Інформація по темі "" | Публікації по тегу
18.05.16
4188 2
Друкувати
Обране

Кабмін ліквідовує органи пенітенціарної служби

Сьогодні Кабінет міністрів України погодив постанову про ліквідацію територіальних органів управління Державної пенітенціарної служби. Натомість будуть створені міжрегіональні управління з питань виконання покарань та пробації Мін'юсту.

На засіданні Уряду відзначалось, що в рамках реформування необхідно буде побудувати систему пробаційних центрів по всій країні, демілітаризувати і гуманізувати пенітенціарну систему. Також в рамках реформи будуть залучені нові співробітники системи установ виконання покарань, яким буде підвищена зарплата.

Зауважимо, інформації щодо прийняття відповідної постанови на Урядовому порталі наразі немає, водночас в порядку денному на сьогодні значить розгляд питання реформування пенітенціарної системи та відповідно проекту постанову щодо ліквідації органів пенітенціарної служби.

Закон і Бізнес

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
2
Анна
18.05.2016
как не садитесь, а в музыканты-не годитесь....
Коля
19.05.2016
Кожна держустанова (юридична особа) регулярно проходить процедуру так званої "ліквідації" -- після переобліку держустанова змінює код ЄДРПОУ. При цьому всі укладені договори , в тому числі і трудові, з "ліквідованою" держустановою стають не дійсними.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Думаю, що "ліквідація" держустанов є не чим іншим, як законодавчо закріпленим шахрайством: ви можете уявити ситуацію, щоб людина, яка уклала багато угод з іншими людьми і організаціями , раптом за своїм бажанням змінила свій паспорт, і тільки завдяки цьому відразу позбулася усіх своїх боргів і обов"язків по укладеним угодам? Звісно, такого бути не може. Але усі держустанови саме у такий шахрайський спосіб звільняються від своїх боргів і обов"язків по укладеним договорам і угодам.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі