Інформація по темі "" | Публікації по тегу
11.02.19
10050 1
Друкувати
Обране

BAS ERP - новий потужний інструмент для поліпшення роботи підприємства

Ви працюєте на виробничому підприємстві і втомилися від неймовірної кількості програм, які необхідні для його «життєзабезпечення»? Вам набридло «перестрибувати» з сервісу обліку продукції, браку і залишків на програму з відстеження та аналізу фінансової динаміки, і взагалі тримати в голові десятки показників роботи підприємства?

Тоді, як то кажуть, нове інноваційне ERP-рішення для комплексного управління підприємством — BAS ERP Україна вам на допомогу! Якщо вам ще ніколи не доводилося працювати з цим сервісом, а за плечима лише досвід використання програми 1С у конфігурації «Управління виробничим підприємством», тоді витратьте декілька хвилин на статтю, з якої ви дізнаєтеся більше про це нове програмне рішення.

BAS ERP — це програма, що дозволяє домогтися кращих показників прибутковості, знизити списання продукції та обладнання. Нарешті є можливість зробити так, щоб внутрішня комунікація і бізнес-процеси на підприємстві працювали як годинник.

Головним чином, це можливо реалізувати завдяки можливості працювати в програмі через веб-браузер, до якого, як правило, є доступ у всіх працівників. Але також із програмою можна працювати з мобільних платформ Android та iOS. 

У цьому сервісі передбачена гнучка система аналізу показників ефективності. Ви можете самі встановлювати показники діяльності, яких прагнете досягти, фіксувати відхилення від заданого плану, моніторити позитивну або негативну динаміку.

У BAS ERP вдосконалений модуль «Бюджетування», широкого спектра функцій якого так не вистачало в конфігурації УПП. Тепер у цьому модулі можна налаштовувати види звітів, здійснювати розширену аналітику, прораховувати суми в декількох валютах одночасно, проводити економічні прогнози і формувати зведену звітність, засновану на результатах моніторингу.

І декілька слів про звітність. Із цим сервісом ви зможете вести оперативний облік і аналіз (прибутку/збитків, платоспроможності та ліквідності, обороту активів і пасивів) не тільки на всьому підприємстві в цілому, але і в окремо взятих підрозділах та на етапах виробництва.

Гроші люблять не тільки тишу, а й рахунок. І BAS ERP дозволить не просто користуватися системою клієнт-банк, але й вести документування фінансових операцій, користуватися еквайрингом, здійснювати інвентаризацію кас і розрахункових рахунків, планувати грошові кошти з потенційним резервуванням і в цілому контролювати витрати грошей за заявками. А не забути жодної деталі за взаєморозрахунками допоможе можливість обліку заборгованостей за рахунками, замовленнями або договорами. Ви зможете класифікувати і відстежувати прострочену заборгованість за різними параметрами, які самі ж можете і встановити, а автоматичний контроль ліміту вчасно сповістить вас про перевищення суми або терміну заборгованості.

Більше не потрібно витрачатися на програми з бухгалтерського обліку та платити за доступ до сервісу для кожного робочого місця! У BAS ERP передбачені можливості не тільки з подання звітності та формування проводок в електронному вигляді, але й налаштування параметрів політики обліку, ведення ПДВ-обліку.

Більш того, в сервісі враховані міжнародні стандарти формування фінансової звітності, тому за необхідності ви зможете здійснювати паралельне ведення обліку на тільки за українськими, але й за МСФЗ-стандартами.

Виробництво — це не лише нескінченні папери, облік і фінанси, а й безпосередньо сама продукція. І в цій програмі передбачено спеціальне рішення, яке дозволить працювати з номенклатурою продукції, створювати специфікацію і верифікацію, візуалізацію складу і структури продукції, формувати технологічні карти виробництва і маршрутні карти, щоб відстежити необхідні ресурси для виготовлення продукції. Крім традиційних розрахунків необхідної сировини, для виконання заданого плану в сервіс включено інтервальне планування, управління пріоритетними замовленнями з виробництва.

На виробництві буває різна завантаженість і інтенсивність роботи. Задавати змінно-добові плани і контролювати виконання завдань за необхідності з аналізом причин недотримання? Легко! У програмі існує можливість диспетчеризації виробництва, облік форс-мажорних та інших позапланових ситуацій, а також розширений контроль забезпечення виробництва необхідною кількістю ресурсів. З урахуванням цього ми передбачили облік витрат на сировину і комплектуючі, виходячи зі специфіки діяльності, облік браку і виробництва, яке ще не завершено, і облік давальницької сировини. Все це можна вести як у гривні, так і в декількох видах валют, як в управлінському, так і в регламентованому обліку.

Без обладнання і технічного арсеналу не буде і виробництва, а тому потрібно вчасно і якісно управляти його ремонтом і обслуговуванням. Система BAS ERP зможе ретельно відстежити і класифікувати техніку, що знаходиться в експлуатації, нагадати про наближення техпрофілактики, управляти видами ремонтів і оцінювати стан об'єктів, що перебувають у роботі.

Вироблена або отримана продукція також потребує врахування. І сервіс дозволяє здійснювати облік серійних номерів, контролювати терміни придатності вироблених і тих, що зберігаються на складі, товарів, стежити за кількістю залишків і запасів. Крім того, передбачений покомірковий облік (WMS), резервування потреб на замовлення, зберігання результатів, отриманих від проведення ABC-/XYZ-аналізу, розрахунок прогнозованого попиту, облік товарів на складах, беручи до уваги їх терміни придатності.

Щоб здійснювати закупівлі ефективно, в повному обсязі і за оптимальними цінами, в програмі передбачена можливість встановлення необхідних параметрів постачання, бронювання потрібної кількості товару, пошук найбільш вигідного постачальника виходячи з цін і відповідних умов співпраці.

Система контролю рівня продажів включає в себе воронку продажів, моніторинг ефективності роботи відділу, контроль роботи торгових представників, складання прайс-листів, підключення торговельного обладнання та можливість самообслуговування для клієнтів. BAS ERP дозволяє управляти взаємовідносинами з клієнтом шляхом реєстрації контрагентів (формування досьє клієнта, партнера) і проведення ABC-/XYZ-аналізу, контролю робочого часу співробітників, а також проводити маркетинговий аналіз на основі аналізу ефективності рекламних акцій і інших маркетингових активностей, аналізу лояльності клієнтів, BCG-аналізу.

Діяльність будь-якого підприємства неможлива без персоналу. І робота з ним теж повинна бути бездоганною. Тому в сервіс включений і кадровий облік (навчання, розвиток, адаптація нових співробітників), заходи з охорони праці, облік медоглядів, своєчасні інструктажі. У питаннях оплати праці все функціонує так само чітко: розрахунок зарплати, виплата пільг і компенсацій, обчислення податків і зборів. Більш того, користувачі можуть коригувати і вводити власні параметри, що впливають на зарплату працівників.

Підбиваючи підсумок, слід сказати про впровадження цієї багатовекторної системи на ваше підприємство. Це під силу досвідченому і сумлінному підряднику «Центр Бізнес-Технологій», який вже протягом 17 років здійснює впровадження ERP-систем по всій території України. Якщо ви хочете раз і назавжди повністю «укомплектувати» своє виробництво комплексним програмним продуктом, поставити запитання щодо можливостей продукту, уточнити будь-які питання щодо роботи в BAS ERP Украина , звертайтеся до сертифікованих фахівців компанії «Центр Бізнес-Технологій» за повною та компетентною консультацією.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
1
Семен
18.02.2019
Отличная статья! Спасибо!
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі