Інформація по темі "" | Публікації по тегу
01.10.19
1417 0
Друкувати
Обране

Обідня перерва з користю: 5 секретів вдалого відпочинку

Щоб не згоріти на роботі, треба вміти правильно відпочивати. Обідня перерва — чудова можливість відновити сили та набратися енергії на другу половину трудового дня. Це знають гуру стейкейшну — короткотривалого відпочинку, який надовго заряджає бадьорістю. Тож ділимося з вами їхніми лайфхаками.

 

1. Запашний чай

Аромати мають над людьми велику силу, зокрема, вони здатні істотно покращувати наш настрій. Аби підвищити тонус, використовуйте шматочки цитрусових, коли заварюєте чай. Аромати цедри апельсину, лимону, мандарину збадьорять ще до першого ковтка.

Якщо вам треба заспокоїтися, додайте у чайник листочки м’яти, меліси чи подрібнений корінь імбиру. Аби швидко підігріти воду для заварювання і зберегти дорогоцінні хвилини перерви, купуйте якісні електрочайники в «АШАН».

2. Тематичні обіди

Зберіться колективом та складіть графік тематичних обідів. Наприклад, понеділок — день китайської кухні, вівторок — мексиканської і так далі. Тематичні обіди можна приносити з собою і викладати на загальний стіл, замовляти у кейтерінгової компанії, яка доставлятиме їжу до офісу. Непоганий варіант — забронювати на усю компанію столик у кафе відповідної кухні.

3. Сієста

На те, щоб з’їсти обід та випити запашний чай, не потрібно багато часу. Використовуйте той, що залишився, продуктивно. Скажімо, трохи подрімайте. Пів години сну на 54 % підвищують увагу, на 34 % збільшують продуктивність, покращують фізичний стан. Щоб пообідній відпочинок був максимально комфортним, принесіть до офісу улюблену подушку. Не забудьте також на час сієсти вимкнути телефон і комп’ютер.

4. Прогулянка

Оптимальний варіант — пообідня прогулянка зеленою зоною. Контакт з природою миттєво відновлює психіку людини. Проте, якщо від офісу до парку або скверу далеко, можна відвідати найближчі музей, картинну галерею, виставку. Споглядання творів мистецтва — не менш корисний і приємний варіант відпочинку.

 

5. Масаж

Саме так — масаж на робочому місці. Можна попросити допомогти колегу чи розім’яти себе самостійно. Спробуйте помасажувати свої стопи, шийно-комірцеву зону і відчуєте, наскільки швидко відновиться ваше тіло. Звісно, найкраще, якщо є змога звернутися до професіонала. Можна домовитися з колегами й замовляти приїзд спеціаліста до вас на роботу.

Спробуйте бодай дещо з переліченого вище зробити своєю звичкою, і незабаром ваше офісне життя стовідсотково зміниться на краще!

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі