Інформація по темі "" | Публікації по тегу
24.07.18
2849 0
Друкувати
Обране

4BIZ2.BIZ - новий інтернет-ресурс для виходу МСБ на ринки ЄС!

У квітні цього року на конференції «Вихід на ринки ЄС: проблеми, можливості, інструменти» в Києві, а також в червні на V Східноєвропейському бізнес-форумі в Харкові був представлений проект 4BIZ2BIZ - новий маркетплейс для експортерів, пошуку інвестицій, виходу на міжнародні ринки.

Портал 4biz2.biz це інтерактивна інтернет-платформа, головним чином створена для малих і середніх фірм (МСБ), що намагаються розвивати свій бізнес, шукати нових клієнтів, партнерів, інвесторів не тільки всередині своєї країни, а й в усьому світі. Головною метою і девізом 4biz2.biz є усунення кордонів: територіальних, мовних, правових і т.д.

 4biz2.biz надає можливість покупки / продажу товарів і послуг: публікація оголошень, пошук контрагентів, інвесторів, пошук субпідряду, франшизи, покупка бізнесу.

Корисну інформацію про головні умови ведення бізнесу в різних країнах описує закладка «Бізнес-навігатор». У закладці «Бізнес календар» зібрані виставки, конференції і всілякі бізнес-заходи. Також на сайті розміщені аналітичні статті з різних галузей.

До всіх цих функцій підключена опція автоматичного перекладу на 3 мови (російська, англійська та польська) і ведення чату з використанням вищезгаданого перекладу.

Одночасно з послугами онлайн інтернет-ресурс надає послуги, що супроводжують діяльність фірми на кожному етапі, тобто, підготовка комерційної пропозиції і презентації, пошук клієнтів, інвесторів, посередництво в отриманні кредитів, відкриття фірм в різних країнах, ведення бухгалтерії та правові консультації. Також 4biz2.biz займається організацією бізнес-зустрічей з потенційними клієнтами. Цього виду послуги співробітники сайту надають в режимі offline.

Портал працює в міжнародному форматі і йде назустріч МСБ, відкриваючи можливість виходу на нові ринки, порівняння цін і усунення мовних бар'єрів.

Дійсно корисний і багатофункціональний маркетплейс для розвитку і ведення успішного бізнесу, запрошуємо скористатися порталом із серпня 2018!

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі