Інформація по темі "" | Публікації по тегу
22.04.14
1020 0
Друкувати
Обране

Организацию исключено из Реестра "неприбыльщиков": особенности представления налоговой отчетности

Міндоходівці в Базі Знань відповіли на наступне питання: яку звітність має подати до органів Міндоходів платник податку на прибуток підприємств, який протягом звітного періоду отримав (втратив) право на застосування особливих правил оподаткування прибутку як неприбуткова організація?

Контролери нагадали, що право неприбуткової організації на користування пільгами в оподаткуванні податком на прибуток виникає після внесення такої організації до Реєстру неприбуткових організацій та установ контролюючими органами в порядку, встановленому законодавством.

Платник податку на прибуток, який протягом звітного року виключений або включений до Реєстру неприбуткових організацій та установ, по закінченню цього звітного року має подати до органу Міндоходів:

— декларацію з податку на прибуток, форма якої затверджена наказом Міндоходів від 30.12.2013 р. № 872;

— Податковий звіт про використання коштів неприбуткових організацій і установ, форма якого затверджена наказом Міндоходів від 27.01.2014 р. № 85.

При цьому до Звіту включаються дані податкового обліку за період застосування окремих правил оподаткування прибутку, а до декларації — дані податкового обліку за період застосування загальних правил оподаткування прибутку.



Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі