Інформація по темі "" | Публікації по тегу
24.03.14
1050 0
Друкувати
Обране

Декларация по налогу на прибыль: расходы на уплату земельного налога

ГУ Міндоходів у Тернопільській області нагадує, що датою здійснення витрат, нарахованих платником податку у вигляді сум податків та зборів, вважається останній день звітного податкового періоду, за який проводиться нарахування податкового зобов’язання з податку та збору.  

Так, податкове зобов’язання щодо плати за землю, визначене у податковій декларації на поточний рік, сплачується рівними частками власниками та землекористувачами земельних ділянок за місцезнаходженням земельної ділянки за податковий період, який дорівнює календарному місяцю, щомісяця протягом 30 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового (звітного) місяця.


Отже, в особових картках платника нарахування земельного податку здійснюється щомісяця.


Зазначені суми відображаються в декларації з податку на прибуток, форма якої затверджена наказом Міндоходів від 30.12.2013 р. № 872, у рядку 06.4 «Інші витрати звичайної діяльності та інші операційні витрати» та у рядку 06.4.15 «Суми нарахованих податків та зборів, установлених Податковим кодексом України, а також інших обов’язкових платежів, установлених законодавчими актами» додатка ІВ до такої декларації в податковому періоді, в якому здійснюється нарахування земельного податку. 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі