Інформація по темі "" | Публікації по тегу
02.06.14
1154 0
Друкувати
Обране

Изменения в заполнении налогового расчета по радиочастотному сбору: разъяснения от налоговиков

Міндоходів в листі від 27.05.2014 р. № 12217/7/99-99-15-04-0217 роз'яснило особливості адміністрування збору за користування радіочастотним ресурсом України у 2014 році.

Контролери зазначили, що при обчисленні податкових зобов’язань, які виникають з квітня місяця цього року, платники збору застосовують ставки, визначені ст. 320 Податкового кодексу України (у редакції Закону України від 27.03.2014 р. № 1166 – VІІ «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні»).

Так, згідно зі змінами, внесеними зазначеним Законом, користувачі радіочастотним ресурсом, зокрема, які використовують стільниковий зв’язок (усіх типів), радіозв’язок у багатоканальних розподільчих системах для передавання та ретрансляції телевізійного зображення, радіозв’язок у системі передавання даних із використанням шумоподібних сигналів, у разі наявності сукупності виданих дозвільних документів на користування радіочастотним ресурсом, що належать окремому користувачу, для яких ширина смуги радіочастот не перевищує 30 МГц (15 × 2) у кожному регіоні окремо, застосовують понижувальний коефіцієнт 0,75.

Також контролери роз'яснили і порядок заповнення податкового розрахунку збору за користування радіочастотним ресурсом України у разі використання вказаних вище типів зв’язку (додатках 1, 2 до листа).

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×