Інформація по темі "" | Публікації по тегу
28.05.14
1174 0
Друкувати
Обране

Отчитываемся в центр занятости: какие формы подавать, а какие нет?

Фонд загальнообов'язкового державного соцстрахування на випадок безробіття в листі від 03.09.2013 р. № ДЦ-01-5474/0/6-13 нагадав, що відповідно до нового Закону України «Про зайнятість населення» роботодавці зобов'язані подавати до центрів зайнятості таку звітність:

• інформація про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за формою, затвердженою наказом Мінсоцполітики від 16.05.2013 р. № 271;

• інформація про попит на робочу силу (вакансії) за формою № 3-ПН, затвердженою наказом Мінсоцполітики від 31.05.2013 р. № 316;

• інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці за формою № 4-ПН, затвердженою наказом Мінсоцполітики від 31.05.2013 р. № 317. .

При цьому Фонд зазначив, що положення Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття», які суперечать новому Закону «Про зайнятість населення», не застосовуються.

В листі звертається увага на те, що :

— звітність про прийнятих працівників за формою № 5-ПН до державної служби зайнятості не подається, так як вона втратила чинність.

— звітність про розмір заробітної плати та про використання робочого часу працівників подавалася до 01.01.2013 р. роботодавцями, з якими укладено договори про працевлаштування безробітних з наданням дотації відповідно до Порядку надання роботодавцю дотації на створення додаткових робочих місць для працевлаштування безробітних, який втратив чинність з 30.04.2013 р.


Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×