Інформація по темі "" | Публікації по тегу
18.12.15
16917 1
Друкувати
Обране

Методику оцінки майна виклали у новій редакції

У новій редакції викладено затверджену постановою КМУ від 10.12.2003 № 1891 Методику оцінки майна

Методика застосовується для проведення оцінки об'єктів права державної та комунальної власності, майна суб'єктів господарювання з державною (комунальною) часткою в статутному (складеному) капіталі у випадках, коли такі об'єкти є об'єктами господарських, цивільних та інших правовідносин, крім випадків оренди та концесії об'єктів державної та комунальної власності, а також відчуження майна згідно із Законом України "Про правовий режим майна у Збройних Силах України", а також для проведення оцінки об'єктів, що повертаються у державну або комунальну власність (зокрема за рішенням суду), для визначення розміру збитків, що призвели до завдання майнової шкоди державі, територіальній громаді або суб'єкту господарювання з державною часткою (часткою комунального майна) в статутному (складеному) капіталі, у разі встановлення фактів розкрадання, нестачі, знищення, псування майна.

Відповідно до цієї Методики проводиться оцінка об'єктів у матеріальній формі, об'єктів у формі єдиних (цілісних) майнових комплексів, у тому числі разом із земельними ділянками, на яких такі об'єкти розташовані, об'єктів у нематеріальній формі, у тому числі майнових прав інтелектуальної власності, визначається розмір статутного капіталу акціонерного товариства, пайового фонду колективного сільськогосподарського підприємства, що утворюється в процесі приватизації (корпоратизації), та розмір збитків.

 

Методика оцінки майна

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
1
оксана
19.12.2015
Готовятся забирать державне майно в частные руки? Я техникум. С 01.01.2016 нас передают на финансирование с местного бюджета. Предупредили чтобы готовили акты передачи из гос собсвенности в коммунальную. Местные власти давно на наше общежитие и мастерские в центре города глаз положили. Вот и методика оценки готова. Может кто заодно и приватизирует. Так за Державу обидно. Хорошая страна в такие руки гадкие попала....
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі