Інформація по темі "" | Публікації по тегу
25.02.14
1256 0
Друкувати
Обране

Когда необходимо заполнять новое приложение ЦБ к декларации по налогу на прибыль?

ГУ Міндоходів у Запорізькій області нагадує, що наказом Міндоходів від 30.12.2013 р. № 872 затверджена нова форма Податкової декларації з податку на прибуток підприємств. 

Так, форма декларації доповнена, зокрема, новим додатком ТЦ, в якому платником податку відображається «Самостійне, пропорційне та/або зворотне коригування податкових зобов’язань платника податку для цілей трансфертного ціноутворення».


Зазначений додаток подається, якщо при здійсненні контрольованих операцій платник застосував ціни, які не відповідають рівню звичайних цін, в результаті чого виникло заниження податкового зобов’язання.


Зверніть увагу, що доходи, отримані в результаті такого коригування, відображаються в рядках 03.28 ТЦ та 03.29 ТЦ додатка ІД, витрати — в рядках 06.4.41 ТЦ та 06.4.42 ТЦ додатка ІВ.


Про те, як заповнити нову декларацію з податку на прибуток, читайте в тематичному номері газети «Податки та бухгалтерський облік», 2014, № 9.  

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×