Інформація по темі "" | Публікації по тегу
14.07.14
1522 0
Друкувати
Обране

Кабмин подкорректировал порядок приобретения студентами проездных билетов

Кабмін постановою від 09.07.2014 р. № 245 вніс до своєї постанови від 05.04.1999 р. № 541 «Про затвердження Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів I—IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів у міському й приміському пасажирському транспорті та міжміському автомобільному і залізничному транспорті територією України».

Так, змінами уточнено, що студенти та учні мають право придбавати проїзні документи (квитки) за половину їх вартості для проїзду у загальних, плацкартних вагонах, вагонах другого та третього класу всіх категорій поїздів приміського та міжміського сполучення і всіх вагонах регіональних поїздів.

Пільговий проїзд у поїздах міжміського сполучення студентам та учням оформляється в разі, коли статус студента (учня) підтверджується даними, що містяться в Єдиній державній електронній базі з питань освіти.

Постанова № 245 набирає чинності з дня її опублікування, крім абз. 3 пп. 2 п. 2 змін, який набирає чинності з 1 жовтня 2014 року. На день підготування замітки документ офіційно не опубліковано.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі