Інформація по темі "" | Публікації по тегу
16.09.19
21204 15
Друкувати
Обране

Дебет Плюс – програма для бухгалтерського і фінансового обліку, нарахування заробітної плати та роботи з казначейськими програмами для КНП

Для українського бухгалтера вже стало нормою використовувати у своїй повсякденній роботі різноманітні програми, в першу чергу для здачі звітності. Та перш ніж цю звітність здати, потрібно проробити колосальну роботу по узагальненню та систематизації всієї первинної документації. Ось тут на допомогу й приходять системи автоматизації комплексного обліку.

За останнє десятиліття, коли автоматизація почала набувати шалених масштабів, на вітчизняному ринку з’являлися і зникали різноманітні програми для ведення бухобліку на підприємствах різних галузей народного господарства. Деякі із цих програм швидко й гнучко реагували на зміни в законодавстві, деяким це так і не вдалося.

З минулого року такі зміни торкнулися й закладів медицини, зокрема центрів первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД), які із бюджетних установ стали комунальними некомерційними підприємствами (КНП). Це призвело не тільки до заміни назв та печаток, а й до кардинальних змін у бухгалтерському обліку: інший план рахунків, заміщення меморіальних ордерів журналами-ордерами тощо. Так для узагальнення інформації про наявність і рух активів, капіталу, зобов’язань та факти фінансово-господарської діяльності, а також для накопичення відповідних аналітичних даних заклади охорони здоров’я, а саме КНП, стали використовувати форми журналів та відомостей відповідно до Методичних рекомендації по застосуванню регістрів бухгалтерського обліку, затверджені наказом МФУ № 356 від 29.12.2000 року.

При таких змінах конче необхідна й адаптована під нові вимоги програма автоматизації комплексного обліку в КНП.

Однією із таких програм є ПЗ «Дебет Плюс» - програма для бухгалтерського і фінансового обліку, нарахування заробітної плати та роботи з казначейськими програмами в установах медичного напряму. До головних переваг «Дебет Плюс» можна віднести:

  • можливість працювати на комп’ютерах з різними операційними системами (кросплатформеність);
  • легкість масштабування;
  •  гнучкість у налаштуванні під потреби й особливості будь-якої установи.

Програма дозволяє:

  • легко організувати облік матеріальних цінностей у кількісному й сумовому вимірах,
  • вести облік матеріалів медичного призначення та продуктів харчування,
  • обліковувати основні засоби та МНМА,
  • вести облік автотранспортного парку,
  • повністю автоматизувати нарахування та виплату заробітної плати – від створення тарифікації, з урахуванням особливостей преміювання медичних працівників, до експорту в банк платіжної відомості на виплату заробітної плати.

Система «Дебет Плюс» з легкістю імпортує виписки з клієнт-банку чи СДО, експортує реєстри юридичних і фінансових зобов’язань та платіжних доручень в транспортний файл для Держказначейства України. А ще «Дебет Плюс» – це формування журналів-ордерів, головної книги, форм бухгалтерської, фінансової, бюджетної, казначейської звітності та багато іншого.

Програмний комплекс «Дебет Плюс» отримав експертний висновок, який підтверджує відповідність програми вимогам технічного захисту інформації згідно з затвердженим спільним наказом Адміністрації Держспецзв’язку та Держспоживстандарту України від 25.04.2007 р. № 75/91 і зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 14.05.2007 р. за № 498/13765.

Якщо ви бухгалтер чи керівник медичного закладу (КНП), «Дебет Плюс» - найкращий ваш вибір.

Якщо ж ви все ще сумніваєтеся у виборі програми, варто коротко зазначити основні критерії вибору бухгалтерської програми:

  • Функціонал. Знайти програму, яка реалізує весь потрібний функціонал, досить складно. А в українських реаліях, коли законодавство змінюється швидше за оновлення програм, ця задача стає практично неможливою. Тому кожен визначає для себе пріоритетні області обліку і забезпечує в першу чергу саме їхню автоматизацію.

Обираючи «Дебет Плюс», ви обираєте автоматизацію всіх ділянок обліку вашої установи.

  • Супровід (оновлення, консультаційна лінія). З попереднього пункту випливає, що з кожною зміною в чинному законодавстві вам необхідно буде вносити зміни до вашої програми. Поцікавтеся пакетом оновлень до програми та частотою їх виходу. Це дасть вам можливість в майбутньому користуватися програмою за будь-яких обставин.

Відділ навчання та підтримки клієнтів «Дебет Плюс» надає консультації в зручному для Вас режимі.

  • Ціна. Тут варто звернути увагу не тільки на вартість ліцензії для одного користувача, а й на періодичність сплати цієї ціни (одноразово безстроково, щорічно чи з якоюсь іншою періодичністю).

Ліцензію на користування ПЗ «Дебет Плюс» ви оплачуєте один раз.

«Дебет Плюс» - це програмний продукт, розроблений в Україні і для України.

Більш детально про систему автоматизації комплексного обліку для КНП можна дізнатися на сайті компанії-розробника debet.com.ua або сконтактувати зі спеціалістами та отримати розгорнуту відповідь на всі питання щодо придбання, впровадження та підтримки програми «Дебет Плюс».



 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
15
Оля
18.09.2019
Сначала укажите цену, а потом расхваливайте! В бюджете дыра, кто выделит средства
Енгрібьорд Оля
18.09.2019
Хех. Хотів відповісти Вам що в новині є посилка на сайт розробника з цінами, а воно ні - на сайті при виборі типу програмного продукту лише телефонні номери та мейл їхнього відділу продаж. Оригінальний маркетиноговий хід.
Кузьма Енгрібьорд
18.09.2019
Відсутність ціни на сайті це вже багаторічна практика. Ніхто не хоче зливати ціни конкурентам ) Кому цікаво, той сам набере чи напише.
eMelya Кузьма
20.09.2019
"Багаторічна практика" це напиши чи подзвони, а потім тобі життя не дають, кожен раз перезвонюючи, чи не надумав купувати. Або телефон та електронна адреса вже в третіх руках.
Енгрібьорд Кузьма
19.09.2019
Оригинальга практика. Вони що там наркотиками торгують? Зайдіть в будь-який онлайн магазин і подивіться є там ціни на продукцію чи ні? Отож.
12345 Кузьма
18.09.2019
будто конкурент не может притвориться потенциальным клиентом и разузнать цены
12345 Енгрібьорд
18.09.2019
это чтобы клиент заранее в обморок не упал transparent_pxl.png
Аліна Оля
18.09.2019
При дірявому бюджеті будь-яка ціна буде непідйомна. А працювати по 10-12 годин в день за мінімалку це краще?
СВ
19.09.2019
35 000 + 1150 (супровід) на 4 роб.місця
ольга
19.09.2019
Програма МРАК!!!!
Наталія ольга
09.02.2020
Доброго дня. Можете,будь ласка, детальніше розповісти.
Ірина ольга
24.09.2019
Ви вже працюєте в ній? Цікаво почути враження
Ольга
06.04.2021
Хто працює програмі дайте відгук
Наталья
30.06.2022
Программа просто ужасная. Если раньше вы работали на 1с, то от дебета будете просто в шоке. Нет никакой логики в проведении операций. Например приходные документы лежат в трёх разных разделах(приход ТМЦ, услуг и ещё что-то). И если вам нужно найти документ по наименованию поставщика, например, и вы не помните что именно у него покупали, то вам нужно перелопатить все разделы,чтоб найти нужную накладную. Про модуль «Зарплата» я вообще молчу! Это просто мрак! Сам интерфейс тоже оставляет желать лучшего - абсолютно не информативно, разобраться очень трудно. У меня вообще такое впечатление, что программу делали без привлечения бухгалтера, не понимая что и как должно быть связано и как должно выглядеть. Короче говоря, не повторяйте нашей ошибки. Купили программу в прошлом году, до сих пор в ней не разобрались. Выброшенные деньги, при чем не малые! Никому не советую!
Світлана
02.08.2023
Програма дуже сира.Багато заморочок. Оновленя платні. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!!!!👎
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі