Інформація по темі "" | Публікації по тегу
10.12.13
1663 0
Друкувати
Обране

В новый реестр кассовых аппаратов вошли модели для паркоматов

ГУ Міндоходів в Одеській області повідомляє, що до нового Державного реєстру РРО, затвердженого наказом Міндоходів від 25.11.2013 р. № 704, увійшли також моделі СмартПарк ПТ-103 для паркоматів

Податківці нагадали, що Правилами паркування транспортних засобів, затвердженими постановою КМУ від 03.12.2009 р. № 1342, визначено, що майданчики, відведені для платного паркування, мають бути обладнані паркувальними автоматами з розрахунку не менш як один автомат на 20 місць для паркування з обох боків уздовж проїзної частини вулиці, дороги або тротуару.


Не обладнуються паркувальними автоматами та автоматичними в’їзними та виїзними терміналами спеціально обладнані майданчики для платного паркування у разі їх призначення виключно для користувачів, які сплачують вартість послуг з утримання майданчиків для платного паркування у безготівковій формі за договором про паркування протягом визначеного строку, але не менш як один місяць.


Важливо! Суб’єктам господарювання, які провадять діяльність у сфері надання послуг із паркування автотранспорту, слід використовувати РРО, які зазначені у Державному реєстрі РРО.


Новий реєстр касових апаратів розміщено на сайті Міндоходів за адресою:

http://minrd.gov.ua/diyalnist-/zakonodavstvo-pro-diyalnis/nakazi-pro-diyalnist/62916.html

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі