Інформація по темі "" | Публікації по тегу
07.07.14
969 0
Друкувати
Обране

Изменения в порядке получения санаторно-курортного лечения

Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності постановою від 30.05.2014 р. № 18 вніс зміни до Порядку отримання застрахованими особами і членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Змінами встановлено, що у випадку отримання відповідною районною, міжрайонною, міською виконавчою дирекцією відділення Фонду двох письмових відмов страхувальників від запланованої путівки виконавчою дирекцією відділення Фонду може здійснюватися її перерозподіл іншій районній, міжрайонній, міській виконавчій дирекції відділення Фонду із внесенням відповідних змін до плану розподілу путівок.

Також встановлено, що рішення про виділення путівки добровільно застрахованій особі приймає директор районної, міжрайонної, міської виконавчої дирекції відділення Фонду з урахуванням вимог цього розділу.

Путівки для лікування дитини та дорослого або двох дітей та дорослого не підлягають поділу для спільного санаторно-курортного лікування відповідно двох дорослих або двох дорослих та дитини. Поділ таких путівок можливий тільки для лікування одного дорослого та дітей.

Змінами передбачено, що часткова оплата вартості путівки до санаторію може вноситися не лише до каси, а й на поточний рахунок страхувальника за основним місцем роботи застрахованої особи, або через установу банку на транзитний рахунок органу Фонду за місцем обліку страхувальника, і тепер потрібно зазначати у призначенні платежу номер путівки, за яку здійснюється часткова сплата.

У разі часткового використання путівки повернення коштів оплаченої часткової вартості путівки здійснюється у пропорційних розмірах за фактично ненадані послуги.

Постанова № 18 набере чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування в «ОВУ» № 53 від 11.07.2014 р.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі