Інформація по темі "" | Публікації по тегу
30.04.14
1024 0
Друкувати
Обране

Олег Мусий: В ходе медреформы будет изменена система управления отраслью, ее финансирования и подготовки кадров

Міністр охорони здоров’я України під час прес-конференції, яка відбулася 28 квітня 2014 року в Миколаївській облдержадміністрації, розповів, що в ході медичної реформи буде змінено систему управління галуззю, її фінансування та підготовки кадрів.

Міністр висловив свою думку щодо подій в Україні та щодо реформування системи охорони здоров’я. Зокрема він зазначив, що трансформація галузі відбуватиметься за трьома головними напрямками: зміна системи управління через роздержавлення та створення лікарського, медсестринського самоврядування та самоврядування працівників фармації; зміна системи фінансування; зміна підготовки кадрів.

Олег Мусій наголосив, що подальше запровадження загальної практики сімейної медицини буде пріоритетом Міністерства, вона буде розвиватися до світових стандартів. Він підкреслив, що у цій справі вкрай важливий відкритий діалог з регіонами і партнерські відносини.

Також Міністр охорони здоров’я відповів на численні запитання журналістів щодо аспектів роботи медичної галузі Миколаївщини.

Цього ж дня Олег Мусій разом із Головою обласної адміністрації Миколою Романчуком і начальником управління охорони здоров’я ОДА Світланою Хотиною відвідав заклади охорони здоров’я Миколаївської області.
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі