Інформація по темі "" | Публікації по тегу
23.05.14
1407 0
Друкувати
Обране

Изменения в порядке выплаты компенсаций военнослужащим

Служба зовнішньої розвідки України наказом від 17.04.2014 р. № 89 внесла зміни до Інструкції про компенсаційні виплати військовослужбовцям та службовцям кадрового складу Служби зовнішньої розвідки України, особам, звільненим зі служби у Службі зовнішньої розвідки України.

Так, змінами скасована виплата грошової компенсації за піднайом (найом, оренду) житлового приміщення у разі відсутності у військовослужбовця за місцем проходження служби постійного житла та неможливості забезпечення його службовим житловим приміщенням або житловою площею у гуртожитку.

Також змінами уточнено, що виплата одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, службовців кадрового складу та інвалідності звільнених зі служби осіб здійснюється Службою зовнішньої розвідки України відповідно до постанов КМУ:

від 21.11.2007 р. № 1331 «Про затвердження Порядку та умов виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), поранення (контузії, травми або каліцтва) чи інвалідності співробітників кадрового складу розвідувальних органів»;

від 28.05.2008 р. № 499 «Про затвердження Порядку та умов призначення і виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), поранення (контузії, травми або каліцтва) чи інвалідності військовослужбовців, військовозобов'язаних і резервістів, призваних на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори, та інвалідності звільнених з військової служби (зборів) осіб»;

від 25.12.2013 р. № 975 «Про затвердження Порядку призначення і виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов'язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві».

Наказ № 89 набирає чинності з дня його офіційного опублікування. Офіційне опублікування заплановано в «ОВУ» від 30.05.2014 р. № 41.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі