Інформація по темі "" | Публікації по тегу
20.01.20
14834 21
Друкувати
Обране

Замість повідомляти військомат, дані про військові квитки додадуть до звітності в ДПС

"Ми знайшли, як мені здається, дуже елегантне рішення, як зменшити бюрократію для українського бізнесу, - пише на своїй сторінці в facebook Міністр КМУ Дмитро Дубілет.

Одна з частих скарг, яку доводиться чути від українських бізнесменів щодо зайвої бюрократії, стосується віськкоматів. За нашими законами компанії мають з ними постійно листуватись щодо своїх співробітників.

Годі і казати, що все листування виключно у паперовій формі.

Після ряду зустрічей з Міністерством оборони та іншими органами Кабмін відкриває проєкт з двох частин.

По-перше. Як відомо, зараз компанії подають по своїх співробітниках звітність у податкову службу. Ідея Уряду проста: додати в цю звітність пару полів по військовому квитку та вбити, таким чином, паперові документи.

"Мені ця ідея подобається тим, що державі не потрібно витрачати час і гроші та створювати якесь нове технічне рішення, а життя бізнесу не ускладниться новими звітами і програмами", - впевнений урядовець. 

І по-друге. Зараз бізнес повинен повідомляти військкомати про всілякі зміни в даних своїх співробітників. Тут рішення очевидне: зробити автоматичний збір інформації з уже наявних реєстрів і автоматично надсилати ці дані до військкоматів, не відволікаючи бізнес.

"Зараз складаємо план впровадження проекту. Я розраховую, що маємо все запустити та змінити законодавство вже цього року, - стверджує Дубілет. 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
21
Люда
20.01.2020
Що знову бухгалтерам додадуть роботу? Нам же нічим зайнятися.
Тетяна Люда
20.01.2020
А як же. Електронну трудову книжку - ось вам в звіті по ЕСВ, натє ще військомати. Що б ще бідному бухгалтеру навісити, як ще спростити роботу?
Інна
20.01.2020
Бухгалтери ж,спеціалісти широкого профілю....а зарплати,як у вузькопрофільних...
Соня
20.01.2020
Дебил Дубилет в своем репертуаре... Покращуватель хренов! Ну и сделай этот отчет отдельно - пусть и у кадровиков штаны попреют!
Ліка Соня
21.01.2020
Багато кадровиків робить бухгалтерську роботу, подає бухгалтерські звіти і повідомлення в податкову
Тетяна Ліка
22.01.2020
НЕ ВІРЮ!!!!!! Повідомлення про прийняття на роботу - не бухгалтерський звіт! Звіт по квотам в службу зайнятості - не бухгалтерський звіт! Просто віднести бумажку в податкову - не значить подать звіт! Будьласочка, скажіть, які саме бухгалтерські звіти цей унікальний кадровик подає в податкову або статистику, я вас благаю!
99 Тетяна
22.01.2020
А ще статистика 1пв, замість того щоб просто дати дані по фонду зарплати (ну ладно, в квартальному ще розподіл по ЗП) кадровикам, бухгалтери самостійно роблять увесь звіт, і по чисельності, і по годинам,і по руху персоналу
777
20.01.2020
ОХРЕНЕТЬ!!! ТОЧНО ПОРА УВОЛЬНЯТЬСЯ .
СтефаНа
20.01.2020
В прислів'ї: "Я и лошадь, я и бык, я и баба и мужик". А в нас: я і бухгалтер, і кадровик, і ІТ-шнік, і уповноважений по тендерах і ще хрін зна хто. Ще заставте бухгалтерів прибиральниками працювати, дебіли
Аля СтефаНа
21.01.2020
А у нас і таке є,самі прибираємо тому що прибиральницю скоротили.клас
бухком Аля
21.01.2020
та ж сама ситуація, прибиральницю скоротили, щойно вимила кабінет і свою частину коридору, бо з Нового року часу не вистачало, тепер почитаю "супер новини, які полегшують нам життя" щиро дякуємо пану Дебілету, та знову до роботи - звітність, програми, нові угоди, кошториси, мережі і т.д і т.п
Тетяна
20.01.2020
навіщо тримати інших робітників в установі ,якщо навантажують лише бухгалтерів
СтефаНа Тетяна
20.01.2020
вони по принципу: що бухгалтерія робить? два рази в місяць зарплату нараховує
Петро мальдівський
20.01.2020
Как же вы мне "дороги" со своими "упрощениями" и "покращеннями". Собрать бы вас всех и отправить на необитаемый остров что б вы сожрали друг-друга.
Маська
20.01.2020
Яку ще роботу ви додасте бухгалтеру? Нехай би ви так зарплати додавали, як роботу?! Ким тільки не є бухгалтер і чим тільки не займяється: Є-Дата, Прозорро, СДО, Є-Звітність (хоча ці всі програми, на мою думку, можна було з`єднати в одну), ще + комп`юрещиком треба бути. Нам більш робити нічого, як займатися цим г...ном. Та щей купу ключів треба мати бо кожен вимагає собі...Ще трудові книжки в звітність додадуть + це г...но... Як ви вже задовбали.... Сидять там походу одні ідіоти.
Світлана Маська
25.01.2020
Ні, там сидять "особі" які ні одного дня не працювали в установах, яким вони придумують нормативку, тому вони поняття не мають як люди тут на містах працюють. А вони отримують гроші за креатив, щоб йому. Вони придумують, а ми розгрібаємо.
Катерина
20.01.2020
Найбільша неповага до професії бухгалтера в нашій країні! Сидять там у високих кабінетах абсолютно некомпетентні чиновники і думають,як би ще покращити життя бухгалтерів?Кінець цьому буде?
Вікторія
20.01.2020
І чому це бухгалтер має розбиратися у військових квитках, я наприклад дивлюся в неї і нічого не розумію, навіщо воно мені?...
Оля Вікторія
21.01.2020
А хто ж буде розбиратися, не директор же, чи прибиральниця. Коли в штаті 5 чоловік. А чому б і не прибиральниця, в неї зарплата така ж як у мене.
Тамара Оля
22.01.2020
У прибиральниці більше!!! ще ж 10% ахімречовини! І у відпустку йде повний період, а не тиждень , як бухгалтер!transparent_pxl.png
бухгалтерия
21.01.2020
елегантне рішення???? та щоб вас посипало
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі