Інформація по темі "" | Публікації по тегу
14.02.14
2300 0
Друкувати
Обране

Как оплачивается больничный за время санаторно-курортного лечения?

Фонд соцстрахування з тимчасової втрати працездатності в листі від 22.01.2014 р. № 04-29-164 відповів на запитання щодо виплати допомоги з тимчасової непрацездатності інвалідам війни та прирівняним до них особам у разі надання їм путівки на санаторно-курортне лікування та повідомляє таке. 

Фонд нагадав, що листок непрацездатності на період санаторно-курортного лікування видається на строк лікування та проїзду до санаторно-курортного закладу і назад, але з урахуванням тривалості щорічної (основної та додаткової) відпустки. Крім того, листок непрацездатності видається до від’їзду в санаторно-курортний заклад за наявності путівки, довідки з місця роботи про тривалість щорічної (основної та додаткової) відпустки та картки санаторно-курортного відбору.


Допомога з тимчасової непрацездатності в разі здійснення санаторно-курортного лікування надається застрахованій особі, якщо тривалість щорічної (основної та додаткової) відпустки недостатня для лікування та проїзду до санаторно-курортного закладу і назад.


Отже, допомога з тимчасової непрацездатності застрахованим особам (у тому числі інвалідам війни та прирівняним до них особам) у разі надання їм путівки на санаторно-курортне лікування виплачується Фондом на загальних підставах.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі