Інформація по темі "" | Публікації по тегу
02.12.19
5059 0
Друкувати
Обране

Бюджетна бухгалтерія / грудень / 2019 / № 45

Сьогодні вийшов черговий номер журналу Бюджетна бухгалтерія за грудень 2019 р. № 45, до вашої уваги зміст номеру

Бюджетна бухгалтерія, грудень, 2019/№ 45
Трудові книжки переводять у цифровий формат 27 листопада Кабмін схвалив проєкт закону щодо переведення у цифровий формат трудових книжок.

Щодо індексації заробітної плати Лист від 18.11.2019 р. № 52/0/216-19

Як проводити індексацію зарплати викладача ЗПТО з різними педнавантаженнями: відповідає Мінсоцполітики У листі від 18.11.2019 р. № 52/0/216-19 фахівці Мінсоцполітики відповіли на запитання нашої редакції, яке полягало у такому: «Як проводити індексацію заробітної плати викладача ЗПТО у вересні 2019 року, якщо він має педнавантаження із загальноосвітніх навчальних предметів — 424 год та з предметів професійно-технічного навчання — 111 год?»

Щодо округлення заробітної плати та інших доходів працівників, які отримують виплати готівкою Лист від 31.10.2019 р. № 7326-3

Балансова вартість = 0: чи обов’язково проводити переоцінку Під час інвентаризації було виявлено майно (нежитлове приміщення) з нульовою балансовою вартістю. Чи обов’язково у такому разі проводити переоцінку зазначеного майна? Як правильно оформити і відобразити цю операцію в бухобліку?

Безоплатно отримано ІНМА: як показати надходження та списання Навчальний заклад отримав благодійну допомогу у вигляді інших необоротних матеріальних активів. Як правильно показати в обліку надходження та списання таких об’єктів? Які бухгалтерські записи складають при нарахуванні амортизації?

Індексуємо зарплату у грудні 2019 року На грудневу індексацію впливає індекс інфляції за жовтень 2019 року. Він становить 100,7 %. Яка ситуація складається з індексацією зарплати у грудні 2019 року для працівників бюджетної сфери? Розповімо у статті.

Прогул та неоплачувана хвороба: як враховувати при розрахунку лікарняних Чи беруть участь у розрахунку лікарняних календарні дні за розрахунковий період, протягом яких працівник не працював унаслідок прогулу та хвороби, яка не підлягає оплаті?

Сторож працює на свята: як оплатити святкові зміни Сторож установи за графіком змінності працює 25 грудня 2019 року (святковий день — Різдво Христове). Чи слід додатково оплачувати роботу в такий день?

Як враховувати квартальну премію при оплаті періоду відрядження У жовтні 2019 року працівникам нарахована та виплачена премія за ІІІ квартал 2019 року. Один із них був у відрядженні в жовтні, другий — у листопаді. Як правильно врахувати квартальну премію при розрахунку середньої зарплати для оплати періоду відрядження?

Коефіцієнти для коригування зарплати при виході у відпустку у грудні 2019 року (оклади за ЄТС) 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі