Інформація по темі "" | Публікації по тегу
23.04.14
902 0
Друкувати
Обране

Правительство приняло решение о выделении 5 млрд. грн. для военных

Уряд прийняв рішення про виділення 5 млрд. грн. для військових. Відповідне розпорядження Кабінет Міністрів ухвалив 17 квітня.

Ці гроші будуть спрямовані на виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил, Внутрішніх військ МВС та Державної прикордонної служби, проведення навчальних зборів з військовозобов’язаними та громадянами України, які проходять службу у військовому резерві, забезпечення харчуванням та речовим майном, предметами індивідуального захисту, лазне-пральними послугами, закупівлю медикаментів, пально-мастильних матеріалів, запасних частин, оплату послуг з перевезення військової техніки та особового складу, послуг зв’язку. Також кошти виділено для закупівлі, модернізації і ремонту озброєння, боєприпасів, військової техніки та іншого військового майна.

Зокрема, Міноборони буде спрямовано 3,1 млрд. грн., Головному управлінню Внутрішніх військ МВС - 1,8 млрд. грн., Адміністрації Державної прикордонної служби – 108,7 млн. грн.

Мінфіну доручено здійснити зазначені видатки за рахунок резервного фонду держбюджету.

Виділення відповідних асигнувань дозволить здійснити першочергові заходи із забезпечення обороноздатності та суверенітету країни.

Проект розпорядження буде доопрацьовано з урахуванням зауважень і пропозицій, висловлених під час засідання Уряду.


Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі