Інформація по темі "" | Публікації по тегу
13.04.20
11905 0
Друкувати
Обране

Бюджетна бухгалтерія, квітень, 2020/№ 14

Сьогодні вийшов черговий номер журналу Бюджетна бухгалтерія за квітень 2020 р. № 14, до вашої уваги зміст номеру

Бюджетна бухгалтерія, квітень, 2020/№ 14Працівники «60+»: Уряд роз’яснив умови роботи Кабмін на своєму офіційному сайті навів роз’яснення щодо роботи працівників старше 60 років в умовах карантину.

Щодо змін, внесених до порядку закупівель у зв’язку із COVID-19 Лист від 01.04.2020 р. № 3303-4/22081-06

Новий «антивірусний» Закон № 540: що змінилось? 2 квітня 2020 року набув чинності Закон № 540. Він вніс зміни до деяких законодавчих актів України, зокрема КЗпП. Для роботодавця ці зміни є важливим етапом у процесі врегулювання трудових відносин з працівниками на період карантину. Що саме змінив новий «антивірусний» закон, розповімо у нашій статті.

Противірусні нововведення: частина 2 Нещодавно законодавці прийняли ще один документ — Закон № 540, який коригує та доповнює певні законодавчі вимоги, спрямовані на підтримку платників податків на період карантину. Отже, положення цього документа необхідно сприймати як доповнення та як уточнення до раніше прийнятих законів № 530 та № 533*. Які із запроваджених вимог стосуються бюджетних установ? Які ж урешті-решт вимоги залишились та чи дійсно вони спрямовані на підтримку платників податків-бюджетних установ? Розповімо про все детально в цьому матеріалі.

Продукти харчування «на карантині»: як не допустити псування та списати непридатні Як правильно списати з балансу продукти харчування у школі, садочку, строк придатності яких минув через карантин?

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі