, чекаю в березні всі питання прийдуть.https://i.factor.ua/ukr/order/journal/40/redaction/
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×