Інформація по темі "" | Публікації по тегу
29.11.13
2004 0
Друкувати
Обране

С 1 декабря 2013 года старые модели РРО будут изъяты из эксплуатации

ГУ Міндоходів у Львівській області нагадує, що всі суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі, при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО, що включені до Державного реєстру РРО, та з 1 січня 2013 року подавати до органів Міндоходів електронну звітність із РРО. 

Наказом Міндоходів від 25.11.2013 р. № 704 оновлено Державний реєстр РРО. До оновленого переліку сертифікованих приладів увійшли 62 моделі касових апаратів, які відповідають сучасним вимогам та забезпечують передання контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів в електронній формі.


В оновленому Реєстрі виключено старі моделі РРО, які не передають звітність в електронній формі. При цьому згідно з Порядком реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), органи Міндоходів повинні скасувати реєстрацію таких РРО до 01.12.2013 року

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі