Інформація по темі "" | Публікації по тегу
22.06.20
6489 0
Друкувати
Обране

Бюджетна бухгалтерія, червень, 2020/№ 24

Вийшов черговий номер журналу Бюджетна бухгалтерія за червень 2020 р. № 24, до вашої уваги зміст номеру
 

Нові тарифні розряди у сфері соцпослуг: підвищення для соцпрацівників та інші «премудрості» 1 червня стало не тільки Днем захисту дітей, але ще й днем прийняття низки важливих нормативних документів у сфері надання соціальних послуг населенню.

Розмір «оздоровчих» в ОМС: роз’яснює МінекономікиІ дете у щорічну відпустку? Не забудьте про допомогу на оздоровлення.

Оклади в ОМС: new version З 12.06.2020 р. згідно з постановою № 441 було підвищено оклади посадових осіб та службовців ОМС. Як нараховувати зарплату у червні 2020 року? Чи проводити цього місяця індексацію зарплати? Відповіді на ці та інші запитання ви знайдете у нашій статті.

Червневе підвищення окладів в ОМС: як коригувати «середню» ?З 12.06.2020 р. згідно з постановою № 441 було підвищено оклади посадових осіб та службовців ОМС. Таке підвищення впливає на проведення коригування зарплати працівників під час розрахунку середнього заробітку відповідно до Порядку № 100. Розберемося, що й до чого.

Педагог-організатор на 0,5 ставки: у якому розмірі виплачувати «оздоровчі»? Педагог-організатор закладу ЗСО працює на 0,5 ставки. Йому встановлено підвищення посадового окладу на 10 % згідно з постановою № 22. У якому розмірі виплачувати допомогу на оздоровлення працівнику: з розрахунку 0,5 чи повної ставки зарплати? Чи враховувати при визначенні розміру «оздоровчих» вищезазначене підвищення?

«Карантинний» виклик до військкомату: чи оплачувати період відсутності? Під час карантину працівникові нашої установи надійшла повістка з військкомату. Він направлений на проходження військово-лікарської комісії. У зв’язку з карантином працівник не працює, тому виникло запитання: чи повинна установа якось оплачувати йому період проходження медобстеження?
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі