Інформація по темі "" | Публікації по тегу
19.11.15
8326 1
Друкувати
Обране

Остерігайтесь шахраїв!

`

Шановні читачі!

Повідомляємо вас про випадки вчинення шахрайських дій по відношенню до нашого видання. Так, у середині листопада поточного року наші передплатники в одній області масово одержали такі листівки:

листівка

У листівці вказана назва іншого видання для фахівців бюджетної сфери, на користь якого мають переоформити передплату читачі ніби-то у зв’язку із закриттям нашої газети.

Це не перша спроба видавців просувати себе у професійному середовищі за допомогою недобросовісної конкуренції. Однак ми вперше за довгі роки видавничої діяльності стикнулися із фактами, які мають ознаки злочину.

На разі ми умисно знеособили інформацію про видання, від імені якого були вчиненні ці недоброчесні дії, оскільки правову оцінку ситуації мають дати компетентні органи. Та ми залишаємо за собою право після завершення розслідування обставин справи оприлюднити докази дій, що вчиняють окремі видання, яким не вистачає сил утримувати читачів за рахунок якості власних консультацій.

Видавничий будинок «Фактор» є одним з найпотужніших видавців професійної літератури у країні, консультаціям якого довіряє понад 200000 користувачів.

Дякуємо вам, шановні читачі, за довіру, яку ви вже понад два десятиріччя висловлюєте нашим виданням!

Остерігайтеся шахраїв!

Шукайте знак якості:

Factor

 

Попередьте про це своїх друзів

 

 

`]]
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
1
Коля
30.12.2015
Існує багато видів узаконених шахрайств , наприклад, "ліквідація" держустанови без правонаступництва.Кожна держустанова (юридична особа) регулярно проходить процедуру так званої ліквідації -- після переобліку держустанова змінює код ЄДРПОУ. При цьому всі укладені договори з "ліквідованою" держустановою стають не дійсними. ----------- Ви можете уявити ситуацію, щоб людина, яка має певні борги і обов"язки, раптом за своїм бажанням змінила свій паспорт, і тільки завдяки цьому відразу позбулася усіх своїх боргів і обов"язків?
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі