Інформація по темі "" | Публікації по тегу
30.01.20
4674 8
Друкувати
Обране

Нові рендери iPhone SE 2 (iPhone 9)

Вихід iPhone SE виявився таким успішним, що чутки про його наступника ходять з 2018 року. Але шанувальникам американського бренду так і не вдалося дочекатися його виходу. Нещодавно в мережі з'явилися нові рендери із зображенням iPhone SE 2. Якщо інформація підтвердиться, то Apple відкриє нову епоху компактних пристроїв в класичному дизайні, які точно знайдуть своїх покупців. Інтернет-магазин «Цифра» відкрив завісу таємниць і дізнався, як може виглядати бюджетний Айфон.

iPhone SE 2: якою буде назва

Розбіжності в передбачуваних характеристиках Айфона починаються з назви. Смартфон має кодовий нік Jaguar, але очікується, що модель може отримати неймінги:

  • iPhone SE;
  • iPhone SE 2;
  • iPhone 9.

У першому випадку телефон може зберегти назву для всіх поколінь, а в другому - отримати числовий індекс. Найменування iPhone 9 пов'язано з пропущеної нумерацією в виході основної лінійки смартфонів. Також є версія, що Apple планує вихід двох пристроїв: бюджетного SE 2 і його просунутої версії з поліпшеними характеристиками для охоплення більшого сегмента ринку.

Зовнішній вигляд iPhone SE 2

Різні джерела показують рендери нового бюджетника в різному дизайні. Згідно з одними, він схожий на iPhone XR, отримавши вигнуті краї, відсутність кнопки «Home» і невеликий виріз у верхній частині екрану. За іншими даними, SE 2 буде нагадувати Айфон 8, що підтверджується зображеннями останніх рендерів. Але всі джерела збігаються думкою про компактний телефон з приблизною діагоналлю 4.7 дюйма, досить помітними рамками і нижньою кнопкою навігації.

Згідно з інформацією інсайдерів, телефон набуде розмірів 138,5 × 67,4 × 7,8 мм і корпус товщиною 7,8 мм. Задня поверхня ймовірно стане не глянсовою, а матовою за прикладом iPhone 11, перейнявши у нього многосенсорний блок з камер на задній панелі. Але на зображенні останніх рендерів від інсайдера OnLeaks видно, що основна камера має один сенсор.

Можливі характеристики бюджетника

На фото, наданих OnLeaks, помітна відсутність роз'єму на 3,5 мм для підключення гарнітури. Можливо, в смартфоні буде підтримка бездротової зарядки і Touch ID. Передбачувані характеристики iPhone SE 2:

  • процесор A13 Bionic;
  • 3 ГБ оперативної пам'яті;
  • 32, 64 або 128 ГБ вбудованого сховища;
  • 12 Мп основної камери.

iPhone 9: дата виходу і ціна

Очікувалося, що прем'єра бюджетного телефону від Apple відбудеться разом з виходом iPhone 11 Pro Max у вересні 2019 року, але чутки не виправдалися. Однак експерти і користувачі впевнені в розробці SE 2 через успішний розпродаж лінійки SE в 2019 році і численні витоки інформації.

Аналітики прогнозують вихід смартфона в першому кварталі 2020 року (аналогічно весняному релізу молодшої версії в 2016) і орієнтовну вартість в 400 доларів.

     

Вихід нових моделей iPhone - завжди подія в світі технологій і інновацій. Якщо компанія дійсно працює над створенням бюджетної серії, це приверне увагу колишньої аудиторії покупців і закріпить позиції бренду на ринку. Слідкуйте за релізами і будьте в курсі інновацій разом з Y.ua!

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
8
Вован
30.01.2020
вау
Ikar
30.01.2020
скільки вже тих рендерів зливали...а так поєднання як на мою думку найкращого дизайну Айфонів завдяки чому вони і запам'ятались...і і нових трендів як то екрану на всю поверхню
Тетянка
30.01.2020
Ви думаєте, що у рядових бухгалтерів є гроші на яблучко?transparent_pxl.png
Оля
31.01.2020
Суперновина для бухгалтерів - бюджетників, це що знущання?
EVGENIY Оля
31.01.2020
це РЕКЛАМА, а не знущання
Тетяна EVGENIY
31.01.2020
Рекламодавці помилились з аудиторією. Марно витрачені з їх боку гроші...
Натка
31.01.2020
Питання навіщо він потрібен ?? А тим паче в бухгалтера при зар.платі 5000,00грн ( при найкращому розкладі ) за ком. послуги віддати , питааняя який айфон ???
Роман
07.02.2020
Нову епоху компактних пристроїв....transparent_pxl.png
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі