Інформація по темі "" | Публікації по тегу
12.05.14
1160 0
Друкувати
Обране

Отражаем суммы перечисленного НДФЛ в ф. № 1ДФ: в Миндоходов разъяснили нюансы

Міндоходівці в Базі Знань відповіли на запитання: яким чином заповнюється графа 4 податкового розрахунку за ф. № 1ДФ, якщо сума ПДФО перераховується до бюджету у наступному місяці одночасно із виплатою заробітної плати, але цей місяць відноситься до іншого звітного податкового кварталу?

Контролери нагадали, що:

— в графі 3 «Сума виплаченого доходу» відображається сума фактично виплаченого доходу платнику податку податковим агентом. При цьому заробітна плата, що виплачується у встановлені терміни в наступному місяці, повинна бути відображена в податковому розрахунку за той період, у який входить попередній місяць, за який заробітну плату було нараховано. Наприклад, до податкового розрахунку за I квартал входить заробітна плата за січень, яка нарахована у січні та виплачена в лютому, за лютий (нарахована у лютому та виплачена в березні), за березень (нарахована в березні та виплачена у квітні);

— в графі 4 «Сума перерахованого податку» відображається фактична сума перерахованого податку до бюджету.

Враховуючи викладене вище, сума податку, що перераховується у встановлені терміни до бюджету у наступному місяці, повинна бути відображена в податковому розрахунку за ф. № 1ДФ за той період, у який входить попередній місяць, за який здійснено перерахування податку.

Наприклад, до графи 4 податкового розрахунку за I квартал входить сума податку за січень, яка нарахована у січні та перерахована у лютому, за лютий (нарахована у лютому та перерахована у березні), за березень (нарахована у березні та перерахована у квітні).

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі