Інформація по темі "" | Публікації по тегу
23.09.19
9235 0
Друкувати
Обране

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2019/№ 36

Сьогодні вийшов черговий номер журналу Бюджетна бухгалтерія за вересень 2019 р. № 36, до вашої уваги зміст номеру

Кабмін розглянув проєкт Бюджету — 2020 і вніс його до Верховної Ради За інформацією Мінфіну (mof.gov.ua), 15 вересня Міністр фінансів Оксана Маркарова на засіданні КМУ представила проєкт Закону «Про державний бюджет України на 2020 рік». Кабмін його розглянув, затвердив і подав до Верховної Ради у встановлені Конституцією та БКУ строки.

Деякі питання підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників Постанова від 21.08.2019 р. № 800

Про затвердження Методики визначення належності бюджетних програм до сфери інформатизації Наказ від 14.05.2019 р. № 35 Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 19.06.2019 р. за № 639/33610 (витяг)

Щодо погодження завдань (проектів) інформатизації Лист від 02.08.2019 р. № 1/04-1-1923 (витяг)

Видатки на інформатизацію: повідомляємо та погоджуємо Надали документи до Казначейства на оплату видатків, пов’язаних з інформатизацією (наприклад, заправлення картриджів, поточний ремонт комп’ютерної та офісної техніки, оплата послуг Інтернет, придбання комп’ютерної техніки та комплектуючих тощо), але отримали відмову у проведенні платежів. Чому? На якій підставі? Виявляється, ці видатки необхідно було погодити з Генеральним замовником Національної програми інформатизації. Що це за орган та що це за процедура погодження? Розбираємося разом.

Підвищення кваліфікації педагогів: знайомимось із Порядком Наприкінці серпня 2019 року Кабмін затвердив Порядок підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників. Кого стосується цей документ? Як буде організовано підвищення кваліфікації? За чий рахунок воно буде здійснюватись? Відповіді на ці та інші запитання ви знайдете у нашій сьогоднішній статті.

Щорічна грошова винагорода педпрацівникам: запитання-відповіді Праця педагогів вимагає від них витрату чималих професійних та емоційних ресурсів. Тому держава надає їм різноманітні пільги та гарантії. Однією з таких гарантій є виплата щорічної грошової винагороди за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків. Кому саме вона надається? У якому розмірі? Чи враховувати її у розрахунку «середньої»? Відповіді на ці та інші запитання ви знайдете у таблиці нижче.

Педагог-сумісник: чи виплачувати щорічну грошову винагороду та надбавку «за престижність»? У закладі професійно-технічної освіти майстер виробничого навчання працює за сумісництвом на 0,5 ставки. Чи можна виплачувати такому працівнику надбавку за престижність педагогічної праці та щорічну грошову винагороду за сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків?

Щодо оплати листка непрацездатності, виданого після завершення робочого дня За матеріалами, розміщеними на сайті Фонду соціального страхування України (www.fssu.gov.ua)

Календар бухгалтера на жовтень 2019 року
 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі