Інформація по темі "" | Публікації по тегу
28.05.14
1269 0
Друкувати
Обране

Как заполнить графу «1.1.Т» уточняющей декларации по плате за землю?

Міндоходівці в Базі Знань роз'яснили як заповнюється графа «1.1.Т» уточнюючої (нової звітної) податкової декларації з плати за землю?

Контролери нагадали, що форма декларації з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) затверджена наказом Міндоходів від 30.12.2013 р. № 865.

Зверніть увагу, що дана форма декларації буде використовуватись для складання звітності починаючи з 01.01.2015 р.

В свою чергу до 01.01.2015 р. уточнення самостійно виявлених помилок здійснюється у декларації, затвердженій наказом ДПАУ від 24.12.2010 р. № 1015.

Міндоходівці зазначають, що в графі «1.1.Т» (Порядковий номер за рік прим. 1) декларації зазначається номер з послідовно наростаючим числом від кількості поданих відповідних декларацій.

Декларації, в яких нараховується податкове зобов'язання із земельного податку, нумеруються окремо від декларацій, в яких нараховується податкове зобов'язання з орендної плати державної та комунальної власності.

При цьому нумерація проводиться окремо по типу декларацій (Звітна, Нова звітна, Уточнююча).

Наприклад, якщо платник плати за землю подає до контролюючого органу за місцезнаходженням земельної ділянки першу уточнюючу податкову декларацію, в якій уточнюється податкове зобов'язання із земельного податку, то у графі «1.1.Т» проставляється Уточнююча «1». При поданні протягом року другої уточнюючої декларації, в якій уточнюється податкове зобов'язання із земельного податку, у графі «1.1.Т» проставляється Уточнююча "2".

В аналогічному порядку буде проводитись нумерація нових звітних декларацій.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі