Інформація по темі "" | Публікації по тегу
22.04.19
4177 0
Друкувати
Обране

Бюджетна бухгалтерія / квітень / 2019 / №16

Сьогодні вийшов черговий номер журналу Бюджетна бухгалтерія за квітень 2019 р. № 16, до вашої уваги зміст номеру

Інформаційна сторінка

Щодо порядку призначення на посаду адміністратора центру надання адміністративних послуг Лист від 19.03.2019 р. № 1590/07.02-19

Адміністратор ЦНАП: хто призначає на посаду ?Нацдержслужба у своєму листі від 19 березня 2019 року № 1590/07.02-19 вирішила проблему, що склалася через законодавчу колізію у питанні призначення на посаду адміністратора Центру надання адміністративних послуг (далі — ЦНАП). Пояснимо суть проблеми.

Оренда майна державної та комунальної власності: з чого починати?Державне та комунальне майно, яке не використовується у виробничих процесах за призначенням, може стати об’єктом оренди. Позитивні аспекти такої оренди притаманні як орендодавцю (отримання доходів, вирішення питань надлишкового майна та підтримання його у належному стані тощо), так і орендарю. Процедура здачі державного та комунального майна в оренду є тривалим та клопітким процесом. В першу чергу це зумовлено необхідністю проведення конкурсу на право оренди державного майна серед учасників — потенційних орендарів. По-друге, законодавством України передбачено конкретні строки виконання усіх процедур, пов’язаних зі здачею державного та комунального майна в оренду. Це зумовлює виникнення багатьох практичних питань, в першу чергу організаційного характеру, яким і присвячена ця стаття.

Арифметика держдопомоги малозабезпеченій сім’ї: коли «автомобіль + мотоцикл = допомога» Багатодітна родина має сукупний середньомісячний дохід нижчий від прожиткового мінімуму для сім’ї. При цьому в її власності є легковий автомобіль та мотоцикл. Чи має право така сім’я на отримання державної соціальної допомоги малозабезпеченій сім’ї? Куди слід звернутися для її отримання та які документи надати?

Не та ознака доходу у формі № 1ДФ: як виправити? Наша установа 09.04.2019 р. подала до органів ДПС Податковий розрахунок за формою № 1ДФ за 1 квартал 2019 року. Пізніше було виявлено, що одна із виплат у звіті зазначена не під тією ознакою доходів. Як виправити таку неточність? Чи буде за таке виправлення накладатися штраф?

Забута відпускна компенсація: відображаємо у формі № 1ДФПрацівник установи звільнився у грудні 2018 року, але йому не було нараховано компенсацію за невикористану відпустку. У березні 2019 року цьому працівнику донарахували компенсацію за невикористану відпустку. Чи потрібно в цьому випадку заповнювати графу 7 розділу I форми № 1ДФ? Яку ознаку доходу застосовувати для відображення суми компенсації за невикористану відпустку звільненому працівнику?

«Мобілізаційний» фахівець & секретар місцевої ради: знайомимося Продовжуємо розповідь про нововведення у кадровому середовищі у зв’язку із виходом Зміни № 8 до КП*. Серед професій і посад, що було внесено до КП зазначеним документом, доречно більш детально розглянути дві посади, які наразі є затребуваними у сфері мобілізаційної роботи в органах державної влади та питань керівництва і координації у сфері місцевого самоврядування. Мова йде про посади фахівця з питань мобілізаційної роботи та секретаря місцевої ради. Розповімо про все по порядку.

Чи індексувати зарплату у травні 2019 року На травневу індексацію впливає індекс інфляції за березень 2019 року. Він склав 100,9 %. Яка ситуація складається з індексацією зарплати в травні 2019 року для працівників бюджетної сфери? Розповімо у статті.

Коефіцієнти для коригування зарплати при виході у відпустку у травні 2019 року (оклади за ЄТС)

Календар бухгалтера на травень 2019 року

Нагадуємо що всі передплатнки журналу мають змогу читати електронну версію на сайті https://i.factor.ua

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі