Інформація по темі "" | Публікації по тегу
30.05.14
1126 0
Друкувати
Обране

Минрегион: Кроме субсидий, в Украине введены специальные компенсации дополнительных расходов на оплату коммунальных услуг

Нацкомпослуг та органами місцевого самоврядування для теплопостачальних підприємств з 1 липня 2014 року встановлено економічно обґрунтований тариф на послуги з теплопостачання. Збільшення відбулося в середньому на 40%. Виходячи з того, що для всіх підприємств теплоенергетики діятиме економічно обґрунтований тариф, починаючи з другого півріччя відшкодування різниці в тарифах з Державного бюджету не буде. Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Білоусов в ході сьогоднішньої селекторної наради з керівниками облдержадміністрацій.

«Регіони мають забезпечити розрахунки за природний газ в повному обсязі. Візьміть на контроль приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня там, де за це відповідають органи місцевого самоврядування», - сказав Андрій Білоусов, звертаючись до керівників облдержадміністрацій.

Він також звернувся з проханням довести до відома громадян в областях те, що у зв’язку зі зростанням тарифів, тепер крім звичайного нарахування субсидій, будуть введені спеціальні компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг. Це регламентовано постановою Кабінету Міністрів України № 83 «Про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги», яку Уряд прийняв з метою соціального захисту населення.

Як повідомлялося раніше, в цьому році в Україні житловими субсидіями зможе скористатися 1 мільйон малозабезпечених сімей. Ще 3,5 мільйони сімей зможуть скористатися спеціальними компенсаціями додаткових витрат на оплату комунальних послуг.
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі