Інформація по темі "" | Публікації по тегу
29.05.24
1593 0
Друкувати
Обране

Чи можна одразу почати працювати в програмі бухобліку?

Для багатьох людей найважче зробити перший крок. А коли мова йде про заміну або впровадження програмного забезпечення — це взагалі викликає жах, бо і так проблем вистачає. Але є різні підходи. Є програми, які потребують багато годин техпідтримки, налаштувань, установок і вимоги до комп’ютерів. А є такі, які працюють у хмарі і всього цього не вимагають.

Аби не завантажувати вас важкою термінологією, можемо лише сказати, що робота в них реалізована так само, як зайти перевірити пошту в браузері або відвідати якийсь сайт. Якщо ви можете це зробити на вашому комп’ютері, то і програма буде у вас працювати. Все, що вам потрібно, це, як і у випадку з поштою, мати доступи, тобто логін і пароль.

На першому етапі можна отримати тестові доступи, які нададуть вам змогу ознайомитись із програмою. Для цього необхідно залишити заявку на сайті https://fit.com.ua.

До речі, програма FIT-Бюджет має модулі по роботі з:

  • ДКСУ
  • бухобліком
  • звітністю
  • зарплатою 

Що робити, щоб почати роботу?

Потрібно всього дві речі:

1)   доступи (можна почати з тестових);

2)   налаштування (для тих, хто вже зробив вибір працювати)

Під налаштуваннями мається на увазі внесення інформації про вашу установу: назва, код ЄДРПОУ, кількість працівників. Деталі є у відео

 

На цьому все. Після виконання цих двох пунктів ви можете повноцінно користуватись. Як бачите, все просто, прозоро та не потребує екстразнань. А якщо у вас все ж таки виникатимуть запитання, ви завжди можете їх поставити нашій техпідтримці. До речі, теж без додаткових затрат.

Досить відкладати. Залишайте заявку просто зараз!

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі