Інформація по темі "" | Публікації по тегу
06.11.13
1395 0
Друкувати
Обране

Как исправить в отчете по ЕСВ ошибки в общих реквизитах?

Спеціалісти Міндоходів e Базі знань відповіли на таке запитання: яким чином страхувальнику у звіті щодо сум нарахованого ЄСВ після закінчення строку його подання виправити помилки, які не стосуються грошових показників (загальні реквізити)? 

Податківці пояснили, що помилки в персональних даних, а також у реквізитах таблиць, які не стосуються грошових показників (загальні помилки), виявлені страхувальником самостійно після закінчення звітного періоду, виправляються шляхом подання таблиць, у яких були допущені помилки, типу «Скасовуюча» та «Коригуюча» (для таблиць 5 та 7 додатка 4), складених за період, за який виправляється допущена помилка.


Зверніть увагу, що при такому виправленні помилок дані про суми заробітку застрахованої особи та суми внесків у виправленому документі мають бути ідентичними даним, які було надано раніше.


Важливо! Звіт, сформований для виправлення помилок за попередні звітні періоди, не повинен містити таблиць 1–4 додатка 4.


Також податківці зазначили, що за необхідності повністю скасувати відомості, зазначені в таблицях 5 та 7 додатка 4, подаються тільки скасовуючі документи щодо виявлених недостовірних відомостей про застраховану особу.


У разі якщо страхувальник подає за один і той самий звітний період таблиці зі статусами «Скасовуюча» та «Додаткова», вони подаються з окремими титульними аркушами (як два окремих звіти).

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі