Інформація по темі "" | Публікації по тегу
11.06.14
884 0
Друкувати
Обране

Оформляем налоговую накладную: можно ли на нескольких страницах, и как их потом подписывать?

Податківці в Базі Знань відповіли на питання: чи можливо складати податкову накладну на декількох сторінках, якщо не можна розмістити всю номенклатуру товарів/послуг на одній сторінці, та чи потрібно скріплювати печаткою кожну сторінку такої податкової накладної?

Контролери роз'яснили, що оскільки до розділу I податкової накладної вносяться дані в розрізі номенклатури поставки товарів/послуг, і кількість рядків у розділі I податкової накладної не регламентована, то платник податку залежно від виробничої необхідності може виготовляти і використовувати бланки податкових накладних з необхідною кількістю рядків.

При цьому, усі примірники податкової накладної підписуються особою, уповноваженою платником податку здійснювати постачання товарів/послуг, та скріплюються печаткою такого платника податку - продавця. Податкова накладна не підписується покупцем товарів/послуг і не скріплюється його печаткою.

Якщо через значну кількість рядків розділу I податкова накладна оформлена на декількох сторінках, то уповноважена особа підписує та скріплює печаткою останню сторінку такої податкової накладної.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі