Інформація по темі "" | Публікації по тегу
29.02.24
1466 9
Друкувати
Обране

Чи може ваша робота бути роботою мрії?

Можливо ваша робота вже є роботою вашої мрії і все, що потрібно це трохи попрацювати над нюансами.

Чи уявляли ви собі роботу своєї мрії? Ви хотіли б працювати вдома чи ходити в офіс? Чи подобається вам живе спілкування, коли до вас весь час заходять колеги, чи більш комфортно працювати наодинці? Що ви знаєте про себе та чи знаєте, як би хотілось працювати саме вам? Ви знайшли відповіді на всі ці запитання? 

Головна фішка в тому, що не залежно від ваших відповідей все це реально працюючи бухгалтером бюджетної установи. Все що вам потрібно це мати надійну програму, доступ до якої буде з будь-якого місця - як з дому, так і з роботи. 

Такою програмою є FIT-Бюджет. Після реєстрації ви одразу отримуєте доступ та можете працювати з програмою. Як вдома, так і на роботі. Не потрібно встановлень, узгоджень, оновлень. Просто комп'ютер та доступ до мережі інтернет. 

Не уявляємо, що може вас зупинити? Бо все що вам потрібно, щоб отримати доступ це пройти реєстрацію в 4 поля на сайті https://fit.com.ua

Долучайтесь до програми та залучайте колег. Можливо ваша робота стане роботою вашої мрії.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
9
NeProzorro
28.02.2024
Якби ж то мрії бухгалтера були тільки про хорошу бух.програму.
Мріємо щоб забрали закупівлі від бухгалтерів, щоб забрали планово-економічну роботу, кадрову.
Адміністратор NeProzorro
28.02.2024
Дуже хотілося б щоб так і було. Але ці речі від вас не залежать, а обрати програму, яка може полегшити вашу роботу можна вже зараз 😊
Галя
28.02.2024
А яка вартість супроводження, консультацій по вашій програмі ?
900 грн за годину ?
Адміністратор Галя
28.02.2024
Доброго дня Галина та Лариса Анатоліївна! Програма коштує від 900 грн/місяць окремо по модулям, та 1300 грн/міс повністю весь функціонал. Ми нічого не приховуємо, всі ціни є на сайті https://fit.com.ua/#rate і ви нічого додатково оплачувати не повинні. От яку суму бачите на сайті, стільки й оплачуєте. Туди входить доступ до програми. Технічний супровід, консультації, допомога в опануванні програми - це все безкоштовно. В робочі години в кабінете є чат, де ви можете задавати питання. Менеджери відповідають одразу і це все без додаткових оплат. Також ми дослуховуємось до прохань наших користувачів і весь час вдосконалюємо програму орієнтуючись під ваші потреби. Ви можете самі спробувати програму, просто залишивши заявку. Подивитись як вона виглядає зсередини, чи зрозуміла вам, чи підходить. Та задати всі питання менеджеру. Для цього переходьте за посиланням у статті. Гарного дня!
Лариса Анатоліївна Галя
28.02.2024
Де ви такі ціни високі взяли? Це година налаштування програми так коштує? Що за така програма?
Галя Лариса Анатоліївна
28.02.2024
900 гривень за годину - це ціна за консультації, супроводження та налаштування іншої програми, "Убс". Дуже невигідно і дорого, консультанти часто не відповідають на дзвінки, відеоуроків немає, детальних інстуркцій по ролоті теж.
Тому перепитую щодо вашої програми. Плануємо міняти програму.
Юрій Галя
01.03.2024
УБС- "Україна без сміття", без цих всіяких замаскованих російських програм. Ви що за установа, що ще користуєтеся такою програмою ?
Адміністратор Галя
28.02.2024
Шалені гроші за годину! 🙀 В нас є і відеокурс безкоштовний https://factor.academy/landing/videokurs-po-roboti-z-fit-budget і розділ допомога https://fit.com.ua/help/ і менеджери в чаті, які допомогають, і можуть підключитись допомогти і подзвонити вам за потреби. Також є можливість імпорта даних з іншої програми за потреби https://fit.com.ua/help/oblik/import-ta-vvedennya-v-oblik-zalishkiv-oz-inma-na-zapasiv-ta-mshp/. Якщо маєте ще якісь питаня, то звертайтесь. Можемо подзвонити розповісти про програму детальніше.
Адміністратор Лариса Анатоліївна
28.02.2024
Лариса Анатоліївна, як написала вище ціна 900 грн на місяць це вартість програми за окремий модуль. Всі налаштування, супровід та допомога - безкоштовні. Доплачувати додатково не потрібно. Ви можете залишити заявку та менеджер зв'яжеться з вами і відповість на всі запитання. Посилання на сайт https://fit.com.ua/
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×